A navyse kotlik gulasu (na plynaku neuvaris, ver mi), ktoremu nejde odolat, i ked vonku padaju mali cigani na traktoroch so sekerou v ruke...a k tomu hovna s hakmi:
a takto to mam rad... s Vaskom, Lukasom a nam podobnym individuam... a fandim vsetkym vam, co mate podobnu uchylku.
Upravil marek321 dne 06.03.2008 22:08
shimi napsal:
já sem hanil ferino samonafukovačky,sou vážně strašný,koupil sem dvě a jedna stohopři druhym použití hned umřela,a kámoš koupil taky dvě ataky mu jedna umřela a bohužel na dovolený a tak to byli zbytečný problémy,prostě bych jim to omlátil o hlavu
No vidíš a já u Ferrina nakoupil všechno kromě vařiče a naprostá spokojenost jak s nafukovačkou,tak se stanem i se spacákem. Hold jsem asi divnej (jako s tou šubrtkou....)
shimi napsal:
no mě i kámošovi umřela červená ta samonafukovačka a ty modrý stále držej,máš modrou a nebo červenou??
Tmavě modrou a ze spodu černou s takovou protiskluzovou úpravou. http://www.ferrin...x-tech-3-8
Spacák mám http://www.ferrin...c-600-lite
A je v něm docela vedro v našich zeměpisnejch šířkách,ale na severu bylo super.
Ještě pro ůplnost stan http://www.ferrin...alis-3-red
je pro tři,tak je dost místa. Staví se rychle a dá se postavit jen jako přístřešek bez ložnice. A hlavně konstrukce je zvenku a tak když prší,tak neni mokro vevnitř než se to postaví...
Upravil BIGR dne 07.03.2008 19:28
shimi napsal:
no asi to spíš byla nějaká blbá serie která se jim nepovedla,doufám že ten zbytek bude fungovat jak má abudu spokojen
Doufej. Já ti to přeju. Nemyslím,že je Ferrino až zase taková srágora. Tady v prodejně maji vyvěšený doproučení a gratulace od horolezců a expedic,co vybavovaly. Ale papír snese hodně...
jo tak on tu firmu dokonce jeden dobrej horolezec vlastní a proto sem si taky myslel že to bude dobrý a kvalitní a ono mě to takhle vypeklo a ne jen mě
shimi napsal:
jo tak on tu firmu dokonce jeden dobrej horolezec vlastní a proto sem si taky myslel že to bude dobrý a kvalitní a ono mě to takhle vypeklo a ne jen mě
No jo tak se něco někomu nepovedlo. To se někdy stává. Ale uznávám,že to nasere...
no copak me to jeste vypeklo v docela dobry situaci,byl sem jen na vykend a tam umřela,naštěstí sem ji jel včas otestovat a měl ještě čas ji vyměnit,ale kámoš co sme spolu jeli do rumunska tomu umřela asi třetí noc z 14ti denní dovolený a to vážně nasere,jelikož ji celou dovolenou musel tahat sebou aby ji tady moch vrátit a tam si kupoval jinou aby měl na čem spát
shimi napsal:
no copak me to jeste vypeklo v docela dobry situaci,byl sem jen na vykend a tam umřela,naštěstí sem ji jel včas otestovat a měl ještě čas ji vyměnit,ale kámoš co sme spolu jeli do rumunska tomu umřela asi třetí noc z 14ti denní dovolený a to vážně nasere,jelikož ji celou dovolenou musel tahat sebou aby ji tady moch vrátit a tam si kupoval jinou aby měl na čem spát
A co se odporoučelo? Ventilek,nebo vypustila dušičku? Součástí je i lepení...
ne on se na ní udělal nádor jak prase a uplně stratila tvar,prostě se uplně vevnitř rozlepila a nedá se na rom nijak ležet a je prostě stracená,jo lepení sebou vozim kdybych ji někde bodnul o něco,ale stimhle nikdo nic nenadělá
shimi napsal:
ne on se na ní udělal nádor jak prase a uplně stratila tvar,prostě se uplně vevnitř rozlepila a nedá se na rom nijak ležet a je prostě stracená,jo lepení sebou vozim kdybych ji někde bodnul o něco,ale stimhle nikdo nic nenadělá
Tak to jo. Já původně taky chtěl červenou,ale pak zvítězila praktičnost. Koukám,že jsem měl štěstí.
shimi napsal:
no já sem kupoval dvě,jednu pro sebe jako klučičí a modroua jednu pro tu mou a bohužel tu holčičí červenou a ta mtcha to vzdala,teda ta karimatka