Díky všem co se mi snažili pomoci.Půjdu to pojistit a budu doufat.Nejhorší je dělat mrtvýho brouka.Na každýho jednou dojde.Takže hoši proberte šuplíky jestli na tom nejste obdobně.Všechno co má značku musí bejt pojištěnýa je buřt jestli s tím jezdíš nebo ne!Pojišťovně je to jedno,ale ČKP Vás dříve či později dostihne.Každý den se prodraží.Kdo si není jistej,že na sebe něco nemá napsanýho ať si nechá udělat výpis,protože paměť je svinstvo a takovej pionýr prodanej před 15ti lety kámošovi a nepřepsanej je velký svinstvo.I když už třeba vůbec neexistuje!
sadilek napsal:
Díky všem co se mi snažili pomoci.Půjdu to pojistit a budu doufat.Nejhorší je dělat mrtvýho brouka.Na každýho jednou dojde.Takže hoši proberte šuplíky jestli na tom nejste obdobně.Všechno co má značku musí bejt pojištěnýa je buřt jestli s tím jezdíš nebo ne!Pojišťovně je to jedno,ale ČKP Vás dříve či později dostihne.Každý den se prodraží.Kdo si není jistej,že na sebe něco nemá napsanýho ať si nechá udělat výpis,protože paměť je svinstvo a takovej pionýr prodanej před 15ti lety kámošovi a nepřepsanej je velký svinstvo.I když už třeba vůbec neexistuje!
U těch výpisů je akorát jeden zádrhel. Je potřeba vědět, v jakém okrese mohlo být vozidlo příhlášené a jedině tam lze udělat výpis.
Čili, ten, kdo se často stěhoval a měl vozidla z různých okresů, tak má o výlety postaráno
Lisner P napsal:
Kupoval jsem motorku a měnil jsem pojištení,chybou úředníka,jsem neměl motorku pojištěnou 5 dní!!!!!!(vesele jsem jezdil) A za tuto dobu mi přišla složenka od "kanceláře pojistitelů" doplatek na 500kč trošku jsem bojoval,ale marně,musel jsem zaplatit!!!!! :-)
**** oni to tak mají fčíl šecko v merku ?
bez pojištění Ti motorku nepřihlásí,tak jsem se jim to snažil vysvětlit,ale úředník se přepsal do smlouvy a já v to byl za 500 kaček
bohumil napsal:
A co kdyby ten vozejk nekomu za pár korun prodal,ten nový majitel si hned zaplatí pojistku na sebe. No a když mu náhodů dojde neco od pojišťovny tak dělat blbýho že už to dávno nemám a myslel sem že pojistka automaticky padá dyž to prodám Já kdysi prodal jawu a na pojišťovnu nešel došli dvě upomínky a na potřetí došlo že pojistka zaniká,zbohem.
Znovu připomínám, že tady už pak nejde o pojišťovnu, ta ti prostě vypoví smlouvu, ale ČKP po tobě může a nemusí jít. Nevím dle jakých kritérií to vyhodnocují.
sadilek napsal:
Zeptám se ještě konkrétněji.Když teď zaplatím je risiko že na sebe upozorním?To by při výši sankce a hodnotě káry byla absolutní blbost,to bych jí radši zrušil.
pojistit, vyřadit, pojistku zrušit, udělal jsem to taky tak, nic se nestalo
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
sadilek napsal:
Zeptám se ještě konkrétněji.Když teď zaplatím je risiko že na sebe upozorním?To by při výši sankce a hodnotě káry byla absolutní blbost,to bych jí radši zrušil.
To nedává smysl.Když to pojistím tak si ho nechám nebo ho prodám.Když ho půjdu zrušit tak samo žádný p.r.nepotřebuju!
sadilek napsal:
To nedává smysl.Když to pojistím tak si ho nechám nebo ho prodám.Když ho půjdu zrušit tak samo žádný p.r.nepotřebuju!
Jak ho půjdeš vyřadit? jako že se rozhodneš a oni ti ho vyřadí? to asi takhle nefunguje.
Jestli to neřešíš v Praze a máš zdroje, tak navrhuji tento postup: sehnat potvrzení o likvidaci s datem do 31.12.2008, pak na tebe nemůže čkp ani zpětně, potvrzení se dá sehnat různě, máš PM
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Funguje to tak,že napíšeš čestný prohlášení,že s tím např.vozíš kompost po zahradě,doložíš fotku a v pohodě trvale vyřadíš.PM mi nedorazila.
Mě jen šlo o to co startuje kontrolu u ČKP,ale to asi nikdo neví.Všechno okolo jsou jen dohady a nejistota.Taky to může přijít za 3roky,jako že při kontrole zjistili,že si od r.2009-2010 neplatil?O to tady jde!!!