Emilio, velikánská gratulace, tohle je vážně mazel! Počkej na ten motor, ten tě dostane! A že není ta žlutá nejpopulárněší?!
Není to v reálu vůbec špatný a hlavní je, jestli se líbí Tobě a případně se s tím dá snadno něco udělat
Napáchat do starýho motoru druhou vačku jde o poznání hůř
Tak jestě jednou všechno nej, ať slouží a ať spolu užijete kopec zábavy a vidíte kus světa.
PS: a koukej si dát zase brzy nějakej reprezentativnější avatar
inspirace:
Upravil morabo dne 24.02.2011 17:02
Maiali nel Fango!
Hmm, pekna,docela by mne zajimalo jak ta 2010 jezdi Ta zluta se mi na fotkach taky nelibila,nebo aspon ze vsech nejmin,ale kdyz jsem ji videl v Inveltu nazivo,tak byla hezka a vypada lip,nez vedle ta seda nebo co to je za barvu. Gratulace
Aktualne 1250 GSA HP
Scofield napsal:
Hmm....Tak jsem na ní zvědavej,snad bude podle představ a slibu i když už vidím první nesrovnalost
Jinak v tomto roce jsou dvě barvy,žlutá a kouřová,chtěl jsem žlutou,abych mohl kamarádit s Bluesberrym,Hrabětem a Hixíkem....
Gratuluju Emííílio ke koupi zánovního šicího stroje!!!
Brzy zjistíš, že žlutá motorka jezdí o poznání lépe než ta samá v jiné barvě. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No, pěknej stroj. Teď už jenom, aby jsi jezdil a ne jenou utíral prach Loni to vypadalo, že jsi na fechtlu natočil víc než GSLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Emile,tak se me zda,ze jsi dospel a zacala se Ti libit devcata s velkym hrudnikem Blahopreji a preju hodne krasnych zazitkuNebýt BMW,už bych znovu nezačínal