přijďte v houfech, MOC se těším! Jardo, snad si konečně taky pokecáme!
zřejmě však budu mít classicky "pár" minut zpoždění, neb se mi ty časy překrývají s denní dvouhodinovkou se synem, která má jaksi přednost, resp. v tomto případě její poloviční varianta, děkuj za neukamenování
ještě bych jej mohl začít tahat do putyky s sebou, to by se spláchlo vše naráz a on pivečko taky rád...
Upravil VasekPraha dne 15.03.2011 20:29
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Taky toho dnes, ostatně celej tejden, mám strašně moc, ale Radnici mám v kalendáři zlatým písmem, takže se pokusím(e) nezklamat!
Upravil morabo dne 16.03.2011 05:45
Maiali nel Fango!
No uvidíme, jestli stihnu co mám dnes v diáři. Navíc zítra vyrážím do Německa, takže toho je docela dost. Zatím nic neslibuji....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
No uvidíme, jestli stihnu co mám dnes v diáři. Navíc zítra vyrážím do Německa, takže toho je docela dost. Zatím nic neslibuji....
...mam Te objednat do Inveltu, abys to stihla...?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kdo dnes vstoupí, neprohloupí! Budu tam pro jistotu už od 17h, abych nechal nakrmit svou milovanou rodinku Venoušek dneska spinkal přes den jen jednou, takže moc do večera nevydrží, ale udělá prý, co bude v jeho silách, aby se s Vámi pokud možno také seznámil
jéééé, já už mám žíííízeň!
hicks napsal:
...mam Te objednat do Inveltu........
Aláh s námi a všechno zlé pryč....do INVELTU??? To té mé motorce přeci NEMOHU udělat.....
to ne, ty ji radsi potahnes destem po jen mirne (od soli) oplachnutejch silnicich po sileny zime 250km do Rege...
...a ja myslel, ze JI mas rad
17 cm
VasekBohnice napsal:
Kdo dnes vstoupí, neprohloupí! Budu tam pro jistotu už od 17h, abych nechal nakrmit svou milovanou rodinku Venoušek dneska spinkal přes den jen jednou, takže moc do večera nevydrží, ale udělá prý, co bude v jeho silách, aby se s Vámi pokud možno také seznámil
jéééé, já už mám žíííízeň!
hele nechces radsi misto rodinky s ruzolicim detatkem privest radsi nezadanou sestru, kolegyni, milenku, ucitelku.. nebo tak...?
17 cm
hicks napsal:
......ne, ty ji radsi potahnes destem po jen mirne (od soli) oplachnutejch silnicich po sileny zime 250km do Rege.......
Neboj, našel jsem si trasu podle benzínek s myčkama, abych ji co půl hodinu opláchl od špíny a případné soli...
hicks napsal:
......ne, ty ji radsi potahnes destem po jen mirne (od soli) oplachnutejch silnicich po sileny zime 250km do Rege.......
Neboj, našel jsem si trasu podle benzínek s myčkama, abych ji co půl hodinu opláchl od špíny a případné soli...
... to mi pripomina Andorru.. byl jsem tam nucen projet solenym kusem.. si dokazes predstavit... kdyz jsem hledal mycku.. POPRVE JSEM JEL RYCHLE
---
(stejne to odevstad nedostanes)
17 cm
VasekBohnice napsal:
......od 17h, abych nechal nakrmit svou milovanou rodinku Venoušek dneska spinkal přes den jen jednou, takže moc do večera nevydrží, ale udělá prý, co bude v jeho silách, aby se s Vámi pokud možno také seznámil
Hele Venco, nechceš potomka raději nechat v dětském koutku v Globusu, jako to děláme my?
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
[143.47Kb]
VasekBohnice napsal:
......od 17h, abych nechal nakrmit svou milovanou rodinku Venoušek dneska spinkal přes den jen jednou, takže moc do večera nevydrží, ale udělá prý, co bude v jeho silách, aby se s Vámi pokud možno také seznámil
Hele Venco, nechceš potomka raději nechat v dětském koutku v Globusu, jako to děláme my?
jenomze vy u toho odjizdite na vikend... Venca neni takovej trapič
17 cm
asi jo...
17 cm
rozdelime si ukoly - ja poslu rodinku domu a vy dodate to zenske rozptyleni - poslusne hlasim, ze svou cast jsem prave provedl :-)
VasekBohnice napsal:
jenomze vy u toho odjizdite na vikend... Venca neni takovej trapič
to mi pripomina tu rodinku na hrbitobe, tatinek paci vstup do hrobky a spravce se ho pta, co to jako znamena: to vite, jedeme na tyden na hory, tak davame deti k nasim
VasekBohnice napsal:
rozdelime si ukoly - ja poslu rodinku domu a vy dodate to zenske rozptyleni - poslusne hlasim, ze svou cast jsem prave provedl :-)
objednavka NA POSLEDNI CHVILI... jest ZAMITNUTA
17 cm
VasekBohnice napsal:
objednavka NA POSLEDNI CHVILI... jest ZAMITNUTA
kakra, priplatim, petset bez cepicky, Bohusku...