Vjetrník dík taky jsem si to myslel,ale live jem ji ještě neviděl,takže asi na mou oblíbenou Lefkadu v GR by to nebylo to pravé ořechové vid?V Mnichově u kafíčka jsme debatovali co je v naší třídě velkých cest.endur momentálně na trhu nejlepší na cesováním jasná odpověd GS1200 momentálně nic lepšího na trhu prej není tot odpověd z München.
Včera jsem tam byl, ale až navečer. Lídí málo, parkovné pěkně surové a pocit? Výstava typu holobytedition. Asi jako když Škodovka propaguje nějaký svůj hit model - prostě tomu pořád něco chybí.
Pár perel, které mě zafungovaly jako náplast na dušičku se našlo. Igor osobně i s 1100GS co prodělala lecos. Ta zadní plotna a kufry s nástavci, to je fakt síla A nikdy mě nenapadlo, že je tak mrňavej. Celkem slušně jsem se zasekl u policajtů, co tam mají pár kusů mašin, ale hlavně pár řízků, kteří tím žijou. Takže jsme prodrbali lecos a došli k závěru, že všechno je fajn, ale BMW je BMW hlavně pro pány v letech. U Pardála sem si ošmatal jeho nabídku a už ve mě hlodá červíček.....alespoň si zatím u něj mamka dokoupila fusky. Ten crosruner mě nenadchnul vůbec. Je to takovej divnej slepenec, ale to mě napoprvé přišlo GS taky. Starší Varan se mě také líbil víc. Do toho novějšího Tranďáka už alespoň poskládám nohy, ale stejně je mě malej. A přehlídka veteránů Bohmerlad - super. Tady jsem se zasekl taky až mě velitelka musela odvléct. U brambor jsem se potkal s jedním klubovým nadšencem a samozřejmě jsme obsadili obě "vlajkové lodi" cesťáků. Opět shoda, je to všechno hezké, ale boxer je boxer Co mě hlava nepobrala, proč malé GS mají litá kola? 650 jednobuch a liťáky? No a ta 2010ADV má pro mě pocitově nepříjemné sedlo. Ale to může být tím, že už mám řiť naučenou na tu mojí ošoupanou prosedlinu z Bobše. Pěknej byl i ten Husaberk. Návrat k dvoutaktu a pěkný stroj. Remus ho i otestoval a zhltnul jsem jeho psaní......Žlábkovci mají také pěkný stánek.
Závěrem - zase tak zklamaný jsem nebyl, ale čekal jsem víc strojů, doplňků........Ale zase mají na výstavě i bazén Jo a ten trenažén na motorku - v zapadlý chodbě chlápek se židlí a u něj motostolička s řídítky a obrazovkou Jo a ještě mě fakt potěšilo HD. Tedy tak trochu škodolibě a to když jsem se cpal povinným karcinogenem a Plzní, tak tam bylo pár japíků, co pořád důležitě telefonovali. No a venku u kiosku je zastojanované HD s válci. Vylezli dva manící, natočili to a jeden si zkoušel "projížďku". A bylo po telefonech, ovšem jako hudební kulisa to nebylo špatné
Upravil Medik dne 04.03.2011 11:49
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
A do Fučíkárny ani nepůjdu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bob napsal:
V Mnichově u kafíčka jsme debatovali co je v naší třídě velkých cest.endur momentálně na trhu nejlepší na cesováním jasná odpověd GS1200 momentálně nic lepšího na trhu prej není tot odpověd z München.
Ono zalezi na jaky cestovani, myslim ze v Mattighofenu by jsi dostal odpoved jinou
Aktualne 1250 GSA HP
Asi končím s českejma výstavama. Jediný plus co máme jsou pěkný baby a dobrý klobásky. Dát stejný prachy za parkování na louce jako za vstup je katastrofa. Co se týče exposice tak nic moc. Nevím jestli je to tím,že jsou ještě Holešovice. No ale na ty jsem se vykašlal protože jsem nechtěl zažít další bídu. A k tomu že třebas na Triumphy se musím jet podívat k dovozci na prodejnu protože mají v tomto termínu své dny se fakt nechcu vyjadřovat.
Prostě dokud tady nebude jedna výstava na který strávím příjemný den aniž bych musel přejíždět z jednoho konce Prahy na druhej - v tom lepším případě,páč loni to bylo přes celou republiku do Brna,tak na to prdím...
Naštěstí mě tam spravil náladu Jarda Šíma svými zážitky z cest.
No a taky Igor Brezovar - fakt pohodovej chlapík
Jedu? Tedy žiju!
na výstavy už nejezdím aspoň 4 roky to co byla výstava dřív ,dávno něž hořelo se nedá srovnat, dřív to bylo taky dej co máš ale aspoň člověk něco vyděl teď ?? vždyť je tam h,,,,,no a drahý jako kanec
když ho miluješ není co řešit
Můj názor je podobnej jako názor misaka.Už loni jsem tam hledal navigace,kamery a podobný věci a nenašel jsem to tam ani letos.Sorry,ale pro triko s lebkama a helvétskýma křížema nemusím jezdit na výstavu.Obecně v doplňcích hodně špatný.Tak jsem aspoň pohladil oko těma holkama,ale i ty byly loni v Brně lepší.
Já byl na obou výstavách dneska, a v Letňanech jsem byl celkem spokojenej, prohlídnul jsem co jsem chtěl, akurát těch lidí už tam bylo celkem dost. Holwšovice kromě Ducati a KM racing teamu celkem nuda.
PS: ani ta Matějská ještě nezačala, takže moje panimáma nemohla na kolotoče
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
poradatele ( a asi i vystavovatele ) si z narodu motorkaru udelali prdel za 300Kc (1xvstup,1xpark. ). at se jedou podivat na zapad, jak se delaji vystavy ( a levnejsi pro navstevniky )
Upravil vyky dne 04.03.2011 21:49
vyky