Ahojky,
po mé zkušenosti nedoporučuji padáky Wunderlich (Hepco Becker). Po umytí nebo jízdou deštěm z nich vytéká rez. Rozdíl mezi Wunderlich a TT je obrovský nejen u TT v celonerezu ale také v možnosti kdykoliv padáky sundat. prostě prý přireznou .
Takže vřele doporučuji pouze TT
Upravil jgoldman dne 22.06.2011 18:24
GS je prostě nej..
čau, už jsem to zde jednou psal, nevzpomínám si kam, ale každopádně mám spodní padáky od SW MOTECH a jsou opravdu kvalitní. I při pádu ochránily hlavu bez jediného škrábnutí a jsou z pořádných trubek. Při pohledových srovnávání ostatních padáků na různých moto srazech mě přijdou nejkvalitnější. Toť můj názor....
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
DOTAZ: líbí se mi povrch.nerez úprava padáků od TT nebo event. orig.BMW. Avšak pro GS dělají jenom na spodek - na válce. Celý rám spodek+vršek dělá BMW jen na Adventure. Nemáte někdo skušenost, příp. foto, jak dopadne tenhle širší rám z Adventure na GS-ku ? Díky Jenda
Studuji foto a zdá se, že padák nahoře na nádrži je víc zatažen směrem k jezdci. Jestli toohýbal, pak je to možná proto. Ale z té fotky těžko odhadnout, jak moc je to zdařilé. Teoreticky by měla být pouze větší mezera mezi nádrží a horní částí padáku. Odhaduji to tak na 7 max. 10 cm. To si říkám, že by mohlo esteticky i funkčně dopadnout dobře. Ale ....
Taky mám SW Motech a působí fakt robustně, ale zatím jsem ho "nevyzkoušel" Navíc k němu jde koupit i ten vršek, ale úprava je jenom stříbrná nebo černá, nerez namají. http://www.sumoto...erny-horni
Černý Motech vypadá na fotce docela dobře. Že ale někdo nedělá v nerezu vršek i spodek na GS - to nechápu. Díra na trhu !
Pro Blusberyho: a zkoušel jsi rám zkušebně nasadit bez zkrácení ? Jak to vypadalo ? A jinak při montáži vše sedělo ? ... Ale protože ty si zkracoval a Saša -viz foto- ohýbal, tak vzít padáky z Adventura tuším není asi cesta !
jenda1 napsal:
Černý Motech vypadá na fotce docela dobře. Že ale někdo nedělá v nerezu vršek i spodek na GS - to nechápu. Díra na trhu !
Pro Blusberyho: a zkoušel jsi rám zkušebně nasadit bez zkrácení ? Jak to vypadalo ? A jinak při montáži vše sedělo ? ... Ale protože ty si zkracoval a Saša -viz foto- ohýbal, tak vzít padáky z Adventura tuším není asi cesta !
Ta fotka je moje z Iranu.. Montáž sedí bez problémů, ale bez zkrácení budeš mít mezeru mezi nádrží a trubkou padáku cca 5-6 cm z každé strany a to vypadá katastrofálně.. Jinak jsem nic neohýbal, jen zkrátil a přimontoval. Saša
Upravil bluesbery dne 26.06.2011 23:25
Spodni Grave jsem mel na prvni 12-tce, nevim co chces slyset,ja s tim neboural,bezny pady ze stojanku pohoda. Na Grave osobne nedam dopustit, mel jsem od nich i kufry a jiny doplnky a vsechno perfektni prace,zpracovani,kvalita. S nicim nebyl problem. Fakt za me 5hvezd. S panem se slo domluvit i na cene(bez dph) ale to je tajny....
Zdravím po 800gs jsem pořídil 1200GS a řeším padáky spodní mám a chtěl bych i horní jak kvůli přídavným světlům a vzhledu.Jen nevím od jakého výrobce jsou a nevím jaké koupit horní aby pasovali.Děkuji za rady Jarda
Jarda fm přiložený následující obrázek: