No měl jsem xenony uplně všude(moto jsem tak koupil)a po reakci ostatních kolegů motorkářů jsem v potkávačce vyměnil zpět na h7.Svítilo to jak prase ,ale ti předemnou neviděli nic do zrcátek, o protijedoucích vozidlech nemluvě.Teď jsou v dálkovém a přídavných světlech hela a pohoda.jo a zapojené to je přes slim-case boxy.
Já jsem brejlovec a houno vidím. Po přechodu z Varadera jsem úplně úpěl, jak BMW GSA blbě svítí. Dal jsem tam xenony a zkoušel to v noci. Světlo svítí o dost líp. Ale nikdo na mě neblikal, že oslňuju. Ani jednou. Zato daleko líp vidím a jsem tím pro všechny daleko míň nebezpečnej než s origo žárovkou.
TAZY napsal:
Já jsem brejlovec a houno vidím. Po přechodu z Varadera jsem úplně úpěl, jak BMW GSA blbě svítí. Dal jsem tam xenony a zkoušel to v noci. Světlo svítí o dost líp. Ale nikdo na mě neblikal, že oslňuju. Ani jednou. Zato daleko líp vidím a jsem tím pro všechny daleko míň nebezpečnej než s origo žárovkou.
přesně> nechtěl jsem zdvihat vášně, ale je fakt, že kdo chce extra svítící a nesolňující moto, pro něj je Varan ta nejlepší volba - nikdy jsem neměl lépe svítící motorku v ruce
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.