Nee, bluesbery ji tam nepustí, ještě byste mu ji tam ojeli...
stačí že mu ju tam chtěl posledně vojet emil
jinak na šumavu bych jel,nato první zmrzlé a deštivé setkání rád vzpomínám
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Nee, bluesbery ji tam nepustí, ještě byste mu ji tam ojeli...
stačí že mu ju tam chtěl posledně vojet emil
jinak na šumavu bych jel,nato první zmrzlé a deštivé setkání rád vzpomínám
Špatná interpretace - Hraběnka je Emilova zhrzená láska už ze školky, přijel za ní až na Šumavu, i když ho už léta odmítá. Ale já bych mu do zelí nevlez..
Jinak začátkem května bych měl být v Asii, takže mě neúčast bude mrzet..
Jedu, jen nevim jestli sam nebo ve dvou. Ale proste jedu
A taky nevim jestli do stanu nebo do chatky, ale to se taky poda..
Upravil Alda dne 01.03.2011 08:50
chlapy to že přijede někdo s někým na jiném moto to vůbec nikomu vadit nebude mluvím ze své zkušenosti sám jsem jezdil na bmw srazy na banditu a nikdo nic proti tomu neměl
To ,, Blusbery škoda že Tě tam mít nebudeme budu muset vyřešit náhradu kvůli těm hraběnkám pak jedině ten Emil,,
když ho miluješ není co řešit
Květen daleko, ale vzhledem k tomu, že máme zázemí v ne až tak dalekých Hošticích, tak bychom případnou účast spojili s přespáním tam a připojili bychom se třeba alespoň na pokec a na projížďku.
Maiali nel Fango!
šumavské setkání zní rozhodně líp než Touratech Travel Event - což ani nevim co znamená proč to nemá českej název? - z legrace...
fífo: jestli budeš chtít předem projet nějakou enduro trasu, nebo pomoc s nějakýma přípravama, tak sem o5 k dispozici. Těšim se . Zdar
hlavně, že je pivo ftlamě
Predbezne 1-2 moto,teoreticky mozna i 3. A 2-5 lidi.Doufam,ze do stanu.Ja do chatky nejdu,ale nevim jak Monca?Casem pocty upresnim a hrozne se tesim.Od nas je to k vam po okreskach krasna projizdka!A ja se na nektere srazy moc nesvezu,
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!