Tak jsem byl v Letnanech a spokojenost.Jsou to 2 haly,ale to dulezite tam je.A hlavne jsem ve stanku Car servisu dostal katalog siebenrock!
Pokecal jsem s Pardalem,Brezovarem,Bobem,Prezim,Milanem z TT,koupil manzelce bundu,sobe rukavice a par drobnosti,objednal veci od Pardala,vyzkousel C3 ,abych vedel jakou velikost,az to jednou bude ve vyprodeji atd.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
mě to nejak nenatchlo,takový jalový,a malej prostor, hhlavně že třetinu haly zabrala kavárna, na pičkaču podle mě když to vše bylo v holešárně bylo to lepší, minulej rok sem byl v holešárně i v brně a to brno bylo poble mě lepší bylo tam toho výc než v letnanech
tak ja jsem spokojen, videl jsem nazivo Igorovu motorku, mazec omrkli jsme letni obleceni do tepla (chranice na MX), pokecali s Tomasem TT, Desierto na wosmikilu vypada dobre, hlavne me nadchlo to sedlo co tam meli Omrkli jsme Rockway obleceni a nejake doplnky od SW motech. Jarda Sima zrovna prezentoval cestu do Ruska, pro me prijemny podvecer.
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
tak vystava OK, věnoval jsem ji 2 hoďky a uplne to stacilo. Myslím, že jsem si to nejvíc užil u KTM prostě ta oranžáda je roztomilá. Pak mě udělal radost Milan z TT, takovej přístup k reklamacím by měl mít každý obchodník. Povídání o Mongolsku bylo dost inpirující. Překvapila mě helma Schuberth C3, lehká, krásně sedí. Prostě pěkné odpoledne.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
to Parizek: to vosmikilo bylo zajímavé hlavně podvozkem....ale já vím, to je detail, kterého si málokdo všímá... "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
aldo napsal:
tak vystava OK, věnoval jsem ji 2 hoďky a uplne to stacilo. Myslím, že jsem si to nejvíc užil u KTM prostě ta oranžáda je roztomilá. Pak mě udělal radost Milan z TT, takovej přístup k reklamacím by měl mít každý obchodník. Povídání o Mongolsku bylo dost inpirující. Překvapila mě helma Schuberth C3, lehká, krásně sedí. Prostě pěkné odpoledne.
KTM se nejvíc líbila prckovi - asi jako jediní tam měli motorku pro malé
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
to Venca: hele na to je ještě malej, tak nekecej......ten spíš koukal teprve na odstrkovadla...i když i to KTM umí
Nebylo to tak, že tatínek už by jej nejraději viděl na malé motorce? My scháníme pro malou chrániče, ale vše je na ní ještě velké, tak asi bude muset chvíli ještě počkat...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Parizek: to vosmikilo bylo zajímavé hlavně podvozkem....ale já vím, to je detail, kterého si málokdo všímá...
...a nekdo ho zase precenuje...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
to Venca: hele na to je ještě malej, tak nekecej......ten spíš koukal teprve na odstrkovadla...i když i to KTM umí
Nebylo to tak, že tatínek už by jej nejraději viděl na malé motorce? My scháníme pro malou chrániče, ale vše je na ní ještě velké, tak asi bude muset chvíli ještě počkat...
Mářo ty vejre jeden jsi tam byl taky v sobotu nee??
JoJo, asi ve dvě nebo o půl třetí jsme dorazili.
Potkali jsme Tondu a Jardu, s Parálem se neznáme, ale očumovali jsme jeho oblečky, vypadají fakt dobře, Moňa si asi od něj objedná bundu.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
já tam byl s Tomášem a Káťou potkal starostu a sáďu pak i Tondu bylo tam dost známejch!!Akorát jsem byl dopoledne
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
já tam byl s Tomášem a Káťou potkal starostu a sáďu pak i Tondu bylo tam dost známejch!!Akorát jsem byl dopoledne
A pak si chvátal odtáhnout auto co
Nééé to až večer ještě byly holešovice a Matějská! pak cesta dom zapřahnout podval a hurá zpět!! domu sem dorazil asi o pulnoci
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jinak ta Super Tenerka je nějaká ...zdá se mi malá..no dost mě zklamala.
A ta slečna na ní, ona mi furt seděla v záběru, já ji nechtěl fotit, zajímala mě jen motorka, fakt
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra