Charlie napsal:
Ty blinkry svítí suprově. Co na ně říká řídící jednotka? Ošálil jsi jí odporem?
Charlie
Já? NE. To ty blinkry. Jsou dělaný tak,že to jednotka prostě nepozná...
Všechno je uvnitř blinkrů a ven koukaji jen kabely s konektorama který pasujou do těch z kabeláže motorky. Tady jde o pořádnej výrobek,kterej je bez problémů,ale dražší...
shimanski napsal:
Tak ať dobře slouží.
Měl jsi je jako sadu, včetně kabeláže a vypínače?
Nebo jen světla a zbytek jsi dodělal?
Světla jsem koupil zvlášť před dvěma roky ještě na Afriku. Kabeláž,držáky a vypínač jsem vyráběl. To není tak složitý a zvládne to každej (si teda myslim).
Já to mám taky tak...mám samostatná světla a kabeláž s vypínačem je právě ve výrobě... To mne jen tak zajímalo, páč to dělaj i v sadě vč. kabeláže a spínače...
KTM 1190 Adventure R
shimanski napsal:
Tak ať dobře slouží.
Měl jsi je jako sadu, včetně kabeláže a vypínače?
Nebo jen světla a zbytek jsi dodělal?
Světla jsem koupil zvlášť před dvěma roky ještě na Afriku. Kabeláž,držáky a vypínač jsem vyráběl. To není tak složitý a zvládne to každej (si teda myslim).
Já to mám taky tak...mám samostatná světla a kabeláž s vypínačem je právě ve výrobě... To mne jen tak zajímalo, páč to dělaj i v sadě vč. kabeláže a spínače...
shimanski napsal:
Podle mne je to uni, dá se to použít jak pro auto, tak moto...
No jo,ale to nebude mít vodotěsnej vypínač. Já to ani neřešil jestli to někdo prodává i s kabelama. Ty stejně musíš upravit aby to někde nevyselo nebo to nebylo krátký. To si to všechno radši udělám na míru sám.
Upravil BIGR dne 25.04.2008 19:20
Shimanski: kde jsi ty Helly koupil? a co stály? 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Ahoj měl bych dotázek ohledně výšky sedadla řidiče, jestli je nějaký rozdíl mezi standardem 1200 GSA a GS. Chtěl bych své GSA snížit a mám možnost koupit sedlo z GS. ??
Díky Michal
Jo. Když koupíš low sedlo od BMW tak tam bude pasovat a posez se sníží na úkor pohodlí. Já snížené sedlo používám jen do terénu.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis