Ahoj, gratuluji k tak zásadnímu kroku a jak pročítám různá vlákna, tak nejsi ani první a ani poslední, takže gratulace patří všem současným a budoucím majitelům. Četl jsem tvůj příspěvek dvakrát, čiší z něj emoce, prožíval jsem to samé, jenom to nedokážu tak napsat. Takže ještě jednou gratulace, hodně štěstí a mnoho šťastných kilometrů a ať se, vlasně my všichni vyhnem blbcům na silnici i mimo ni.
Kubass
Nori napsal:
Takže kdo pojede se mnou do Garmisch-Partenkirchenu?Prý je tam dobrý sraz s prima kapelama!
posledně mi z garmišu bylo blbě eště v itálii,pivo z tupláků a slivovice od bohušavražedná kombinacehlavu už přebolela,třeba bych mohl jet
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Alda napsal:
No tak super
K tem brzdam... nevim uz kterej zahranicni casopis to testoval, ale 1200GS zabrdzi na kratsi trase nez R1 2009. Brzdy me tenkrat taky dost prekvapily kdyz jsem to kupoval.
Nori napsal:
Takže kdo pojede se mnou do Garmisch-Partenkirchenu?Prý je tam dobrý sraz s prima kapelama!
No a nepojedeš spíš ty s náma???
Takže,pane doktore,na tvé motorce jsem seděl a ty si jí ještě neviděl
Jinak do GaPa si vem volno čt i pa,ve čtvrtek tam musíš dorazit,aby to za něco stálo...Kvůli stanu a parkování...
Pokud pojedeš kolem Prahy,tak se můžeš připojit,ale to se ještě domluvíme....vem si pláštěnku,věci na převlečení,foťák a dost peněz
Kdyby si chtěl něco konkrétně vědět,tak napiš mail ,rady a porady.....
Jo a prosím tě,vem vrtačku,asi před pul rokem mě vypadla blomba,ale jen vrchní část a já nemám čas navštívit svého lékaře.....platím hotově i těch třicet korun ti dám!
pane kolego, vítej mezi GS-maniacs Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Neseděl jsem na ní 3 týdny.Teprve včera večer byla konečně doma,po dlouhém předlouhém servisování v Renocaru.Ale vše je hotovo.Po výletu na Nordkapp jsem ani necítil nějak potřebu pořád jezdit.Až dnes v pěkné odpoledne jsem si udělal výlet do lesa na česko-moravské hranici.A po pár km v tom jedu zas.Rohlík od ucha k uchu.Pěkná okreska se mění v obyčejnou,rozbitou.Sice mám silniční Anakee 2,ale jak uvidím lesní šotolinku mizící někam do výšky,neodolám.Je sucho,takže vše ok.Vyplej protiprokluz ,konečně ve stupačkách,je to supr.Zpátky na okresku,poté ještě jedna offroadička.A pak střelba z Konice na Olomouc.Poté město,pak dálnice a jsem doma.200 km,které uklidní,zahřejou ale i pěkně nakopnou.
Musím napsat,že po 30 tis.km jsem na GeeSu nenašel věc,která by mi vadila.Jistě,nemá výkon superbiku S1000RR,dálniční pohodlí GTL a ani lehkost KTM Freeride 350.Ale jako univerzál na cestování a nenáročný terén je fantastická.GS už u mě zustane.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nori napsal:
Dnes,4.3.2011, přišel den D.Poprvé jsem vytáhl na světlo boží mojí novou zánovní jetou bawořinu,od Boba,R1200GS 2010.Po zapojení baterie černý boxer zachrochtal a mě spadl kámen z osrdečníku,byla nabitá!
Po letech Thundercatu,GSX-R1000K2,SV1000S K7,GSX-R1000K9 mám pod mýma testes něco,co ani vzdáleně nepřipomíná nic,co jsem pilotoval předtím.Jasně,jel jsem předvádečku,ale nebyla to mašina v mém vlastnictví,takže hodně opatrná jízda,tato ovšem je již moje a rozbiju si ji klidně sám,možná i bez výčitek,ale hlavně ji pořádně prubnout!
Po zahřátí motoru i rukojetí-fakt supr výmysl-jsem se vrhnul na ty nejrozmlácenější okresky,plné děr,štěrku,vody,kam bych fakt žádnou mojí supersportovkyni ani omylem nevzal.Takhle s radosti mohu objevovat mnohé neznámé silničky všude možně.
A jak to probíhalo?Plný knedl,díra nedíra,štěrk neštěrk,100-140km/h,Geeso všechno akceptuje.Nějaké to menší zhupnutí,malinká rána do říditek,ale podvozek je neuvěřitelně stabilní.Fantastické brzdy!ABS a ASC opravdu funguje.Otáčky opravdu nemusí překročit 5000,velice agilně vyráží vpřed od 3 tisíc.180km/h je tam celkem za chvilku a v naprostém pohodlíčku.Samozřejmě,na prvotřídní silnici bych s mojí Rizlou byl na hony vepředu,ale většina našich cest nebo-li tankodromu mojí GSX-R v podstatě vyhánějí na okruhy,výjimka je samozřejmě Červenohorské sedlo!Tady,na okreskách, je R1200GS absolutní King,je to nejlepší bajk na kterém jsem jezdil na okreskách!Spotřeba 5,4 litru.Kdo nezkusí,neuvěří!Ale chce to dát fakt pořádnou čočku.Takže takhle proběhlo mých prvních 160 okresních km v tohle krásné chladné březnové odpoledne!Rozhodnutí koupit BMWR1200GS bylo jednoznačně perfektní.
Ahoj srdce jsem rád za tutu diskuzi musím se smat radosti a štěstím já jsem si kvůli téhle mašině udělal papíry já jsem se opravdu do ní zamiloval, vždycky se mi líbily silnice ducati a takový zabijáky ale tohle je prostě něco jiného je to opravdu vášeň to gs
Nori napsal:
Dnes,4.3.2011, přišel den D.Poprvé jsem vytáhl na světlo boží mojí novou zánovní jetou bawořinu,od Boba,R1200GS 2010.Po zapojení baterie černý boxer zachrochtal a mě spadl kámen z osrdečníku,byla nabitá!
Po letech Thundercatu,GSX-R1000K2,SV1000S K7,GSX-R1000K9 mám pod mýma testes něco,co ani vzdáleně nepřipomíná nic,co jsem pilotoval předtím.Jasně,jel jsem předvádečku,ale nebyla to mašina v mém vlastnictví,takže hodně opatrná jízda,tato ovšem je již moje a rozbiju si ji klidně sám,možná i bez výčitek,ale hlavně ji pořádně prubnout!
Po zahřátí motoru i rukojetí-fakt supr výmysl-jsem se vrhnul na ty nejrozmlácenější okresky,plné děr,štěrku,vody,kam bych fakt žádnou mojí supersportovkyni ani omylem nevzal.Takhle s radosti mohu objevovat mnohé neznámé silničky všude možně.
A jak to probíhalo?Plný knedl,díra nedíra,štěrk neštěrk,100-140km/h,Geeso všechno akceptuje.Nějaké to menší zhupnutí,malinká rána do říditek,ale podvozek je neuvěřitelně stabilní.Fantastické brzdy!ABS a ASC opravdu funguje.Otáčky opravdu nemusí překročit 5000,velice agilně vyráží vpřed od 3 tisíc.180km/h je tam celkem za chvilku a v naprostém pohodlíčku.Samozřejmě,na prvotřídní silnici bych s mojí Rizlou byl na hony vepředu,ale většina našich cest nebo-li tankodromu mojí GSX-R v podstatě vyhánějí na okruhy,výjimka je samozřejmě Červenohorské sedlo!Tady,na okreskách, je R1200GS absolutní King,je to nejlepší bajk na kterém jsem jezdil na okreskách!Spotřeba 5,4 litru.Kdo nezkusí,neuvěří!Ale chce to dát fakt pořádnou čočku.Takže takhle proběhlo mých prvních 160 okresních km v tohle krásné chladné březnové odpoledne!Rozhodnutí koupit BMWR1200GS bylo jednoznačně perfektní.
Ahoj srdce jsem rád za tutu diskuzi musím se smat radosti a štěstím já jsem si kvůli téhle mašině udělal papíry já jsem se opravdu do ní zamiloval, vždycky se mi líbily silnice ducati a takový zabijáky ale tohle je prostě něco jiného je to opravdu vášeň to gs
;o) pobavil jsem se, též jsem si papíry dělal kvůli R1200GS a tak před 2mi hod. jsem dojel z Jeseníků - Červenohorské sedlo a samo všechny ty zatáčky směrem z Trutnova a pak na Hradec atd.
www.jantruhlar.cz
Ahojik,když jsem se v roce 2008 zaregistroval,věděl jsem ,že skončim jednou u BMW.ale nešlo mi to smiřit se s vykonostním limitem toho ,na co jsem byl zvyklej...starej ****...co jinyho na to říct,,
Na rady od Vás jsem vyzkoušel všechny 3 velké Gsa a podvozek dobrý.ale výkon nic moc......
S moji XJR jsem skončil pro vražednej podvozek a jel jsem do Prostějova pro GS...ale do prdele,bez natšení a přesvěčení pro GS.protože.jsem se pořádně neprojel,,,,,co to je 3km tam a 3km zpět....................................................
Když jsem tam skákal po motkách,pořád mě oči svítíly po jednom stroji.....ty popadané Gsa z motoškoly mě zase nenatchliy
Jediná volba byla MT...................................do te jsem se zahleděl.................nádherný stroj.ale výkon zas měně než jsem chtěl,,,,,půl roku jsem si nemohl zvyknout na to ,že je slabší..a hledal jsem se...ale o co víc.....naháč na ktery nic nedáte a mamina seděla s nohama u brady a nikde se mnou nejezdila..
Po třech sezonách ježdění,jsem se dále nedostal.než 150km od domu.......prostě ta motka s mou posranou krční páteří,se kterou mám už déle problémy mě dále nepustila.....................................................................................................
Touha jezdit.protože jsem od kluka motorkář a nechci jezdit sám,bylo rozhodnutí proti mému přesvědčení.........prodat ........................
Nic jinýho už nejde dělat,protože všechno je na ****.....to jsem si řekl.......................A abych neseděl u PC celou neděli...tak pokračování příště...........
Upravil oro dne 02.09.2012 12:42
Ahoj ,jsem zpátky......takže se mi podařilo prodat motku a shánět něco ve stylu GS.......líbilo se mi erko...protože jsem na naháče,ale ta cena je hrozně vysoká,,
Říkam si zkusím GS...............tak po přečtení asi 1 200 000 inzeratu jsem vzal haky jel jsem se nani mrknout..........po nějaké konverzaci došlo k uzavření obchodu s tím,že se ještě svezu,ať vím co mně čeká........i kdyby mně čekalo cokoli..byl jsem rozhodnut ji koupit a soudit až po čase..................................
Zkouška dopadla špatně,,,myslel jsem ,že neumím jezdit.....na kruháči jsem se otáčel jak amater,který po prvé sedí na motce.....padalo to jak ****,ale vím že to je dobře,jen nezvyk ze stroju co musíš vysednout ,abys zahnul.........................vysolil jsem haky a jízda domů................bylo to krásnejch 200km,ale bohužel po dálnici...takže pořádnej vopruz..................doma kontrola všeho co šlo dohledat a za 3dny cesta do PHA s maminou a kuframa....................ty woe to byla krásná jízda....komfort.mamina ani nedutala....schválně jsem jel na HK abych si to užil...tam je to pro auto utrpení,ale motka je ve svém živlu............Dva dny v Praze u dcerky,Václavák,křížem kražem Prahou a domů..............Domů taky na HK potkal jsem pár GSáků a pokecali jsme,ale co musím zdůraznit.......s tím pitomym krkem jsem byl upně v poho.....naopak ani mamina necitila problém......ještě jsme si prodloužili cestu přes Libavu a museli přiznat,že GS je luxus.................Schválně jsem nepsal hned po koupi.protože jsem chtěl osobní zkušenost...........Po 3 měsících jsem najel 5000km a ledaco postřehl......................................Pravdou je,že rucetrhač to není,i když má stejné zrychlení jak mé předešlé motky.teda podle tabulky......ale co je pro mne podstata věci,že mně naučila nikam nespěchat jak magor,ne že by neuměla,ale nenutí.......další plus je v tom,že jedu až na rozhlednu a nemusím ji nechat dole na parkovišti.......takže....tak mně baví.......nemusím ject někam do pryč 200km.....když nemám čas.ale jedu tam kam jsem s naháčem nikdy nebyl a nemohl...prostě se otevřeli jiné možnosti,příjezd k přehradě ap. a jiné silnice než doposud....................jediné čeho trošku lituji je,že jsem si nekoupil novou,protože ji brzo vojedu ...............Nakonec řeknu ,že ,mě hrozně baví a jsem smiřenej s tím,že si ji nechám........a vůbec nemám pomyšlení na změnu.......
Abych nezapomněl..........je svátku čas a tak ...zdravím všechny motomagory
a příjemné svátky..............a hodně bezbolestných km v novém roce...čauky Ondra
Upravil oro dne 23.12.2012 21:17
Ondro vítej v klubu jen nechápu co myslíš tim že jí ojedeš??? Tyhle mašiny se po 30tkm nevyhazujou pro nepoužití , použitelnost a spolehlivost jdou do stovek tisíc km!
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
oro napsal:
Ahoj ,jsem zpátky......takže se mi podařilo prodat motku a shánět něco ve stylu GS.......líbilo se mi erko...protože jsem na naháče,ale ta cena je hrozně vysoká,,
Říkam si zkusím GS...............tak po přečtení asi 1 200 000 inzeratu jsem vzal haky jel jsem se nani mrknout..........po nějaké konverzaci došlo k uzavření obchodu s tím,že se ještě svezu,ať vím co mně čeká........i kdyby mně čekalo cokoli..byl jsem rozhodnut ji koupit a soudit až po čase..................................
Zkouška dopadla špatně,,,myslel jsem ,že neumím jezdit.....na kruháči jsem se otáčel jak amater,který po prvé sedí na motce.....padalo to jak ****,ale vím že to je dobře,jen nezvyk ze stroju co musíš vysednout ,abys zahnul.........................vysolil jsem haky a jízda domů................bylo to krásnejch 200km,ale bohužel po dálnici...takže pořádnej vopruz..................doma kontrola všeho co šlo dohledat a za 3dny cesta do PHA s maminou a kuframa....................ty woe to byla krásná jízda....komfort.mamina ani nedutala....schválně jsem jel na HK abych si to užil...tam je to pro auto utrpení,ale motka je ve svém živlu............Dva dny v Praze u dcerky,Václavák,křížem kražem Prahou a domů..............Domů taky na HK potkal jsem pár GSáků a pokecali jsme,ale co musím zdůraznit.......s tím pitomym krkem jsem byl upně v poho.....naopak ani mamina necitila problém......ještě jsme si prodloužili cestu přes Libavu a museli přiznat,že GS je luxus.................Schválně jsem nepsal hned po koupi.protože jsem chtěl osobní zkušenost...........Po 3 měsících jsem najel 5000km a ledaco postřehl......................................Pravdou je,že rucetrhač to není,i když má stejné zrychlení jak mé předešlé motky.teda podle tabulky......ale co je pro mne podstata věci,že mně naučila nikam nespěchat jak magor,ne že by neuměla,ale nenutí.......další plus je v tom,že jedu až na rozhlednu a nemusím ji nechat dole na parkovišti.......takže....tak mně baví.......nemusím ject někam do pryč 200km.....když nemám čas.ale jedu tam kam jsem s naháčem nikdy nebyl a nemohl...prostě se otevřeli jiné možnosti,příjezd k přehradě ap. a jiné silnice než doposud....................jediné čeho trošku lituji je,že jsem si nekoupil novou,protože ji brzo vojedu ...............Nakonec řeknu ,že ,mě hrozně baví a jsem smiřenej s tím,že si ji nechám........a vůbec nemám pomyšlení na změnu.......
Abych nezapomněl..........je svátku čas a tak ...zdravím všechny motomagory
a příjemné svátky..............a hodně bezbolestných km v novém roce...čauky Ondra
já se na svoje první gs teprve tesim je to srdcovka ale tenhle článek je pro mne prvním vánočním dárkem krásně jsi to napsal přesně je to o něčem to GS ! Ondro přeji příjemné svátky vánoční krásný Nový rok Tobe a Tve rodině !
Díky za přání...všem zdravíčko,trochu peněz a štěstíčko v tom životním cirkusu,protože štěstíčka je potřeba..těm na Titaniku byly prachy na nic,bez štěstí...Ahojky všem Ondra
Upravil oro dne 31.12.2012 20:21