Upravil hicks dne 06.03.2011 09:53
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kalut napsal:
Můžete mi prosím poradit popř. nafotit jak přepravujete vodu na R1150GS , mám na mysli vodu na pití, vaření , atd. Díííííík.
Kalute, na co vodu? Fšude sou potoky a kartony piv dávam pod síťku na kufr, dyž se jinam nevejdou...
potoky teda vsude nejsou...
a napr. v pripade defektu na dehydrataci na slunicku zarves/bude ti blbe pomerne rychle.
Ja teda umru rychle i hlady, takze jsme podle toho vybaveni
17 cm
Byla to jen taková drobná narážka na Vjetrníkův poměrně militantní názor a odpor vůči F800GS..
Však on nás tady přerovná až si tohle všechno přečte a uvidí tolika fotek F800GS
to Haus: tolik vosmikil pohormadě, málem jsem měl zástavu takhle v neděli po ránu
A když zajedeš do TT a řekneš Milanovi "chci to, co má Vjetrník", tak Ti poradí.
Jinak je to kombinace objímek 040-0040 (handlebar clamp) + nosič na láhve na kufry Zegga 070-0526 (bottle container) "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Haus: tolik vosmikil pohormadě, málem jsem měl zástavu takhle v neděli po ránu
A když zajedeš do TT a řekneš Milanovi "chci to, co má Vjetrník", tak Ti poradí.
Jinak je to kombinace objímek 040-0040 (handlebar clamp) + nosič na láhve na kufry Zegga 070-0526 (bottle container)
zeGa...
Zegga je zase nekdo jiny
17 cm
Vjetrnik napsal:
Jinak je to kombinace objímek 040-0040 (handlebar clamp) + nosič na láhve na kufry Zegga 070-0526 (bottle container)
ad. drzaky na padacich 12GSA -- imho jsi trochu poskodil timhle tu linii motorky...
je to sice urcite prakticke.. ALE... u Igora Brezovara taky pokud nemas 1100 uplne ve woku chvili potrebujes, abys identifikoval co to kdysi byvalo za model....
17 cm
Vjetrnik napsal:
to Hicks: já ji mám prostě spojenou s těmi kufry....ale né že jí to práskneš
Upravil hicks dne 06.03.2011 10:18
17 cm
Vjetrnik napsal:
Pokud by někdo sháněl tyhle objímky 040-0040 ,můžu dodat v ceně cca 10 Kč/ks (nutno ale upřenit průměr, k dispozici jsou od 12mm po 48mm)
Upravil bluesbery dne 06.03.2011 10:29
Uvazuju,ze taky koupim nejakej drzak na vodu.Dela nekdo takovej,kterej by byl dle potreby pouzitelnej jak na kanistr tak na pet lahev?Dik za pripadne rady.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Uvazuju,ze taky koupim nejakej drzak na vodu.Dela nekdo takovej,kterej by byl dle potreby pouzitelnej jak na kanistr tak na pet lahev?Dik za pripadne rady.
http://www.tourat...be34f81730
Upravil hicks dne 06.03.2011 12:14
17 cm
Za prve si predstavuju lidovejsi cenu a za druhe mam spis prestavu drzaku na 2l kanistr u ktereho je mozno posunout treba ty stahovaci popruhy do jinych otvoru bliz k sobe,aby v tom dobre drzela i pet lahev.A at je tam ten drzak pridelanej na stalo.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Za prve si predstavuju lidovejsi cenu a za druhe mam spis prestavu drzaku na 2l kanistr u ktereho je mozno posunout treba ty stahovaci popruhy do jinych otvoru bliz k sobe,aby v tom dobre drzela i pet lahev.A at je tam ten drzak pridelanej na stalo.
tak s tim ti nepomuzu
ja jsem s tim baseplate systemem max spokojenej.
17 cm
Kalut napsal:
Můžete mi prosím poradit popř. nafotit jak přepravujete vodu na R1150GS , mám na mysli vodu na pití, vaření , atd. Díííííík.
Kalute, na co vodu? Fšude sou potoky a kartony piv dávam pod síťku na kufr, dyž se jinam nevejdou...
a napr. v pripade defektu na dehydrataci na slunicku zarves/bude ti blbe pomerne rychle.
Na dehydrataci nezařvu, zachrání mě právč to pivo.
no mas to ale ve skle, ne?
17 cm
Kalut napsal:
Na dehydrataci nezařvu, zachrání mě právč to pivo.
no mas to ale ve skle, ne?
Pivo se prodává ve skle, v plechu, v plastu, v sudech, v cisternách a je na vkusu každýho soudruha, co si vybere.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Paulík78// Dík za nabízené držáky ale už dva mám na kufrech i když musím uznat , že ty tvoje jsou . Jinak Vodníka neberte vážně on pije pořád pivo a pak spí do dvanácti Každopádně plodná diskuse dík všem jen tak dál.
Camelbag jsem nezkoušel, nemám rád něco na zádech, hlavně v létě když chci mít na zádech otevřené větrání. Proto jsem na pití vozil zepředu na kufrech běžné cyklolahve v držáku na kolo, držely a dalo se napít i za jízdy. Vzadu na kufru jsem měl 5l kanystr na vodu s kohoutem vespod, to jsme používali na vaření, mytí atd.
Teď to opět řeším, nechce se mi vrtat do originál kufrů, ale možná na to dojde...
Ivan přiložený následující obrázek:
Vjetrnik napsal:
Díky zy tip, dříve ale než navštívím TT tak se to pokusím spáchat nějak svépomocí.
Neni to nic moc složitého, snad můj výsledek nebude nějaká ohavnost
Upravil haus1 dne 07.03.2011 19:06