Pokud jde o filmy, tak zitra se objevi na novinovych stancich pro me jeden z nejstylovejsich filmu poslednich 15 let - Drive. Je to o ridici, ale ne motorky, coz kvalite snimku rozhodne nic neubira. Tocil to Dan za americky penize a je to fakt mimoradnej snimek. Jo a Fight club mam taky rad! Jedinej film, kde se da koukat na Edwarda Nortona. I kdyz ma motorkarsky jmeno, stoji jinak ten chlapik za ****.
Tady je popis a hodnocení http://www.csfd.c...522-drive/
A níž trailer. Musím souhlasit, že to je fakt pecka. Minimum dialogů, ale výborně natočený s parádním soundtrackem. YouTube Video
Mimochodem, tenhle chlapek (N.W. Refn) natocil i film Bronson, coz je silenost o nejtrestanejsim chlapovi v Britanii a predevsim hodne zvlastni film Vallhala rising, v cesku na dvd pod ****nim nazvem Barbar. Hlavni hrdina nerekne za celej film jediny slovo (fakt), ale jak se tam pracuje s kamerou, to je skvostny. No ale rozhodne to neni bijak na sobotni vecer se zenou. Ta moje si stezovala, ze je to naky dlouhy...
Efendi napsal:
to Hicks: Viděl jsem, můj šálek kávy to není, ale hovadina to není. Víc ze mě asi nedostaneš
ja jsem naznacoval, ze se nemusime masakrovat v 5 vlaknech najednou...
Tohle bylo zalozeno kdysi prave proto, aby utlocitni vedeli, kam nechodit
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Efendi napsal:
Teď pracuji na tom, abych byl v rámci možností útlej
Mimochodem.... všiml sis, že jsi to obnovil skoro přesně po roce od založení? Jestli v tom to jaro nehraje roli.
jj.. na moje oponenty jaro pusobi znacne.. vidim to jasne na Tobe
17 cm
Efendi napsal:
Mimochodem.... všiml sis, že jsi to obnovil skoro přesně po roce od založení? Jestli v tom to jaro nehraje roli.
Ti nevim... by bylo na referendum.
Jen tak na úvahu: Nikdy tě nenapadlo, že když ti oponuje tolik lidí víceméně stejně, tak že je něco špatně na tvé straně?
Traverz napsal:
Nicméně pokud o to Hiksi stojíš, zkoncentruju síly a můžeme bojovat, považuji to za zbytečné, ale obětuji se na oltář útlocitnějších kolegů BMWGS.
Jsem zvědavej za jak dlouho vytečeš,ale asi víš co děláš.Držim palce abudu sledovat z první řady!
Traverz napsal:
Nicméně pokud o to Hiksi stojíš, zkoncentruju síly a můžeme bojovat, považuji to za zbytečné, ale obětuji se na oltář útlocitnějších kolegů BMWGS.
Jsem zvědavej za jak dlouho vytečeš,ale asi víš co děláš.Držim palce abudu sledovat z první řady!
Sadilku na fora chodim prakticky denne uz 14 let.
Patris mezi vicemene NEJHUR se ovladajici a nejhloupeji argumentujici uzivatele, co jsem videl. A to podotykam, ze jsem byl roky zavislej i na anglickejch forech, takze ne jenom mistni.
Takze -- SEBE -- si prosim za bernou minci fakt neber.
Mozna je to vekem.. prece jen si s inetem -- narozdil od me generace -- nevyrustal. Takze to, nad cim mladsi mavne rukou, ty beres nesmyslne vazne.
Upravil hicks dne 07.03.2012 13:14
17 cm
Efendi napsal:
Ti nevim... by bylo na referendum.
Jen tak na úvahu: Nikdy tě nenapadlo, že když ti oponuje tolik lidí víceméně stejně, tak že je něco špatně na tvé straně?
ja jsem byl vzdycky kontroverzni desi mne moment, kdy se mnou budou vsichni souhlasit...
Navic mne vetsinou odporuje pomerne podobnej typ uzivatelu... chces se mne zeptat na spolecny rysy?
17 cm
Je fakt,že já chodil s klukama bruslit,jezdit na kole,stavěl jsem bunkry,koukal holkám pod sukně,čundroval a tak.Jestli mě to poznamenalo
v intelektu tak s tím asi nic nenadělám.Ale jak jsem řekl chci to jen sledovat jak to dělají zkušení kozáci.
sadilek napsal:
Jelikož Hikse nepovažuji za úplně ztracený případ, ani za neinteligentního ****a, bude mu trvat poměrně dlouho, než by mě gdohnal k histerii. Páč nejbolestivější a nejhorší je srážka s blbcem. U toho nikdy nevíš co může přijít.
Jinak činnosti jsme měli dost podobný, takže o intelektu to asi nebude