ti říkám, že to oko přidělat do zdi, a motorku přistavit hned k němu bokem a ještě tím teleleverem to protáhnout... nemáš přístup ani k oku ani k tomu řetězu... jak sis mohl všimnout tak s těma nůžkama dost zápasili a to je měli opřený o zem a celou svojí vahou to přestřihavali... ve vzduchu to neudělaj...
HonzaGS-SV napsal:
proto je třeba:
- mít oko ve zdi,
- motorku přistavit ke zdi aby byl přístup k zámku co nejhorší
- zámek nemít na zemi ale např. provlečený teleleverem, či jednou trubkou přední vidlice, a přímo pak do toho oka na zdi
- prostě základ nemít řetěz na zemi...
ty nůžky pak jen tak neudržíš ve vzduchu...
Myslím, že je to uplně jedno. Sice to možná půjde hůř a zloděj si s tím pohraje o minutu déle, ale to je asi tak vše. Pak bych tedy asi měl vytrhat veškeré zásuvky ze zdi a rozbít žárovku, aby to měl zloděj těžší, né? Oko v cihelné zdi taky nic moc, to za chvíli vysekám majzlem. No myslel jsem, že ty řetězy vydrží víc.....
Pokud chci krást,tak potichu,aby mě nikdo neslyšel,el.rozvod vypnout jističem,nebo vyš. pojistky,každé ztížení je lepší než nic.
Dum spiro,spero.
HonzaGS-SV napsal:
ti říkám, že to oko přidělat do zdi, a motorku přistavit hned k němu bokem a ještě tím teleleverem to protáhnout... nemáš přístup ani k oku ani k tomu řetězu... jak sis mohl všimnout tak s těma nůžkama dost zápasili a to je měli opřený o zem a celou svojí vahou to přestřihavali... ve vzduchu to neudělaj...
věřím že takhle by to mohla bejt ta správná cesta
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Vlastně nevím co tím videem chtěli dokázat, že kvalitními pákovkami přestřihneš libovolný řetěz? A to je jako novinka? Co teprv kdyby si vzali hydrulické nůžky s ruční pumpou tím přestřihnou opravdu cokoli a navíc potichu a bez dřiny. Slabina všech řetězů je síla "drátu" oka. Aby to byl řetěz a nepřevážilo to motorku vzad je ta síla kulatiny omezená. Pokud chcete něco co nestřihnou nůžkama použijte zámek "podkova" ty kvalitní se sělají z silnějšího materiálu který se v lepším případě do pákovek vůbec nevejde. Podobný test dělali i na ně a snad dva z deseti se cvaknout nepovedlo. Proti hydraulice nepomůže nic.
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
Jinak k nářku na cenu řetězu, ty pákovky co použili stojí víc než ty řetězy. Pákovkama z OBI za 1500,- to nepřestřihnou ani omylem. Jinak omluva za plevel.
Upravil vlada-adv dne 11.03.2011 21:46
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
To je bomba - na středeční besedě si Jéňa pochvaloval, že má oproti minulým sezónám už první kilometry a jak se do toho letos obuje... a za dva dny má kulový! I když je diskuse o zámcích a zabezpečení hodně užitečná, neměla by překrýt původní záměr, jímž měla být prosba o zvýšenou ostražitost a taky pozornost, jestli se ve vašem okolí náhodou neobjeví tenhle vymazlenej mandarín nebo díly, doplňky, vybavení. Děkuju za kamaráda i za sebe a dodávám, ač mi přitom běhá mráz po zádech - kdo ví, kdy může s podobnou žádostí přijít kdokoli z nás...
SPEEDY napsal:
Tak to je v pr... nějak se to množí! Už jsem začal lépe zabezpečovat BáWo!
PRESNE..
nechci paranoidnit... aby nas tu nekdo nesledoval..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jarda napsal:
To je bomba - na středeční besedě si Jéňa pochvaloval, že má oproti minulým sezónám už první kilometry a jak se do toho letos obuje... a za dva dny má kulový! I když je diskuse o zámcích a zabezpečení hodně užitečná, neměla by překrýt původní záměr, jímž měla být prosba o zvýšenou ostražitost a taky pozornost, jestli se ve vašem okolí náhodou neobjeví tenhle vymazlenej mandarín nebo díly, doplňky, vybavení. Děkuju za kamaráda i za sebe a dodávám, ač mi přitom běhá mráz po zádech - kdo ví, kdy může s podobnou žádostí přijít kdokoli z nás...
Jena byl ve stredu na promitani?!
17 cm
To snad není možný... Ty ku.rvy co to udělali by se měly houpat ! Přeju,ať se najde,pokud možno celej a nepoškozenej !
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jarda napsal:
No jo, byl to ten urostlej mládenec v červený mikině, co seděl u našeho stolu za tvými zády. Přišel o chvilku dýl, jelikož ,,kojil,, a dost brzy zas musel vypadnout, protože šel do práce. Teď psal, že policajti mu mu dopručují, aby si moc nadějí nedělal. Od včerejška jsou jen v okolí další tři mašiny a poměr vypátraných 1 ze 100.
Chci touto cestou taky poděkovat Jarovi který když jsem mu řekl co mi potkalo mi pomohl a zdělil co a jak udělat pro zveřejnění. Járo moc dík a doufám že mi už brzo poradíš jak vymazlit novej stroj.
Jarda napsal:
No jo, byl to ten urostlej mládenec v červený mikině, co seděl u našeho stolu za tvými zády. Přišel o chvilku dýl, jelikož ,,kojil,, a dost brzy zas musel vypadnout, protože šel do práce. Teď psal, že policajti mu mu dopručují, aby si moc nadějí nedělal. Od včerejška jsou jen v okolí další tři mašiny a poměr vypátraných 1 ze 100.
dopr dopr ...
17 cm
Stejně by mě zajímalo, kde takové ukradené motorky končí. Přihlásit u nás, by snad nemělo být možné...? Že by to šlo na díly? Nebo se to odveze někam "na východ"? Je mi z toho špatně!
Upravil pavlik5 dne 15.03.2011 06:22
pavlik5 napsal:
Stejně by mě zajímalo, kde takové ukradené motorky končí. Přihlásit u nás, by snad nemělo být možné...? Že by to šlo na díly? Nebo se to odveze někam "na východ"? Je mi z toho špatně!
Pokud máš známého,tak přihlásíš všechno.Věřte-nevěřte ale je to pohužel tak.