stavoval sem se uněho při své cestě po krásách čr,něco jsem potřeboval,nic zásadního,mohl sem jet dál,přesto mi vyhověl,udělal mi to na počkání
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
potreboval jsem mont. sadu na wunderlich plexi a po emailu bezproblemu pani objednala z nemecka a do tydne jsem mel doma a za dobrou cenu... takze taky spokojenost...
Jezdím tak, jak umím...
Věřím všem těm příspěvkům, ale rád bych věděl, co je to ta dobrá cena, já třeba s cenou anakíček včetně přezutí moc spokojený nebyl! A tak jsem přezul, vyvážil jinde a ušetřil 1500,-.
Musím souhlasit se všemi co chválí, jsou to jednoznačně odborníci a poradí. Taky mě pomohli před dovolenou - Děkuji. Ale cenově jsem trochu krvácel a přezul jsem taky jinde páč gumy opravdu o dost dražší i s přezutím zdarma. I přesto se tam vracím. Ono zas tak moc na výběr ani není.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Souhlasím se vší tou chválou a dodávám....nejsem tak bohatá abych si mohla kupovat levné věci!!!!!
U Žlábka rychle stručně věcně a s úsměvem!!!
Tak si to chlapi přeberte!!!
Ivo Bohuslav napsal:
No, nevím, jaká by tam byla cena, ale v Carservisu vždy platilo, když tam koupíš gumy, přezutí zdarma.
to platí stále, ale gumy který stojí běžně 5000 tam s přezutím "zdarma" seženu za 7500,-. Pravda je, že v Jeremiášově ulici ve Stodůlkách by to bylo také zdarma za 10.200,-.
Ivo Bohuslav napsal:
No, nevím, jaká by tam byla cena, ale v Carservisu vždy platilo, když tam koupíš gumy, přezutí zdarma.
to platí stále, ale gumy který stojí běžně 5000 tam s přezutím "zdarma" seženu za 7500,-. Pravda je, že v Jeremiášově ulici ve Stodůlkách by to bylo také zdarma za 10.200,-.
Kdyby měl někdo zájem vědět jak se za deset let změnil servis, tak tady je. Protože se ta zmiňujeme o stejném problému dva, tak to dávám i sem. třeba to někomu pomůže.https://www.bawor...ost_609853
Přesně tak... Oba Žlábkové už mají nějakou dobu vlastní servis ve Všenorech a rozhodně bych neřekl, že jsou to nějací patlalové, co neumí vyměnit ložisko.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Přesně tak... Oba Žlábkové už mají nějakou dobu vlastní servis ve Všenorech a rozhodně bych neřekl, že jsou to nějací patlalové, co neumí vyměnit ložisko.
a maji nejaky web? to mam pri ceste...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ty se bez inetrnetu už ani nevys.ereš
Já nevím... byl jsem se tam podívat a mají to moc pěkný, ale web jsem nehledal.
Zavolej Honzovi a domluvte se, ne?
Určitě je (oba dva) najdeš minimálně na tom vyje.banym fb
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
ty se bez inetrnetu už ani nevys.ereš
Nein. tvl, to je NEMECKA presnost. Ja jsem organizovanej, chapes?
Nez nekam jedu, tak si proste vsechno naplanuju. Prozkoumam web, dam do GPS.. a jedu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2