.... v podstate se nepletes, protoze takove vozidlo z hlediska zakona nema na pozemnich komunikacich co delat. Policie a pojistovny to vidi stejne, kdyz na to prijdou. Policie pak napari minimalne spoluvinu a pojistovna odmitne calovat a je vymalovano.
.... z mych letitych zkusenosti v Bavorsku plyne, ze mistni Polizei si cloveka obvykle prilis nevsima, kdyz mu to nerve, nesviti jak protiletadlova baterie a ani jinak zasadne nevybocuje z rady. U nas oblibeny vidlacky tuzing by tady ale neprezil ani 10 minut. V pripade nehody se ale zkouma uplne vsechno a velmi peclive vcetne homologacnich znacek. Proto doporucuji na vylety do Reichu nebo Oesterreichu nechat priblizovadlo pokud mozno originalni.
Fila napsal:
no pokud vim tak pokud je na vozidle neco, co by neproslo technickou kontrolou a tedy neni zpusobile silnicniho provozu, tak ses automaticky vinik nehody (napr. na aute kola 17" kdyz v TP mas povoleny rozmery 14" a 15". Pokud to je jinak nez si myslim, tak budu velmi rad jestli me z meho omylu vyvedete
desmosedici : máš tam jak ceník,tak i fotogalerii.Konkrétně u 1200 tam mají dva tipy koncovek...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mel jsem Y-svod a tlumic Sharon, nechal jsem to udelat tak, aby tam pasoval i original tlumic. Cena a zpracovani super, pristup majitele taky. Jelo to s tim skvele, ale hluk mi vadil vic a vic. Nechal jsem do tlumice udelat tlumitko, ale stejne jsem tlumic nakonec prodal a namontoval Remus. Jo a Y-svod na origo vstupech trosku podfukuje a cerni. Ale jinak, spokojenost.
Jinak co se tyce homologace, kazdopadne musi byt homologovany jak vyfuk, tak brzdove hadice, zbytek nevim. Na jezdeni do Rakouska a Nemecka bych doporucil homologovane veci, kontrloluji to tam.
Co se týče stk,tak tam jsem najel nadrzo s laďákem a v pohodě prošel aniž bych měl známý.Kontroloval mi i rozměry pneu,ale na výfuk se ani nepodival.Jinak za čáru na západ jedině s origo,nesmíš vybočovat z řady.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Na trilobitu mám známý,tady od nás,ale s tímhle jsem byl loni na jaře ve Velimi u Procházky a tam nikoho neznám.Byl jsem línej tam dávat origo a i tak to prošlo.Myslim,že naši policajti to nijak neřešej a to nejen s výfukama,ale i s ostatníma opičárnama na moto.Jinak nevim o žádném českém výrobci výfuků,že by měl homologaci a jsou o dost dražší než Sharon.Já jsem spokojenej.S K/N filtrem spotřeba max 6l a to ve dvou a naloženej,nestřílí,od spodu znatelně lepší náběh a od originálu je lehčí o 8kg.
Když je hlad,je i husa dobrá.