Pozeram na tie fotky pekne.škoda že som musel ist dom.
Vevis:tričko mi je dobre.Trafil si moje čislo.Velke Diiik.
Vevis:aj tak ta musim trochu poohovarat.Jak ma vyhadzoval zvlastneho stanu.Stan som musel zbalit kvuli nemu lebo sa mi vopchal do mojho stanu a nechcel vijst von.Tak som musel vyhodit a tahat ho za nohu.
Nechme vole spat.To je muj stan.Mislem som ti vtom okamžiku že sa naserem a pujdem nekam inam.
Aspon bola sranda a medzinarodni konflikt.To nikdy.
Aj nabuduce dojdem ale už v piatok cez den až do nedele.
Skvela partia.Panove a Damy dakujem za peknich par hodin s vama.Aj na buduce Vevisi
Velke dik aj majitelovi
a tej mladej čašničke
Díky za parádní víkend. Housková děkuje za zdravotní pomoc./prášek na záda/. Pstruh špičkový, jsme rádi, že jsme nakonec jeli.Příště ahoj.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Zahoraku jeste jednou se omlouvam!Ale ber to z te lepsi stranky,jsi jediny koho si z patka pamatuju,ze jsem si s nim pokecal!
Me napadlo,jestli ja jsem nechtel zase spojovat republiku a treba jsem chtel zacit tim,ze budeme spat spolu ve stanu!
A to tricko mas za nejobtezovanejsiho ucastnika!Nejvzdalenejsi byl jak se nakonec ukazalo Woodman a velice sympaticka pani Woodmanova!Timto se jim omlouvam za vzniklou chybu! Jsem to bral nejak automaticky,ze kdyz nekdo prijel ze slovenska,tak to musi byt nejvic km!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A jeste male shrnuti.Srazu se zucastnilo celkem 60motorek,3 auta a 85 lidi.Nekdo zustal jeden vecer,nekdo cely vikend.Asi 4 dalsi motorky prijeli jen na chvili na pokec.
Prvni vecer nas bylo asi 69 lidi,druhy tipuju neco k 50 lidem.
Z tech 85 lidi bylo 21žen!Vetsina jako spolujezdkyne,ale i nekolik na sve motorce!
vevis napsal:
Zahoraku jeste jednou se omlouvam!Ale ber to z te lepsi stranky,jsi jediny koho si z patka pamatuju,ze jsem si s nim pokecal!
Me napadlo,jestli ja jsem nechtel zase spojovat republiku a treba jsem chtel zacit tim,ze budeme spat spolu ve stanu!
A to tricko mas za nejobtezovanejsiho ucastnika!Nejvzdalenejsi byl jak se nakonec ukazalo Woodman a velice sympaticka pani Woodmanova!Timto se jim omlouvam za vzniklou chybu! Jsem to bral nejak automaticky,ze kdyz nekdo prijel ze slovenska,tak to musi byt nejvic km!
Příště holt musím nahlásit skutečných 680 km a ne těch 340, co jsem jen tak od oka plácnul
Vevis.aspon bola sranda.
Woodman.Ked mi to vinde tak na druhi rok spravim u nas sraz. musim ti to vynahradit ak dojdeš aj spani manželku.Musim neco vymislet.Ved mam nato cely rok.Tak že prišti rok u mna na zahori
zahorak napsal:
Vevis.aspon bola sranda.
Woodman.Ked mi to vinde tak na druhi rok spravim u nas sraz. musim ti to vynahradit ak dojdeš aj spani manželku.Musim neco vymislet.Ved mam nato cely rok.Tak že prišti rok u mna na zahori
Pekny fotky!S tim muzeem jste mne dostali!Kdybych nebyl linej,tak jsem se sel podivat bliz!
Na druhou stranu bych ale mohl rict,ze to byl chytak,a spravna odpoved mela bit,ze tam neni latinsky napsano NIC!
vevis napsal:
Pekny fotky!S tim muzeem jste mne dostali!Kdybych nebyl linej,tak jsem se sel podivat bliz!
Na druhou stranu bych ale mohl rict,ze to byl chytak,a spravna odpoved mela bit,ze tam neni latinsky napsano NIC!
Celou dobu jsem na to myslel, jestli to neni chytak...
BMW GS = stroj na radost