Olda79 napsal:
Díky, no, jelikož 2 kufry se mu tam válej, Bartus ( díky ) mi vyrobí držáky, zbývá už jen dořešit topcase a jeho uchycení. Je to řešitelné ?
někomu a několikrát jsem odpovídal na poptávku na dakara,já nosiče na tyto motorky nedělám,většinou si je zákazníci někde koupí nebo si je nechají vyrobit,třeba i s výřezem na výfuk,kufry jsem schopen na jakýkoliv nosič vyrobit,před 14 dny jsem dělal kufry s výřezem na KTMo,zákazník mi nosič poslal,podle nosiče jsem udělal výřez v kufru.
na některý motorky se mi neoplatí vyrábět kopyto na nosič(slabá poptávka),takže nechat udělat u bartuse nebo koupit od alburmoto
bystricke přiložený následující obrázek:
Jistě jsi už na to někde odpovídal... neplánuješ udělat horní kufr s panty a nejlépe jednou širokou přezkou? ideálně s možností otevřít dopředu i dozadu. jistě by se nás našlo hodně, kteří bychom tím nahradili vario top case. Vhodné i na 15" ntb.
jediný co jsem naplánoval a příští týden budu realizovat,je integrovaný držák kanystru
dělal jsem několik topkejsů s panty,když je tam zákazník chtěl,tak jsem mu je vyrobil,kufr šel otevřít jedním směrem,tím dohodnutým,proti pantům jsem dal jednu přezku-sponu
bystricke přiložený následující obrázek:
Takový pěkný panty a ty jsi moji prosbu o ně Bystřo odmítnul.
…a tak Tvůj-můj topkejs, hyzdí doma ve svěráku naohýbanej a zkrácenej pant z OBI, určenej prioritně někam na dveře od prasečáku. Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
a co takhle topcase ve vnějších rozměrech roztáhnutého vario. Pokud jedu jenom s top, tak je to taková civilní velikost a helmu tam stejně necpu. Ty co máš jako standard, se mi zdají hodně vysoké na to, abych v nich vozil běžně ntb, nepromok a pár nezbytných blbostí .
mara: odmítnul jsem víc lidíale fakt je že jsem to párkrát osadil i pantama
TomP:každej ví,že umím udělat kufry na míru a dělám to dost často,samozřejmě ve svém designu,jiných rozměrů a to i ve zkoseninách
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
mara: odmítnul jsem víc lidíale fakt je že jsem to párkrát osadil i pantama
TomP:každej ví,že umím udělat kufry na míru a dělám to dost často,samozřejmě ve svém designu,jiných rozměrů a to i ve zkoseninách
mezi hrst vyvolených s pantama patřím
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Olda79 napsal:
Díky, no, jelikož 2 kufry se mu tam válej, Bartus ( díky ) mi vyrobí držáky, zbývá už jen dořešit topcase a jeho uchycení. Je to řešitelné ?
někomu a několikrát jsem odpovídal na poptávku na dakara,já nosiče na tyto motorky nedělám,většinou si je zákazníci někde koupí nebo si je nechají vyrobit,třeba i s výřezem na výfuk,kufry jsem schopen na jakýkoliv nosič vyrobit,před 14 dny jsem dělal kufry s výřezem na KTMo,zákazník mi nosič poslal,podle nosiče jsem udělal výřez v kufru.
na některý motorky se mi neoplatí vyrábět kopyto na nosič(slabá poptávka),takže nechat udělat u bartuse nebo koupit od alburmoto
a jsou moc hezký... celková šířka cca 94 cm
upraveno a navěšeno
kejda přiložený následující obrázek:
[228.19Kb]
Upravil kejda dne 25.02.2014 20:47
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Tak a už mám, místo někým tady zatracovaným vario top, nového top begříka. myslím, že se moc povedl. a nákladově? prodal jsem pěkný vario top a koupil a polepil ve stejném rozměru top case begříka. a ještě mi zbylo 500Kč. Bystřo , ještě jednou díky, super práce a je pravda, jak někdo psal, že hliníkový top case je na gs hezčí.. teď už to vím . a Bystřa umí...
TomP přiložený následující obrázek: