velikosti ovsem 48-50 opet pro vrabce ci Kubrta pokud mu nebudou vadit holy kotniky
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
velikosti ovsem 48-50 opet pro vrabce ci Kubrta pokud mu nebudou vadit holy kotniky
Vencovi Havlů taky nevadily holý kotníky...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vencovi Havlů taky nevadily holý kotníky...
to je pravda, vzdavam se
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Peacemaker napsal:
jj, 50 je uz moc velky, i tech 48 je na hrane
tohle je na prvni pohled zajimava cena http://www.tipmot...sport.html, ale kdyz vidim toho prodejce, tak v tom je nekde zakopanej pudl...
Motocentrum Olomouc... od toho ruce pryč... Vlastní zkušenost...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Chlapi nedávám to sem jako tip na nákup.Asi by se to víc hodilo do vtipů.Posadilo mě to na pr.del.http://www.eurool...130rs.htmlKdyž je hlad,je i husa dobrá.
Zní to sice divně ale když pak vidíš někde na přírodní dráze jak se prohněj ty nové káry a pak jezdí třída takovích pořádnách strojů jako bylo Erko tak je to orpavdu krásná podívaná a ty prachy za to určitě stojej.... hold každá sranda něco stojí
Je to měsíc co jsme byli na Slovensku,ještě kus za Košicema (skoro u Maďarskejch hranic) taky dívat na takovýdle Rko,začínalo na 9500e,když jsme tam jeli tak byl na 6500e,ale cenu mělo tak 3tis e,udělaný pěkně,ale spodek celej prohnilej... Takže tu cenu chápu,pokud to je fakt cajk a pěkně udělaný.
vždycky je to jen o vkusu.... kdo je fanda a chce mít doma takového mazlika tak do toho půjde ...vemte si sami co vám stojí doma v garáži na stojánku..věřte že dost lidí pro to taky nemá pochopení a řeknou to bych za to nikdy nedal
magoss napsal:
vždycky je to jen o vkusu.... kdo je fanda a chce mít doma takového mazlika tak do toho půjde ...vemte si sami co vám stojí doma v garáži na stojánku..věřte že dost lidí pro to taky nemá pochopení a řeknou to bych za to nikdy nedal
Je to přesně tak jak píšeš.Jako mladej kluk jsem byl z Rka úplně unešenej.Prostě takové české Porsche.Párkrát jsem v tom jel,ale to bylo v originálu.V RS úpravě by to byla paráda,ale to by musel být rok 1980.Dnes už jsme zhýčkáni nynějšímy auty.Byly to krásný časy,když jsme tato auta vidíval na světvých rallye.Tento kousek je moc pěknej,ale ty prachy bych taky nedal.
Kasak napsal:
Chlapi nedávám to sem jako tip na nákup.Asi by se to víc hodilo do vtipů.Posadilo mě to na pr.del.http://www.eurool...130rs.html
Kolega staví 110ku. Přesnou dobovou repliku. Má v tom asi 650tis a říkal že to výjde tak na 800tis. Jen za přesnou repliku motoru dával skoro 300tis
Splněný sen moje 1100GS