rick napsal:
Nemůžeš dospat,viď V 10 vám cinknu,a řekneme si víc,mě by vyhovovalo jet v 11 z domova a ve 11 45 u benzíny v Kameňáku,potřeboval bych jet přes Dvořiště ,nemám éčka,tak bych tam něco vyměnil.Po jedný jsme v Linci,ve dvě odjezd přes Studánky a podle počasí objet Lipno.
Určitě jsi zase doma sedel od 4 v posteli a s něčím šustil.
Jihočeši,nevyrazili by jste příští rok do Řecka?Fero na Korsice naznačil,že by tam možná vyrazil.Ríšo,tvé letošní zkušenosti by se hodily. http://www.bmwgs....d_id=20508
Pavli,můžeme se sejit a něco málo ti řeknu,ale příští rok jsou plány konečně Rumunsko a možná Maroko.Plánujeme se sejít v KRUMLAU někdy po 15.listopadu a zhodnotit sezónu.
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Pavli,můžeme se sejit a něco málo ti řeknu,ale příští rok jsou plány konečně Rumunsko a možná Maroko.Plánujeme se sejít v KRUMLAU někdy po 15.listopadu a zhodnotit sezónu.
No uvidíme.Dej mi prosím vědět kdy a kde to bude.Mohl bych,alespoň Fandovi dovézt ty věci co tady má.
rick napsal:
No uvidíme.Dej mi prosím vědět kdy a kde to bude.Mohl bych,alespoň Fandovi dovézt ty věci co tady má.