abychom nelétali nízko, tak radši upozorňuju na tenhle úsek: https://www.googl...m2!4m1!3e0
Nebezpečné křižovatky:
1. Struhařov - Budkov (vedlejší) - často se nedává přednost, nezastavuje se na stopce, předjíždí se v zákazu, a to včetně příslušníků, prostě humus
2. Boušice - Myslíč (vedlejší) - to samé jako bod 1, ale je to přehlednější úsek
3. Dlouhé Pole (vedlejší) - horší výhled do zatáčky ze směru z Benešova na Vlašim
Často se na tomhle úseku pohybují zemědělské stroje, které řidiči neočistí před vjezdem na komunikaci (ve Struhařově je družstvo), tak obezřetně!
V.
opravena gramatika
Upravil vvalosek dne 30.05.2020 09:40
Neexistuje špatné počasí!
to je ta silnice, co mela navic jeste pred par rokama naprosto silenej povrch? Tamtudy z principu nejezdim (Benesov -> Vlasim). Jezdim Bystrice -> Divischau.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vvalosek napsal:
To je přesně ona. Tak to jsem tě možná i zahlédl. Ich wohne in Divischau
Ja Wirklich? V Divisove bydli muj bratranec ... jinak jsme oba puvodne z Praglu.
Pres Divischau jezdim na D1ku smer Brno.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kubrt napsal:
Dneska odpoledne u Holic (vychodni cechy).
Doufam ze nikdo znamej... Pilot pry umrel
Pilot neumrel, kamos ho prijmal na emery v HK, polytrauma vcetne kraniotraumatu, prognoza mizerna...
Nevim sice vubec co to ma za prognozu, ale necte se to pekne...
Tak jsem pouzil pana googla a to co jsem cetl, se necetlo vubec pekne...
Upravil Kubrt dne 30.05.2020 13:34
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Genauso. Mě do Divišova přestěhovali rodiče ve 2000. Místo původu mám Nový Jičín. Ale nějak jsem za těch 20 let už k městysi přirostl. No, zpátky k tématu, je to nepříjemná silnice, pokud můžu, tak do Benešova je lepší jet (z důvodu provozu) z Benešova přes Bedrč atd, mimochodem hezké prostředí s (místy) horším asfaltem. https://www.googl...m2!4m1!3e0
Teda hlavně ten úsek mezi Křešicemi a Divišovem je pro milovníky horšího stavu vozovky. Stačí otočit heftem a pár míst tam je, které zvládnou odlepit zadek od sedačky. :-)
Neexistuje špatné počasí!
maqrtek napsal:
Pilot neumrel, kamos ho prijmal na emery v HK, polytrauma vcetne kraniotraumatu, prognoza mizerna...
Nejezdi ten kamos taky na motorce? Znal jsem jednoho co tam delal, mel TDMko. Ted si nevzpomenu na jmeno...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
...smutných zpráv neubývá. Tady pán 78(údajně) vyjel na hlavní ve špatný čas. Buďte opatrní !
byl to kamarád. Rozjeli jsme se všichni ze srazu BMW na Slovensku - Donovalech - a Šulo povídal že se ještě půjde povozit do Čech.. bohužel už se domů nevrátí a jeho paní bojuje o život v nemocnici.. Vzpomeňte si na něj u skleničky a jak bylo řečeno, buďte opatrní..
Myslím na to od neděle kdy jsem se to večer dozvěděl a nemůžu to dostat z hlavy.. Je to těžké přijít o někoho, koho znáte..
Upravil jezek dne 07.07.2020 15:56
Škoda každého dobrého chlapa.
Dnes jsem se položil na naftě v křižovatce. Do protisměru nic nejelo a jel jsem pomalu. Jen plasty a zrcátko - R1100RT. Louže nafty 5 m2. Jak naleptala asfalt, klouzaly i boty.
Nebudu popisovat co jsem si užil s pojišťovnou a policií - asi to tak má být.
Je to výjezd od skladu Čepro a ČS Euro oil v Loukově. Lítá se tu dost, protože cesta na Osíčko je spravená a láká. Dávejte na sebe pozor.
God, Gun & BMW
Zdravím všechny. Když někdo přijde po 13ti letech o pejska, je to moc smutné. Když nás po 13ti letech připravil řidič bez řidičáku a sjetý o naši kamarádku Bafušku, vnímáme to podobně. Nikdy nás za 150 tis.km nikde nenechala a odvezla nás kus světa.
Loučíme se s "fóristy" a přejeme všem bezpečné cestování. Rosťa a Dáša.
PS: jsme živí a boule se časem ztratí
Rosta64 přiložený následující obrázek:
Rosťo,hlavně že vy jste relativně ok!
Motorka z fotky nevypadá na odpis. Třeba jí zase dáš do pojizdného stavu. Z frajera asi nic nevysoudíš,předpokládám.
Přeji ať jste co nejdřív fit a to vy i motorka.
.
Rosta64 - hlavně že jste OK. Uvidíš, až se z "boulí" vylížeš a pořádně obhlídneš škody - třeba to tak zlý nebude.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
škodu zaplatí kancelář pojistitelů,následně ji bude vymáhat po dotyčném. nicméně pokud je auto pojištěné, není důvod, aby nebyla škoda uhražena pojišťovnou a ta jí následně vymáhala po dotyčném. pod trvalým dohledem
Pochybuju že člověk, kterého Rosťa popisuje pojede v autě s pojistkou. Taky to mohl někde ukradnout a to netuším jestli by to pak pojišťovna platila? Ale možný to je.
Věřím že vše dobře dopadne a Rosťa bude stále jezdit a třeba i na novějším stroji,pokud ten jeho bude na odpis.
.
Tak znovu, nezávisle na tom, jestli je auto pojištěno, jestli byl řidič pod vlivem alkoholu, nebo drog, skoda bude uhrazena a následně vymahana po řidici, který nehodu způsobil. Jestli kancelář pojistitelu, nebo pojišťovna nic nevymuzou, poškozeného vůbec nemusí zajímat.
pod trvalým dohledem