Téměř měsíční uzavírka protáhne cestu z Jaroměře do Náchoda až o 40 km
3. října 2011 14:52
Řidiče jezdící na trase z Jaroměře do Náchoda a dál do Polska i opačným směrem čeká celý měsíc nepříjemností. Na silnici I/33 mezi Dolany a Svinišťany bude od středečního rána uzavřeno 1,5 kilometru komunikace kvůli celkové rekonstrukci.
Dneska jsem koukal,ze tam neco chystaj.Ale moznosti je nekolik a clovek si ani nezajede.Nejlepsi je asi jet uz z Hradce pres Nove Mesto,nebo pres ty Nahorany.Je tam i spousta jinych silnicek.Staci kouknout do mapy!
Aspoň nebude ucpanej Náchod už od Skalice.
Když je hlad,je i husa dobrá.
xljanek napsal:
Lidi bude i taborak nebo tak aby jsme venku nezmrzli
Teoreticky by nejaky drevo poshanet slo.Ale ted tam je vsude docela pekna trava,tak nevim,jestli nas ji nechaj vypalit.Ale vzhledem k tomu,ze nehlasej zrovna vedro,tak je v planu hlavne sezeni v hospode.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vevis, tak jak jsme spolu mluvili už v pondělí po telefonu - bohužel mě od nedělního odpoledne schvátila nějaká viróza, teploty a kašel nějak neustávají, na kontrolu k doktorce jdu v pátek, takže musím bohužel tuhle skvělou akci odpískat Užijte si to
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Vevis, tak jak jsme spolu mluvili už v pondělí po telefonu - bohužel mě od nedělního odpoledne schvátila nějaká viróza, teploty a kašel nějak neustávají, na kontrolu k doktorce jdu v pátek, takže musím bohužel tuhle skvělou akci odpískat Užijte si to
Další. No a pak že se budeme mačkat
Koukej se co nejdřív uzdravit chlape, ať ještě letos něco stihneš
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nemohl by někdo "namalovat" tu objízdnou trasu třeba v googlemaps? Například z Hradce, zbytek by si už doplánoval každý soudruh podle svých potřeb... Díky.
Ahoj všichni.Z důvodu vážné mužské nemoci na 7 ( rýmečka ) se z této akce omlouvám,nepřijedu.Do pátku se dohromady nedám,tak píšu hned teď,ať nemá Vevis potíže s neodebranou stravou a pitím..Užijte si to.
Když si myslíš že už nemožeš,tak ještě sedmkrát možeš.
Kasak napsal:
Jsem mluvil s vevisem a taky nejede.Jsem zvědavej co budeme dělat.
Nakonec nepřijede ani Hanibal.
Co se dá dělat,budeme se bez nich muset obejít.
Já si pivo sám natočit zvládnu.Akorát někdo bude muset zavřít hospodu.Nominoval bych třeba Zetora- ten až přečte celou horčici tak pak může zavřít
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
pavlik5 napsal:
Nemohl by někdo "namalovat" tu objízdnou trasu třeba v googlemaps? Například z Hradce, zbytek by si už doplánoval každý soudruh podle svých potřeb... Díky.
A nestačí ti otevřít autoatlas?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
pavlik5 napsal:
A nestačí ti otevřít autoatlas?
Moje řeč a namaluj to tam fixou.
Tak tady prolejzám kolem lednice,ukrajuju tláču.Martina mi nadává,ať ji nežeru,že nezbyde na vás.Má o vás s trach.Ještěže jsem jí udělal tolik.