LukyGs napsal:
Dnes jsem se konečně projel a vyzkoušel "nové" sedla od DDT. Sedí se na tom parádně a i když jsem najel jen nějakejch 30km tak se mi to jeví jako super posez
akorát se to trochu houpe,cóó??
Mr GS přiložený následující obrázek:
LukyGs napsal:
Dnes jsem se konečně projel a vyzkoušel "nové" sedla od DDT. Sedí se na tom parádně a i když jsem najel jen nějakejch 30km tak se mi to jeví jako super posez
LukyGs napsal:
Na to jsi byl kde chytrolíne
radši nic...věděl jsem,že to bude,jak líčit oko na hada
Upravil Mr GS dne 24.02.2013 21:01
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
LukyGs napsal:
Na to jsi byl kde chytrolíne
radši nic...věděl jsem,že to bude,jak líčit oko na hada
Proč upravuješ příspěvky tak že je napíšeš celé úplně jinak a v jiném významu než před tím.
Prve jsi psal že jsi viděl video a teď v tom samém máš napsáno úplně něco jiného....
Upravil LukyGs dne 24.02.2013 21:07
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Dnes mi volal pán z DDT. Super jsme si popovídali o sedle, které pro Hugitku připravuje. Už se těším, až dorazí. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat a jak se na tom bude sedět.
Ano, je tam i přezdívka. Hugitka to právě fotí, za moment dodáme detail.
Info o sedle:
- cenu jen přes PM (byl to dárek)
- část spolujezdce - ponechaná originální pěna (protože bude jezdit sama, netřeba upravovat)
- část řidiče - pěna z nabídky DDT, sníženo o 15mm, vložena vyhřívaná vložka
- materiály - kombinace alcantra s carbonem
Paul napsal:
Ta alcantra je docela odvážná, ale pokud se o to umíš starat tak proč ne. Jinak pěkná práce
Nechal jsem si poradit, takže věřím, že nebudou problémy. Nějaký přípravek na to samozřejmě přijde, ale to si nechám doporučit od DDT. Ještě musím najít nějaký vhodný vypínač nebo štelování na tu vyhřívanou vložku.
Já mám obě sedadle na výroční 1200 v provedení červený carbon a nechal jsem si tam dát vyhřívání a tu lepší pěnu.Svoje jsem si nechal trochu snížit a manželčino trochu zvýšit a upravit.Jsem spokojen.
Ještě k tomu výhřevu. DDT začalo spolupráci s dodavatelem vyhřívání. Když jsem objednával, tak jim byl zrovna doručen vzorek. Při dalším telefonátu mi řekli, že nakonec vybrali jinou vložku, lehce dražší (proč už si nepamatuji). Takže teď už to budou asi nabízet standardně. Takže kdyby to někoho nenapadlo, třeba se na to i budou ptát, jestli chcete výhřev či ne.
To čekání za to stálo. Tento týden mi pán volal jak to udělat, zeptal se mě na podrobnosti, které jsem chtěl řešit telefonicky, druhý den mi pípla textovka, že pošta přijala balík, včera byl nedoručen (nebyli jsme doma) a dnes už vidíte sami. Chci tím říct, že i samotná úprava je rychlá. Ale mají toho prostě hodně no.
Tyy vole, sedlo s kérkou.Až na tom v létě budeš jezdit v plavkách,tak to budeš mít obtisklé na prdeli.Bohužel zrcadlově.
Upravil Kasak dne 15.03.2013 17:51
Když je hlad,je i husa dobrá.
Me konecne sedlo take dorazilo (posilal jsem jim v prosinci 2012...). Mam to na uz asi historicke RT-P 850 DE polizei moto. Sedlo je ale paradne profi prace vizualne. Vyhrivani tam mam take a jsem zvedav - snad pristi tyden az v Praze prestane snezit... jak bude fungovat.