renovace pokracuje, zacina ta nejlepsi cast, bylo zapotrebi vyrobit par dilu co drzi motor. konecne vse dorazilo ze zinku.
Michal21 přiložený následující obrázek:
Nakonec jsem vymenil i ten rozvodak, sice ten puvodni nebyl uplne spatnej, ale nevymen to, kdyz je to cely rozebrany a stoji par korun. Dostupnost dilu od BMW me naprosto udivuje...
Budte zdravi! Lakujou se posledni veci na motorku a tak jsem se mezitim pustil do ocuchani kabeloveho svazku. V tomhle dilu vidim docela problem. Ne ze by bylo neco k nepochopeni, ale vzhledem ke stavu dratu resp. konektoru jsem se rozhodl udelat cely svazek novy a tudiz sehnat nove konektory, nebo vymenit jejich piny.
A ted otazka...Ma nekdo zkusenosti s nakupem konektoru na BMW? Nebo alespon vymenu pinů v konektorech?
Nekdo to vyrabet musi ne?!
Az bude zase cas, tak sem dam fotky hlavnich problemovych konektoru...
Upravil Michal21 dne 23.09.2012 21:45
takze pokracovani! Objednal jsem podle katalogu vsechny srouby na 80tku, komplet v nerezu. trochu drahy ale myslim, ze to za to stoji. Pridavam seznam pro predstavu.
taky dorazili posledni dily z lakovani vcetne nejhorsiho dilu na lakovani, prednich prsou motoru. Tady bylo zapotrebi vsechno extra zavrit. konecne je to hotovy.
posledni trochu detail... komplet nalakovano, temer vse opravene. ceka se jen na par poslednich drobnosti od jezka...uz se to hodne blizi...cha cha