Na Prahu přes Skřítek jsem jezdívával na moto v dobách, kdy žena byla ještě tam a já tady...dnes jezdíme na víkendy autmo přes Hradec-Mohelnice-Fulnek...a motorky jsou v garáži v Opavě.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Hochu,Hicksi... Ty dokážeš občas vyblejt takovou pí*čovinu,že člověk až žasne
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kaca napsal:
Prťavej.... Mám tam kámoše kousek od Bruntále a každej rok děláme na starejch kolech spanilý jízdy po okolí. A vypijem všechen Praděd......
To asi není Martin Matela, že?
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
kaca napsal:
Prťavej.... Mám tam kámoše kousek od Bruntále a každej rok děláme na starejch kolech spanilý jízdy po okolí. A vypijem všechen Praděd......
To asi není Martin Matela, že?
Nene, je to Olda Kodeda, velký propagátor jízdy na vysokém kole a následných úrazů...
To vlákno se dá celkem rychle oživit, ale potřebujem k tomu Hikse, protože ten působí jako kravskej trus - sice to něčím smrdí, ale aspoň ta orná půda ožije
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Emilio Alzamora napsal:
Hix teď nemůže,je na cestě do Sedlčan,ale zítra vám to tu vytře zrak.....Už jsem se chtěl zeptat,jaký je rozdím mezi KááTééeMkou modrou a firanžovou a tím eSkem,snad to Hixík zítra zodpoví....
Nemá ten modrej kostitřas rychlopal?
Já věřím, že se sem Hiks ještě dostaví, protože jistě nevyčerpal svou zásobu argumentů a to ani zdaleka
Rodíl je obrovský, ale určitě to není tak horké, jako mezi modely BMW 12 GS, 12GSA,12 GS SE, 12 GSA SE, 12 GS 30 jahre editio, 12 GSA 30 jahre edition a táák, že
A ten modrej to nemá, voni ho tam chtěli dát, ale nakonec když zjistili, že to naposledy fungovalo na 1200 GSA, ale pouze v žluté, tak od toho upustili a už nad tím nikdo nepřemýšlel..
Čoveče co měl strejc u téry netuším, ale ty Káátééemky nejsou osazené volantem, to se dává jako kormidlo na GSA ve žluté, tady máš normální radla. Kdyby to byl dvoutakt tak si BMW už vůbec neškrtne, páč už teď nám vidíš při vyjíždce pouze záda a teď si představ ten modrej dým.. To by ses pak ztratil a ve tvém případě by tě asi nikdo nehledal
A vůbec, jak to tak čtu, ve tvém případě platí
- kdo se moc ptá, málo googlí