Do pr de l e. Tak to už se nepotkáme. Svinskej rak.
Upravil Medik dne 16.06.2013 21:37
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hodně smutná zpráva.Chlap plnej optimismu,vitality.... Doufal jsem,že to zmákne.Upřímnou soustrast rodině.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
To snad né... Nedávno jsem si na Doca vzpoměl,že už jsem ho dlouho "neviděl" na FB ani tady... Doufal jsem,že je z toho venku a moc jsem mu to přál.... Měl jsem toho chlapa rád,i když jsem ho osobně neznal... Jeho příspěvky a články jsem moc rád četl... Díky Nikolasi za zprávu,dovol,abych Vám vyjádřil upřímnou soustrast.... A Docovi ať tam nahoře pořád svítí sluníčko ...
Upravil Kubrt dne 24.06.2013 13:20
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Krucifix svině jedna!!! Dneska mi na ní umřela kamarádka...To snad není možný... Docu, good flyght, vypadalo to tak nadějně....
Pink Floyd - Coming Back To Life
Tohle je pro mě velice smutná zpráva. Doc byl jeden z prvních "zakládajících" členů tohoto fóra a velmi výrazná postava tohoto webu. Jeho příspěvky měli vždy hlavu i patu, jeho cestopisy a zprávy z cest byly skvělé. Bude mi fakt hodně chybět. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Upřímnou soustrast rodině a šťastnou cestu tem na druhé straně. Za rok strávený v Řecku jsem objevil krásná místa díky tobě. Mrzí mě to, bojoval si statečně! respekt!
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
I ja jsem s docem komunikoval i mimo tento web a byl to primovej chlap. Meli jsme hodne spolecnych nazoru a podobny pohled na zivot..priznam se ze tahle zprava mi vehnala slzy do oci.. doufal jsem ze ji nikdy cist nebudu oba jsme se jeste nedavno smali ze tenhle boj vyhraje.. nevim co rict.. snad jen "odpocivej v pokoji a jezdi v tom motorkarskym nebi jak to jen jde"..
VElice špatná zpráva ... Moc rád jsem ho četl a jako mnozí zde jsem doufal že se z toho dostane..
Mnoho kilometrů tam nahoře a rodině a nejbližším hodně sil.