Miloši jsi machr.... Jak by řekl Topol "chlap s gulama"
Reklamu nechej nastavenou tak jak je nyní..... A pokud ti nezáleží na takto vydělaných penězích (co zbyde po pokrytí nákladů na provoz webu)tak je na něco fajného věnuj..... Třeba....
TAKE IT EASY
LUKES napsal:
Reklamu nechej nastavenou tak jak je nyní..... A pokud ti nezáleží na takto vydělaných penězích (co zbyde po pokrytí nákladů na provoz webu)tak je na něco fajného věnuj..... Třeba....
LUKES napsal:
Třeba Tondoj za rady jak nám tady pomáhá
Si děláte srandu? Jedna z věcí kvůli které se tady řvalo byl skokovej nárůst cen reklamy, z toho plynoucí rozhořčení inzerentů a jejich hlídání si a ohrazování se adminovi vůči nabídkám tipu Zetor.
Tím neříkám, že třeba zrovna Tonda a jeho návody by nezasloužily odměnu. Ovšem to už se opět dostáváme ke komerci.
EDIT: poslední věta
Upravil Efendi dne 07.03.2012 20:29
Ještě jedna poslední věc v tomhle vláknu:
Počkal jsem si na vyjádření Miloše. Postavil se k tomu rovně a napsal to tak, jak to je. Když to srovnám s vyjádřením Preziho, nevidím (krom srdcerivnosti) moc rozdílů ve sdělených skutečnostech. Prezi nedělal nic Milošovi za zády, vše probíhalo "profesionálně a přátelsky", návrh na podíl z reklamy byl Milošův.
A dle mého názoru zásadní věta od Miloše: Také se zamyslete, kdo toto celé vyvolal (nemyslím Emilia) a jaký mohl být jeho skutečný úmysl. Celé to potvrzuje i to, že nikdo za dobu 1.5 roku se mně neozval s jakýmkoliv komentářem k Preziho činnosti.
smazak73 napsal:
Četli jste to: http://cenduro.cz...post_27181
To co píše Pavel GS....... myslím, s tím honem na člověka je mi s toho divně at je jakej je.
Přečti jsi co jsem psal já, V tématu My jsme anonymous č. 122.
Bohužel mám z celé záležitosti velmi nepříjemný pocit, a vůbec se Milošovi nedivím.
Taky ve mě hloubají myšlenky kdo a proč takovýmhle způsobem- zvláště když každý nezapomene připomenout Milošovu vstřícnou povahu. Nerozumím tomu, ale mám k tomu vlastní postoj jako celku. Nelíbilo se mi to. Myslím že se dala zvolit lepší varianta a ...a to je jedno. Mrzí mě že jsem si tohle nedokázal projít s větší ctí.
A upřímně, mám horší pocit než před touto kauzou. Snad se to zlepší- jinak byl ,,hon" opravdu zbytečný.
smazak73 napsal:
Četli jste to: http://cenduro.cz...post_27181
To co píše Pavel GS....... myslím, s tím honem na člověka je mi s toho divně at je jakej je.
Přečti jsi co jsem psal já, V tématu My jsme anonymous č. 122.
Bohužel mám z celé záležitosti velmi nepříjemný pocit, a vůbec se Milošovi nedivím.
Taky ve mě hloubají myšlenky kdo a proč takovýmhle způsobem- zvláště když každý nezapomene připomenout Milošovu vstřícnou povahu. Nerozumím tomu, ale mám k tomu vlastní postoj jako celku. Nelíbilo se mi to. Myslím že se dala zvolit lepší varianta a ...a to je jedno. Mrzí mě že jsem si tohle nedokázal projít s větší ctí.
A upřímně, mám horší pocit než před touto kauzou. Snad se to zlepší- jinak byl ,,hon" opravdu zbytečný.
zbytecne degradujete loajalitu mistnich clenu k foru a jeho dalsimu vyvoji na ukor konspiracnich teorii.
Milos nemusi byt nestastny -- takhle loajalni osazenstvo se hned tak nevidi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Efendi napsal:
to Hicks: Myslím, že právě Miloš se vyjádřil v uvedené větě tak, že má podezření na konspiraci (předpokládám, že z řad členů)
vubec jsem pri komunikaci jak emaily, tak telefonem nemel pocit, ze by za timhle byl nejaky PODSTATNY dalsi motiv.
Ono je to pekna teorie... presouva to tihu odpovednosti jinam, ze?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Efendi napsal:
to Toli: Máš na mysli ten šrám na Milošově duši? Zatím je to jeden jedinej viditelnej výsledek.
Forma protestu nebyla nejlepší ale to že byl Prezi odvolán to byl ten výsledek.Šrám na duši byl způsoben doufám že jen způsobem protestu a ne podstatou věci.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Milosi diky!Celej den sem tu nebyl.Projel jsem to ted fakt rychle.Psal jsi tam o postrannich umyslech toho,kdo to spustil.Nevim jestli myslis me s tim odhlasenim z Cendura,nebo Prezileaks?
Za mne mam svedomi ciste i kdyz vim,ze jsem u tebe klesnul.Nakonec kdyz to tady ted ctu,tak popravde mam z toho blbej pocit i naladu.
Co se tyce penez,tak podle mne ty jsi byl jeden extrem(v dobrem smyslu) a Prezi to hnal do druheho extremu.Dalsi vec je,ze dokud jsi se o to staral sam,tak jsem nikdo neslysel nikoho tvoje penize a zisky resit,nebo ti neco zavidet!
Je podle mne neco jineho zacit neco delat nezistne a pro kamarady a pomalu treba i zbohatnout a neco jineho je takovou vec okopirovat a vse od zacatku delat hlavne kvuli tomu zisku.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jsem rád, že jsem těch několik dní vydržel v klidu čekat na Milošovo vyjádření, na které jsem v koutku duše spoléhal, že bude takové jako je Miloš dnes napsal - znám ho, a věřil jsem, že se rozhodne takhle - motorky, přátelství, pohoda a svoboda na webu.
Za návody a rady na webu (nebo i přes PM, maily a telefony) jsem nikdy nic nechtěl a nechci - od toho tento web je, aby se zde člověk něco dozvěděl (když vím, tak poradím). Jo, jednou mi vlastně v Ga-Pa Miloš dal láhev Becherovky, ale vypila se vzápětí
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
já jsem zase rád,že tady ten humbuk byl,díky němu se to pohlo správným směrem,jinak by to vyšumělo do prázdna,odešel jsem z cendura před víc jak rokem ale z bmwgs odcházet nechci,pro mě je tento veb unikátní,jedinečný,s tradicí založenou na kamarádství,vždy to tak bylo a věřím že to tak zůstane
občas mi břeti bylo i líto,byl to fakt hnus,ALE,v podstatě jsme mu hnůj naložili na záda,který tu chtěl nakydat on sám
Upravil bystricke dne 08.03.2012 06:02
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz