bystricke napsal(a):
pokud budete hledat kufry ,hlavně ty mojestačí zadat jednoduchou adresu www.begr.cza jste na nových,snad přehlednějších stránkách
Moc pěkné stránky, to je rozdíl proti těm starším. Doufám, že moje objednávka zraje jako víno a kufry už budou co by dup.
Zítra chci jet k ségře do Prahy, přitom se stavím kouknout do Tourtechu na tankvaky a pak už budu skoro připraven někam vyrazit.
Video pěkné.
Jo a je mi jasné že žádným blátíčkem nejezdíte, pěkně raději metr vody.Zato je umyto po každé vyjížďce.
Pája
Už se těším jak malý kluk, ale hlavně žádné kvaltování. Ty kufry mě musí přežít a neplánuji jim to nijak ulehčovat.....
A jezdil a jezdil a jezdil a kdyby neumřel tak jezdí dodnes. Konec pohádky.
Zítra vypadá počasí OK, takže cestě do Práglu nestojí nic v cestě.
Pája
Dneska jsem si byl u Bystři pro nový boční kufříky. Tímto mu chci veřejně poděkovat Jednání bylo naprosto super, montáž rychlá, kvalita výborná Je vidět, že to vyrábí někdo, kdo tomu rozumí a hlavně k tomu má vztah! Posílám
MALI přiložený následující obrázek:
Vjetrnik napsal(a):
to VladimirH: Honza má pravdu...jinak s tímto kufrem najeto dnes asi 8.000km a s vodou problém doposud nebyl, tak snad ani nebude...každopádně je výhoda, že drobnosti, co člověk vozí každý den, v tom kufru nerachtají
možná by ses divil jak malej pád je potřeba aby rázem problém s vodou vznikl
(docela nemile mě překvapilo, že kolegů BH kufry 3 podobné pády zvládly bez jakéhokolov problému, moje Zega potřebovala po jednom zakurtovat a věci do loďáku)
říkám si hurikán
MALI napsal(a):
Dneska jsem si byl u Bystři pro nový boční kufříky. Tímto mu chci veřejně poděkovat Jednání bylo naprosto super, montáž rychlá, kvalita výborná Je vidět, že to vyrábí někdo, kdo tomu rozumí a hlavně k tomu má vztah! Posílám
Vjetrnik napsal(a):
to Vorel: naše Zegy ležely dvakrát a pořád fungují jak mají...jen jsou drobet s patinou
Tak jinak: moje zegy nevydrzely opravdu malej pad, na rozdil od jinejch ceskejch co vydrzely 3 pady beze zmeny
Jinak kufr mám opravenej a mám je stale rad bo se mi libej vic nez jiny
říkám si hurikán