No jo, škoda, ale nebylo jak dojet. - spíš na čem.
Navíc jsem 40 km před dojezdem domů vyrobila menší průseřík, tak byla i nálada pokleslá.... Podařilo se mi ve Valašském Meziříčí před kruháčem strčit do Kozlíka (Batmana). Takže jsem Dakárkovi ulomila zrcátko, promáčkla přední světlo, nalomila zobáček a zničila štítek. . A Mandelince taky zrcátko a promáčknul se levý kufr.
A Batman se mnou čtyři dny nemluvil....
Hele, ale 9.srpna děláme u nás na Pensionu takové povídání o Rusku, přijedou kámoši, co jsou zvědaví na to naše putování. Narazíme bečku, vytáhneme ňáký klobásky nebo masíčko a uděláme promítačku fotografií. Tak sedni na moto, vem stan a spacák a přijeď.
Upravil joni dne 21.07.2008 16:41
Hele osmého máme zhodnocení druhého kvartálu od firmy...prostě se všichni ožereme jak vždy a pak nám bude celej další kvartál zle :-) To by šlo, kde to máte?
Baforský fdoleček forever....
A vůbec - dojeďte kdo budete chtít, zahrada je dooost veliká a dobrých lidí se vejde dost kamkoliv. Stačí stan, spacák a je to. Pokud vás zajímá cesta šesti pošuků po Ukrajině a Rusku, po dagestánských stepích a polopouštích, výslechy nefalšovanou KGB a vyprovození jimi "sviňským krokem" až k hranicím, cvakání kalašnikovem u hlavy, zákaz vjezdu du Čečenska a asi ztráta možnosti získání dalšího ruského víza, tak se sbalte a prostě přijeďte. Jste všichni zvaní. Budeme se těšit.
Takže 9. srpna v Karlovicích - Pension U řeky http://www.pensionureky.jeseniky.com
Upravil joni dne 21.07.2008 17:21
Když si nevezmeš stan, přibude ti večer starost, jak se k někomu přifařit....
Anebo přespíš u ohně... Tam už spalo lidí....
V nejhorším my máme stany dva, tak bysme ti jeden pronajali. A můžeš si k tomu jako bonus vybrat jednoho z našich šesti psů......
Upravil joni dne 21.07.2008 17:37
joni napsal:
Když si nevezmeš stan, přibude ti večer starost, jak se k někomu přifařit....
Anebo přespíš u ohně... Tam už spalo lidí....
V nejhorším my máme stany dva, tak bysme ti jeden pronajali. A můžeš si k tomu jako bonus vybrat jednoho z našich šesti psů......
Já chci tu vaši modrovokou...jak jí to říkáte? Ta jak se pravidelně demonstrativně sebevraždí...
Ta se jmenuje Breaky. A máme ještě její maminku Mášu, ta má taky modrý oči, ale jinak vypadá úplně jinak... Jo a naše krysařice Adelka bude mít asi neplánovaná štěňátka...... Tak si počkej a dáme ti pejska vlastního....
To Jonibrovský klobouk dolů a smekám před tvou odvahou.Když jsem ti předával dakárka nezapomenu jak jsme páskou omotali sedlo aby ti klouzala zadnice,potom si se odrazila na jedné noze a rozjela se.Jseš u mě vellká bikerka s malou postavou,ale velým srdcem
No stačí, že jsem minulý rok vyhrála tu naši malou černou svini v tombole...věnovala hodná kamarádka.....pojď na icq, ať to tady nezasíráme.
jj joni taky sem te tam vyhlizela chtela sem prozkoumat toho tveho dakara a taky pokecat kdyz sme skoro stejne vysoky tak snad priste
jo a taky blahopreju ke stastnemu navratu
Všechno bude, neboj mámo
Na BMW zajíce, teda mě, to udělalo dojem a navíc jsem zjistil, že se dá jezdit i pomalu Za 5,1 jsem jel víkend poprvé a určitě ne naposledy. Nějaké vybrané foto jsem přihodil do alba. Kdo by chtěl všechno,co jsem nafotil, jsem na serimonika@seznam.cz nebo na skypu Medik.Drslavic.
Ahoj
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Alda napsal:
Fanošu to nemuzes vedet, jestli mas tyhle akce rad nebo ne, protoze tohle byla jedinecna, nikam zaraditelna akce.
Organizovanym BMW akcim se vymykala zcela, predevsim tim, ze nepodleha nechutnym cenam za vstupny a vlastne nebyla organizovana, vsichni jen chlastali, kecali a jedli klobasek s okurkem.
Místy to vypadalo, že by jsi byl raději na nedělním obědě u tchýně. Ale nakonec jsi to zvládl se ctí.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vevis napsal:
Super akce.Hlavne,ze me nestaveli policajti cestou domu.0,7 promile jsem mel jeste u snidane. Ale tak ze 4 to holt chvili trva.
Bohusu,zes neprijel? Do 5 do rana jsme na tebe cekali.Kde jsi byl?A s kym?!
kurna to viš ta tulamour je ale potvora drži se jako klíště jenom bob ten ma na ní asi nějaký školení tak hlavně žes dojel v pohode už teším na další akcičku jestli to vyjde tam u tebe
když ho miluješ není co řešit
vevis napsal:
Super akce.Hlavne,ze me nestaveli policajti cestou domu.0,7 promile jsem mel jeste u snidane. Ale tak ze 4 to holt chvili trva.
Bohusu,zes neprijel? Do 5 do rana jsme na tebe cekali.Kde jsi byl?A s kym?!
kurna to viš ta tulamour je ale potvora drži se jako klíště jenom bob ten ma na ní asi nějaký školení tak hlavně žes dojel v pohode už teším na další akcičku jestli to vyjde tam u tebe
Uz davam do kupy lehkej off roadek.Zatim mam asi 7 km.Plus asi 60km asfat.O vykendu to poresim v hospode a pak tady nadhodim termin.Ale treba s tim,ze kdyby hlasili 3 dny deste,tak to klidne posunem.Zadny storno poplatky nehrozej,nato uz mam v nasi "restauraci" dost odpito.A Fifo jak si dojel?Kam ti stacil benzin?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
dojel sem jenom do mníšku pod brdy tam sme z bečkou zkoušeli odšroubovat viko vod nádrže ale nešlo o tak musela mamina přispěchat z nahr. klíčema dneska sem to spravoval ten zamek to problem nebyl ale těch věci co se musí vyndat no hrúza a k tomu sem ješte zalomil 1. 6tku šroubek tak sem se stím mrnil skoro 3 hodiny ale dopadlo to dobře vše je ok . a stim ofroudem doufám že mi nepotečou slzi pač na bandouru se toho moc v terénu neda snad se dočkám
když ho miluješ není co řešit
Medik: muzu ti rict, ze kdyz jsme dojeli do cile vyjizdky, mel jsem chut zdrhnout a jet domu
Pak se mi v hlave rozlezela moznost to rozpustit, aby se kazdej vydal do kempu na vlastni pest. To se nastesti chytlo, vsichni si jeli kudy chteji, jak rychle chteji atd.
Doslo mi, ze uz mam klid a neni co podelat, docela to ze me spadlo.
Jo a... vas krasnych je sice malo, ale cos to provedl v ty galerii?
vevis: konec srpna jsi rikal vid? Kdyby to byl nahodou vikend 22-24, skakal bych radosti...
Upravil Alda dne 21.07.2008 22:29
Alda napsal:
Medik: muzu ti rict, ze kdyz jsme dojeli do cile vyjizdky, mel jsem chut zdrhnout a jet domu
Pak se mi v hlave rozlezela moznost to rozpustit, aby se kazdej vydal do kempu na vlastni pest. To se nastesti chytlo, vsichni si jeli kudy chteji, jak rychle chteji atd.
Doslo mi, ze uz mam klid a neni co podelat, docela to ze me spadlo.
Jo a... vas krasnych je sice malo, ale cos to provedl v ty galerii?
vevis: konec srpna jsi rikal vid? Kdyby to byl nahodou vikend 22-24, skakal bych radosti...
Jak co jsem proved v galerii? Je tam jen velmi zúžený výběr! Co teprve až se vytasí Roman s tím co ulovil