Emile jakej černej obchod? Pokud vím tak enduroskola se platí Milanovi s tím nemá Ruda nic společného......
Nebo co myslíš?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Dodo- napsal:
a kde to vůbec je? jak je to s ubytováním..
Vše se dočteš výše. Jinak Kozlany u Náměště nad Oslavou (Vysočina). Ubytko v místě buď ve stanu nebo v případě 15 stupňových mrazů v místním šenku u kamen . Cena za pobyt a den je 100,- Kč. Enduroškola 500,-. A co si vypiješ a projíš je na tobě. Toď vše.
To se mě snad záááČERNÉ PODNIKÁNÍ ZDE NA VEŘEJNÉM WEBUhmm
Smutné,že to domlouvá člověk,který více jak dvacet let slouží u policie na vedoucích pozicích a zákony jsou jeho denní chleba.....
Jen kroutím hlavou......
Jestli se někdo chce dostat do party nebo se ukázat,tak ať to dělá ZADARMO A NÉ ZA PENÍZE!
To je snad vrchol drzosti,zajezdit si a ještě dostat pěknej bakšiš,Rémusovi nebo Vevisovi jste taky platili,když si s váma zajezdil???????
Kdo z vás dal Kašákovi peníze za ty jeho luxusní tlačenky a zabiječky???
Nebo,kdo dával peníze Karlovi Lopraisovi,když se s ním mohl seznámit,pokecat a vyfotit???AHA......Nehledě na to,že ten zvířecí detektiv není ani z Lopraisového hov.a pára!!!!
Až budete jednou stát u benzínek,kde bude stát benzín s naftou 60kčtak si vzpomeňte,kteří živnostníci za to asi můžou.....
To jsem Rudovi slíbil,že přijedu a mám i pro něj speš dárek,ale změnil jsem názor!
Jak by řekl jeden náš rodinný přítel,poslední dobou můj dobrej kámoš a velký vzor - Tomio Okamura,děkuju,ale nemám zájem!
A to tě mám tak rád. A nevím co řešíš černé podnikání. Až budeš jezdit tak jak Milan a hlavně to budeš schopen lidem předat, tak si za to můžeš říci nějaký krejcárek. Já učím lidi střílet, lézt a prát se a nestydím se si za to vzít prachy bo mě to stálo v minulosti několik roků mého času a peníze, které jsem vzal rodině. A na všechno mám doložitelné licence. To asi tak a n.e.v.y.s.í.r.e.j a přijeď PRAŽÁKU. rád bych tě zase viděl a slyšel. A pokud změníš názor, tak přijeď na motorce třeba něco okoukáš
Upravil joe dne 04.10.2012 12:59
pro ty, co by mohli považovat tyhle pindy za pravdu, upřesňuji:
co se příjmů z enduroškoly týče, podávám každý rok daňové přiznání jako FO.
od letošního roku už jako O.S.
na mou předem domluvenou paušální odměnu dostane ruda jako objednatel doklad.
Radarkovou enduroskolu jsem si zaplatil jednou a urcite nelituju.
Ted prijedu az v sobotu odpoledne a pokud to stihnu,tak se s klukama pojedu po enduroskole projet po mistnich polnich cestach.A kdyby se nekomu nelibilo ze nemam zaplaceno,tak proste budu tvrdit ,ze jsem si nahodou naplanoval stejnou trasu.
vevis napsal:
Radarkovou enduroskolu jsem si zaplatil jednou a urcite nelituju.
Ted prijedu az v sobotu odpoledne a pokud to stihnu,tak se s klukama pojedu po enduroskole projet po mistnich polnich cestach.A kdyby se nekomu nelibilo ze nemam zaplaceno,tak proste budu tvrdit ,ze jsem si nahodou naplanoval stejnou trasu.
Už se na tebe Pavle těším a jeden soudek schovám na sobotu.
milan enduroskola napsal:
pro ty, co by mohli považovat tyhle pindy za pravdu, upřesňuji:
co se příjmů z enduroškoly týče, podávám každý rok daňové přiznání jako FO.
od letošního roku už jako O.S.
na mou předem domluvenou paušální odměnu dostane ruda jako objednatel doklad.
Může být každému sumak co z toho kdo má . Buďte rádi že se něčemu naučíte a kdo nechce ať tam nejezdí........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Může být každému sumak co z toho kdo má . Buďte rádi že se něčemu naučíte a kdo nechce ať tam nejezdí........[/quote]
Souhlas. Mám ,,nejraději" takové lidi, kteří pro druhého nic neudělají a ještě mají blbé řeči. U nás se tomu říká ZÁVIST.
Jinak Ruda objednal pěkné počasí, tak už není vůbec co řešit!
Upravil hobr dne 04.10.2012 16:44
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Dodo- napsal:
a kde to vůbec je? jak je to s ubytováním..
Vše se dočteš výše. Jinak Kozlany u Náměště nad Oslavou (Vysočina). Ubytko v místě buď ve stanu nebo v případě 15 stupňových mrazů v místním šenku u kamen . Cena za pobyt a den je 100,- Kč. Enduroškola 500,-. A co si vypiješ a projíš je na tobě. Toď vše.
To se mě snad záááČERNÉ PODNIKÁNÍ ZDE NA VEŘEJNÉM WEBUhmm
Smutné,že to domlouvá člověk,který více jak dvacet let slouží u policie na vedoucích pozicích a zákony jsou jeho denní chleba.....
Jen kroutím hlavou......
Jestli se někdo chce dostat do party nebo se ukázat,tak ať to dělá ZADARMO A NÉ ZA PENÍZE!
To je snad vrchol drzosti,zajezdit si a ještě dostat pěknej bakšiš,Rémusovi nebo Vevisovi jste taky platili,když si s váma zajezdil???????
Kdo z vás dal Kašákovi peníze za ty jeho luxusní tlačenky a zabiječky???
Nebo,kdo dával peníze Karlovi Lopraisovi,když se s ním mohl seznámit,pokecat a vyfotit???AHA......Nehledě na to,že ten zvířecí detektiv není ani z Lopraisového hov.a pára!!!!
Až budete jednou stát u benzínek,kde bude stát benzín s naftou 60kčtak si vzpomeňte,kteří živnostníci za to asi můžou..
To jsem Rudovi slíbil,že přijedu a mám i pro něj speš dárek,ale změnil jsem názor!
Jak by řekl jeden náš rodinný přítel,poslední dobou můj dobrej kámoš a velký vzor - Tomio Okamura,děkuju,ale nemám zájem!
Tééééda ty seš hustej. Ještě jsem tě nestačil poznat a uz z toho mám respekt. Na hrad s tebou!!!! Jedna konkurence přišla na finančák a říká my jedeme na doraz a Urban si koupil nový Bmw...A tak to začalo...tak je to na tom světě. Máš pravdu. Všechno zdarma, zbytek na www.youtube.com . Zkušenosti,rady. Samozřejmost . EMILIO klobouk dolů. Ty musíš ty kluky ale kure.sky nesnášet.
Emile, ty jsi strasna drzka. Trosku nam hiksovatis, ne?
Joe, pokud mas jeste jedno volne misto pro jednoho enduro panice, tak rad dorazim konecne se naucit jezdit na moto. a samozrejme ti take pogratulovat, aj s pugetem.
Rudo, se Schrekem dojedeme v pátek do těch dvou ale pro jistotu si vem tel. kdyby se nám nezadařilo. Piješ aj víno? Neznám tě a tak se blbě vymejšlí co ti vzít na ty narozky ať nejedu s holou rukou.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Jinak sobota od 9:00 den otevřených dveří v Náměšti na letišti.
Kdyby někdo byl po oslavě narozenin schopný tak brzy řídit http://www.lzname...at_dod.jpg