hicks napsal:
na Yamaze 125 s jednim kolem navic (tj. jeste vyssi odpor), nicmene 2T jsme najezdili strasne moc.
Kdyz to vytocis, ma to silu jak prase. Vyhrabe se to z bahna, snehu, zevseho. Zvlast, kdyz jses lehkej.
125 2T není 125 4T
3 kola nejsou 2 kola
Jezdit na tříkolce okolo komína není jízda do Španělska a zpět
hicks napsal:
nesmysl do oci bijici.
To NENI zadnou biologickou odlisnosti, ale vychovou. Naopak ja znam plno neschopnejch chlapu a sikovnejch holek.
Tj. zenska se sem rodi do urcite ROLE, ale to jeste neznamena, ze z toho stinu nemuze vystoupit.
To co pises mi prijde k zenskejm urazlivy.
Rozhodně nemám v úmyslu se k ženám chovat urážlivě. Jen vnímám realitu a snažím se nemyslet feministicky. Přide mi to extrémistické a odtržené od reality.
PS: rád bych viděl, jak by jsi moji dceru VÝCHOVOU dovedl ke schopnosti měnit žárovku či pneu u motorky...
hicks napsal:
lakovat naruzovo mi prijde jeste horsi.
Ty jsi viděl u MĚ někde něco růžového???? Proboha kde??? Vždyť já nemám ani jednu jedinou růžovou košili????
hicks napsal:
cca jeji trasu jsme dali za 10,5 dne.
Jake tri tydny... mas snad 125ku?
Kdepak, jen nejsem tak šikovný a rychlý jako ty
BMW GS = stroj na radost
hicksi, máš fanynku aneb, jak zvednou návštěvnost fóra
CSholka (Člen)
Dnes 20:59:25
Re: Někteří jí znáte..
Petr J. psal:
CSholka psal:
Petr J.: To je taky výborné
...jak psal Filip, porouchanej jedinec Hicks......musím se přiznat, že jej znám osobně...
A je to i naživo takovej frajer? Si nedokážu představit, jak osobně vypráví, co všechno zvládl a jaký byl v mém věku úžasný a lepší než všichni ostatní.
3X napsal:
hicksi, máš fanynku aneb, jak zvednou návštěvnost fóra
CSholka (Člen)
Dnes 20:59:25
Petr J. psal:
CSholka psal:
Petr J.: To je taky výborné
...jak psal Filip, porouchanej jedinec Hicks......musím se přiznat, že jej znám osobně...
A je to i naživo takovej frajer? Si nedokážu představit, jak osobně vypráví, co všechno zvládl a jaký byl v mém věku úžasný a lepší než všichni ostatní.
Hele, co tam o nás píšou:
(a pak kdo tady koho znevažuje )
Filous (Člen)
27.08.2012 23:52:13
Nahoru | Dolů
CSholka psal:
Myšák:
Petr J.: No na to jsem dneska narazila a nestačila se divit. Vědět, že se strhne něco takového, tak snad radši mlčím nebo nikam nejedu. Holt Bandiťáci jsou lepší. ...ale copag, kucí na velkejch cestovatelskejch mašinách nekousli, že je pojezdila holka na dváce???BMW GS = stroj na radost
Pssst.... Ono se to asi Hickse netýká, spíš to možná bude na nás. Prej kucí na velkejch cestovatelskejch mašinách...
On totiž Hicks už přece dávno není žádnej kluk
BMW GS = stroj na radost
Vsimnete si, se tam Vjetrnik (PetrJ) ma logo Yamahy
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ale jinak dobry... podhradi zije drbama velkejch hochu nahore na hrade
nevzpominam si, ze by tu nekoho zajimalo, co se deje na tom jejich assBandit foru
17 cm
hicks napsal:
Vsimnete si, se tam Vjetrnik (PetrJ) ma logo Yamahy
Pěkné odvedení od tématu
ale prd... je to vtipny v kontextu, jak nas tu Jelitrnik neustale obtezoval kecama o KTM... jak je videt, tak banditisti to tak taky nemaj lehky
---
jinak slecne podle svych slov tole forum stalkuje... tak at si.
17 cm
vlastimil a smazak73: problém je v tom, že jde těžko oddělit práci a soukromé názory. Já kopu za nějakou firmu, kterou léta buduju, dal jsem do toho strašně moc peněz a hodně času a chci abysme byli nejlepší, prodávali nejlepší výrobky, aby lidi byli s náma spokojení a vraceli se a byl to business, který jde nahoru. Nedělám to proto, že nevím co s prachama (nebo s volným časem), od toho mám ještě něco dalšího, co nevydělává ale baví mě to a třeba to bude mít potenciál do budoucna. Touratech je normální business, splácím hypotéky, řeším peníze na investice i na zboží atd - prostě to je moje hlavní práce a jsem strašně alergickej, když někdo kritizuje něco z toho, co dělám(e) a mám pocit, že nemá pravdu. Když má pravdu, tak to uznám a napravím to, omluvím se a snažím se aby se to příště nestalo. Jsem ale fakt děsně chytlavej a nesnáším rejpání když se jedná o mojí práci. Bohužel pro většinu z lidí ve fóru jsou motorky koníček ale pro lidi, kteří to dělají profesionálně, to je trošku v jiné úrovni a některé třeba rádoby srandičky se těžko berou s nějakou nadsázkou, když se jedná o práci. Tím chci třeba říct, že když se známý tady z fóra posadí do krámu na celé odpoledne a rádoby žertovně kritizuje nákupy lidí nebo rozmlouvá přicházejícím jejich plány - i když to třeba myslí v legraci, tak to taková legrace není, když to ti zákazníci berou vážně. To proto, že se jedná o živobytí - jak někdo říkáte o komerci.
Když se někde na akci pošťuchujeme třeba s 2B a vzájemně označujeme konkurenční výrobky příšernými jmény, tak to je legrace ale tohle se nedá dělat před zákazníky. Tím chci říct, že musím trošku oddělovat to jak bych reagoval na více či méně vtipnou poznámku někde na nějakém srazu a jak na to musím reagovat tady veřejně ve fóru. Prostě hájím svojí firmu, výrobce které zastupuju nebo prodávám a někomu tím jsem asi protivnej.
Ale to neznamená, že nemám respekt k tomu, co dělají ostatní, k výrobcům, kteří dělají zajímavé nové věci a k prodejcům, kteří ty výrobce zastupují. Nesnáším kradení nápadů, domácí polokomerční nebo komerční výrobu napodobenin čehokoliv a tupé přebírání úspěšných výrobků, služeb nebo nápadů bez přidané hodnoty jinými prodejci, kteří obvykle "umí" jen nasadit nižší cenu ale už neumí třeba vyřídit reklamaci, protože nezbyly peníze ani na poštovné apod. Takové to "prodej a zepomeň".
Každopádně jsem už za život něco procestoval, na velkých motorkách mám najeto asi tak 170 tisíc km po evropě, americe i asii a mám respekt k cestovatelům a vůbec lidem, kteří třeba opustí fungující životní styl, úspěšnou práci a na půl roku se vypraví do Afriky s nejistým cílem. Nevím jestli bych to dokázal, opustit všechno a vyrazit na půl roku, rok, dva nebo na neurčito někam do neznáma. A ti, kteří jedou bez masivního konta, tak to je úplně jiná liga. Viz ta zmiňovaná Linda. Nebo ti, kteří si cestou vydělávají třeba prodejem fotek, pořádáním promítání apod. Proto mnohem víc obdivuju třeba Simona a Lisu (www.2ridetheworld.com) než třeba některé německé nebo americké cestovatele, kteří ani neudělají fotku, pokud je nesponzoruje Nikon a nenapíšou zprávu, pokud jim T-Mobile neplatí internet atd. Někteří jsou profesionálové-cestovatelé a to je taky rozdíl, protože oni se tím cestováním živí. Ale i tak člověk může být skromný a přitom fenomenální. Z těch profíků uznávám třeba Michaela Martina, kterého spíš tedy živí to focení z cest, protože má spousty placených přednášek a promítání. Takže to jsou trošku odlišné kategorie - totální blázen bez peněz a budoucnosti, který jede někam a nemá kam se vrátit na jedné straně a profesionál, kterému někdo sponzoruje i výměnu ponožek na straně druhé. A i méně hodnotná cesta těch prvních je podle mě hodnější obdivu než třeba extrémně atraktivní trip někoho, kdo má 20 sponzorů a třeba mu i zaplatili leteckou přepravu motorky, sklady náhradních dílů na cestě apod. Tyhle věci na první pohled nemusí být vůbec vidět ale když to děláte delší dobu, tak na to máte cit a hned to poznáte, jestli za tím tripem má sponzory nebo jede "za své". Jinak nic proti sponzorům, bez nich už třeba na cestě kolem světa není asi nikdo, ale i tak je rozdíl, jestli si koupím nové oblečení za režijní cenu (viz Simon a Lisa, kteří ho prostě chtěli) nebo ho dostanu zadarmo (např. Charlie Boorman v obou posledních tripech) atd.
davam jim hodinu na evakuaci
17 cm
[quote=Pigi]Tak aby si to tu nepřečet a nezabydlel se u nás na fóru :-D:-D:fuck::fuck::fuck:[/quote]
Vazeni uzivatele Bandit fora.
uplne nejdriv vam musim vyjadrit uprimnou soustrast, ze mate, hned po KTMistech druhy nejmensi pindoury siroko daleko. Ja chapu, jaky musi byt opruz mit na vasich srazech v ruce porad lupu, kdyz jste vybaveni jak jste vybaveni a zadny poradny baby vas pochopitelne nechtej. Proc taky, kdybyste to alespon dohnali poradnou motorkou
hned potom je mi lito, ze Petr J, alias Vjetrnik, utekl z naseho fora (kde mel cca 5 tisic prispevku) k vam. Hned po tech pindourech to je neco jako Nagasaki. Je to objektivne jeste vetsi mental, nez ja.
---
k nasi cestujici hvezdicce -- pokud mate potize s chapanim psanyho textu, tak na nase advanced (pokrocile ) forum radsi nechodte.... chapu, ze maly kluci radi stalkujou velky kluky, ale tentokrat -- nebo zase -- strilite dost mimo.
Muj majestat se v prvni rade vyjadroval -- a reagoval -- na nektere nase mistni jedince, kteri se myslim misto cteni toho -- uprimne dost zavadejiciho cestopisu -- trochu moc divali dame do vystrihu.
Dobry usudek a co nejmene zadrenych motoru preje original Hix z GS fora <3
Upravil hicks dne 03.09.2012 23:33
17 cm
Ježišmarjá, to je dobrý..... hele, ty prášky co máš jsou normálně v prodeji, nebo se to musí domluvit s prodejcema šestipruhovejch adidasů? Já bych je zkusil, to je psina...
Vyberám časti príspevkov Hicksa:
---------- boze ta je tupa..
Ne... tuhle neobdivovat.
sakra, prosvihnul jsem flame...
...neznalou nevymachanou pusu ...
od*urakuj...
attention whore
----------
Aj napriek nesúhlasu tieto názory dokážem rešpektovať, len ich podanie sa mi zdá nekonvenčné, ale iste to má dôvod.
Napadli mi dve, skôr rečnícke, otázky:
1. Aké sú všeobecne postihy na fórach za rozpútanie flamewar?
2. Môže Hicks dostať ban, ak má zaplatenú reklamu + robí hosting bmwgs.cz stránok?
Ale to ma netrápi - úprimne, je mi to jedno
Bojím sa len jednej jedinej veci. Že kvôli takémuto diskusnému štýlu do fóra (podľa mňa aj celkom pochopiteľne) prestanú prispievať ľudia, ktorých príspevky čítam rád, hlavne pre ich obsah a formu (technika, cestopisy, skúsenosti, rady).
Príklad: Wing
palciatko napsal:
zadne postihy nejsou. Je za to bonus... pravo prvni noci u dcer vsech co maji k 4/9/12 mezi 212 a 222 prispevky
Upravil hicks dne 04.09.2012 00:32
17 cm
palciatko napsal:
Aj napriek nesúhlasu tieto názory dokážem rešpektovať, len ich podanie sa mi zdá nekonvenčné, ale iste to má dôvod.
Napadli mi dve, skôr rečnícke, otázky:
2. Môže Hicks dostať ban, ak má zaplatenú reklamu + robí hosting bmwgs.cz stránok?
Ale to ma netrápi - úprimne, je mi to jedno
Bojím sa len jednej jedinej veci. Že kvôli takémuto diskusnému štýlu do fóra (podľa mňa aj celkom pochopiteľne) prestanú prispievať ľudia, ktorých príspevky čítam rád, hlavne pre ich obsah a formu (technika, cestopisy, skúsenosti, rady).
Príklad: Wing
tyhle latentne agresivni typy jako je treba Palciatko mne vzdycky pobavej.
aneb ja na tebe vytahnu ak/47 nabarvenej naruzovo a oficialne to je fletna s drzadlem
takze mily Palciatko, samozrejme, ze ban dostat muzu. Mozna ho dokonce dostanu driv, nez ty napises svuj prvni prispevek, co ma opravdu hlavu a patu
Zatim se snazis malo...
---
a jestli chces opravdu klidne forum, jdi na Cenduro. To je fantastickym prikladem jak to na podobnych forech velmi casto probiha. Ano, Palciatka tam neskrehotaji jake to maji pisatele hodnotnych prispevku tezke... oni tam totiz neskrehotaji vubec.
Nchapu, jak muzes byt .. nevim, jak to rict jinak... tak hloupej a delas digest mych prispevku z vlakna, kam TE NIKDO NENUTI CHODIT.
Prosim... demonstruj sve pravo NECIST VSECHNO.
V opacnem pripade si ovsem nestezuj.
Upravil hicks dne 04.09.2012 00:41
17 cm