Podívej se na youtube je tam dost videi pro srovnání obou.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jen pro zajímavost, jak jde ten vývoj dopředu.
Takhle se natáčely "akční záběry" v na přelomu let 2005-2006, to znamená před nějakými 7 roky...
Takovou sestavou natáčeli DVD Can2Mex (Kanada - Mexiko offroad na HP2..)
Přišlo mi to jako vtipná fotka... když to srovnáme s tím, co se dneska nabízí relativně za pár korun.
Mám takový dojem že to gopro někdo natáčel s filtrem nebo později upravil. Co jsem viděl videa od váa (lukygs, janoxl) tak žlutý teda vůbec nejsou.
Tak už se dva dny raduju z GoPro HD HERO3: Black Edition, ale mám jeden problém, nejde mě spárovat kamera s telefonem Samsung Galaxy S3, telefon kameru vidí, ale nechce se připojit, nevíte někdo proč, nějaká vlastní zkušenost ?
Dík.
Jakou app máš v telefonu ? Gopro nebo ipro ?
Ještě je otázka jak to děláš.
Já si jí zrovna včera pořídil a spárování s aplikací v telefonu se mi povedlo přes jejich "aplikaci" software update na této stránce: http://gopro.com/...s-support/
Tam nastavíš SSID wifi, kterou kamera vysílá spolu s heslem. Pak stačí pouze na telefonu najít tu wifi a připojit se. Na kameře ještě musíš nastavit ve wifi control, že se má připojovat ne k wifi rc, ale ke gopro app.
Hele nevíte o stránkách, nebo nechce někdo kdo to má v malíku, popsat rozdíly v těch nejznámějších kamerách?
Třeba zakladní rozdíly mezi Gopro 2 a 3 a mezi těmi edicemi a třeba Drift, Actionpro SD21 Pro, sonkou
Nebo co je u těch kamer podstatné..... rozlíšení, počet snímků...co já vím?
Tak nasel jsem na jinym foru dobrou vychytavku kanery Contour pouzivaji baterky shodne s nokia bl-5c ta jde koupit za 98,- takze staci koupit do zasoby tak 3 muzu natacet celej den.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček