včera jsem to poslouchal na Radiožurnálu - je to klasický člověk, který použije jen to co se hodí, zcela účelově a absolutně odmítá, že by v tom bylo něco zaujatého....Jeho gympl má velmi dobré renomé, o to víc mě překvapilo, jak veklý jelito je on sám....
já bych věděl co si o něm myslet, ale když bych to napsal, tak by tu byly jenom hvězdičky
mimochodem Karel Schwarzenberg vydal k tomu prohlášení:
"Můj otec byl jako student ve Vlajce, ovšem ihned jakmile tato organizace, původně velmi národovecká, začala kolaborovat, okamžitě z ní odešel. Bylo to během mobilizace v roce 1938. Byl tehdy na Slovensku jako voják, na otočku jel do Prahy a narychlo z Vlajky vystoupil. Později vedl povstání proti německé okupaci na Milovicku a Miroticku.
Pokud jde o hymnu, já jí uměl nazpaměť včetně slovenské „Nad Tatrou sa blýska“ ještě v době, kdy Václav Klaus mladší ještě nebyl na světě. Pravda, zpívat moc neumím, ale nevím jak to souvisí s vlastenectvím."
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Mně u takového inteligenta překvapuje ta zášť a zloba.Jednostranost toho rozhovoru a zaujatost proti celé rodině pomalu do středověku.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Já bych to přiřadil k Václavu Klausovi staršímu, Celkově je Karel Schwarzenberg trnem v oku pro ně, už kvůli Václavu Havlovi se kterým je Karel S. úzce spojenej
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
Já bych to přiřadil k Václavu Klausovi staršímu, Celkově je Karel Schwarzenberg trnem v oku pro ně, už kvůli Václavu Havlovi se kterým je Karel S. úzce spojenej
Jablko nepadlo daleko od stromu
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
MASAKRALNI...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Úryvek z Motlovy knihy,ze které citoval Klaus Jr.http://data.idnes...AZI-VY.PDFPo přečtení si udělá každý sám názor na pravdivost výpovědi "bývalého" nácka.
Upravil Kasak dne 19.01.2013 11:10
Když je hlad,je i husa dobrá.
Fischera jsme se zbavili, to je hlavni.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Muj faforit byl Zeman ale už v něj strácím duvěru,bylo by to stejní jako za Klause.Poslední diskuze na primě mně přesvědčila že Karel bude lepší.Když jsem viděl aroganci Miloše.