Milos napsal:
Info: Roman Poledník (nick BigHusky) žádá o smazání nicku, příležitostně to dnes nebo zítra udělám.
TO JE ALE CIRKUS.
Vzhledem k tomu, ze to tu je samy jeho zakaznik, tak by se mel myslim ASAP (ejesejpí) chytit za nos a jit sem normalne diskutovat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak doména marselus.cz byla už nějakou dobu dokonce přesměrována na marselus.com, ale teď je zase bez přesměrování. Vlastní jí pořád Roman Poledník. Čili si asi myslel, že se tu toto usvědčujicí vlákno smaže a on nechá doménu přesměrovanou na marselus.com.
Milos napsal:
Info: Roman Poledník (nick BigHusky) žádá o smazání nicku, příležitostně to dnes nebo zítra udělám.
TO JE ALE CIRKUS.
Vzhledem k tomu, ze to tu je samy jeho zakaznik, tak by se mel myslim ASAP (ejesejpí) chytit za nos a jit sem normalne diskutovat.
Osobne mam pocit, ze cirkus je spis tady ta hystericka pripravenost vsech pri kazde prilezitosti delat revoluci, sepisovat petice, verejna prohlaseni, ruseni uctu a podobne. Cekam, kdy priste pri podobne situaci dojde na lyncovani pripadne ritualni sebevrazdu. :-/
TO JE ALE CIRKUS.
Osobne mam pocit, ze cirkus je spis tady ta hystericka pripravenost vsech pri kazde prilezitosti delat revoluci, sepisovat petice, verejna prohlaseni, ruseni uctu a podobne. Cekam, kdy priste pri podobne situaci dojde na lyncovani pripadne ritualni sebevrazdu. :-/
Nahodou ja jsem se tehle cause temer nevenoval, ale jsem pysny na mistni aktivisty.
Ne kvuli tomuhle konkretnimu pripadu, ale ze byli ochotni pro svoji vec neco konkretniho udelat. Drzet hubu a krok mi neprijde sexy...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kazdy tu chce omluvy,ale co kdyz ma Husky opravdu pocit,ze Marcelus ty jeho kufry opravdu okopiroval.V tom pripade bych chapal ze se nebude omlouvat a uz vubec mu neprenecha domeny ktere koupil.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
stepan napsal:
Tak doména marselus.cz byla už nějakou dobu dokonce přesměrována na marselus.com, ale teď je zase bez přesměrování. Vlastní jí pořád Roman Poledník. Čili si asi myslel, že se tu toto usvědčujicí vlákno smaže a on nechá doménu přesměrovanou na marselus.com.
A nebylo by to nahodou nejlepsi reseni?? ...myslim,ze ano.
vevis napsal:
Kazdy tu chce omluvy,ale co kdyz ma Husky opravdu pocit,ze Marcelus ty jeho kufry opravdu okopiroval.V tom pripade bych chapal ze se nebude omlouvat a uz vubec mu neprenecha domeny ktere koupil.
s Romanem BH jsem osobně v sobotu mluvil na toto téma a nechce se už k tomu dále vyjadřovat, proto požádal o smazání nicku. Takže pokud Vám tady na něco neodpoví, není to arogancí, ale tím, že už tady nechodí.
Jeho kufry bez pardonu okopírovala i firma Holan, pokud se podíváte na první model nomáda je to do nýtku stejný kufr jako BH, po Romanově intervenci došlo už ku změně a nové nomady se už podstatně liší. takže se nedivte, že je naštvaný.
S přesměrováním taky nesouhlasím, ale to že koupil ty volné domény je normální obchodní praktika. na tom nevidím nic špatného.
rick napsal:
Asi tak,tohle si měli hošani říct face to face.Kufr od BH mám,jsem spokojenej a pozadí mě nezajímá,protože do něj nevidím.
Presne tak.Problem taky je ten,ze to vlakno zalozil nekdo,kdo nebyl v zadnem pripade nestranej.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Moje řeč. Jak jsem napsal, je to možná morálně FUJ - ale jen to, že přesměroval domény, jinak je to pouze jeho majetek, který si řádně zakoupil, tedy si s ním může nakládat jak chce.
Začíná to tady být nebezpečně tendenční a zavánět typicky českým ublíženectvím.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
jelikoz admin mi dal moznost na vyjadreni tak zde napisi sve: /udelejte si obrazek, kdo je "kdo a co" a jak k tomu pristupuje. nekteri se k tomuto tematu pridali z konkurecnich duvodu, jini proto, ze jsou stado ovci, a nebo nemaji co na praci/
email dotcenym stranam a vam vsem ....
Ahoj,
Ve zkratce se vyjadrim vsem dotcenym stranam, ohledne neprijemneho faktu co nastal nedopatrenim pri presmerovani domen u web hostingu WEDOS.
Konkretne se jedna na marselus.eu a marsesul.cz – byly chybne presmerovany na moutop domenu bighusky.cz. Presmerovani bylo okamzite zruseno, ale nastal tenfakt, ze doslo k nestastne vyhrocene diskuzi na dvou forech.
Za toto se omlouvam, pisu to vsem , kterych se to tyka.
Naoplatku zadam o SMAZANI techto diskuzi na serverech bmwgs.cz a cenduro.cz
Doufam,ze timto se tato nestastna vec vyresila a “pojedeme dale”
Odpoved od Marseluse:
Nazdar
Po tom všem co jsi psal na forech o mně a provedl s těma doménama nevydím důvod něco mazat. Moje nabídka je ta, že ty vlákna už nikde nevystavím za předpokladu,že my ty domény prodáš za cenu jakou si je pořídíl. Jinak bude myslím fér poukázat i na dalších motowebech čeho jsou lidi schopni aby byla veřejnost informována a dali si na tyto "nedopatření" velký pozor.. Já všichni se kterými jsem mluvil to vydíme tak,že si mě chtěl co možná nejvíce poškodit a ono se to obrátilo proti tobě a teď chceš na vše zapomenout.
PS : nemam problem se omluvit, ale vice proto delat nebudu a proto zde koncim a nebudu se dal k tomu vyjadrovat, ani pod jinym nickem- jsem hrdy na svou znacku kufru a prisl. BIGHUSKY a nenecham se zastrasovat nebo dokonce jakkoliv vydirat - ev. v budoucnu
S přesměrováním taky nesouhlasím, ale to že koupil ty volné domény je normální obchodní praktika. na tom nevidím nic špatného.
Z mého pohledu je normální obchodní praktika dělat kvalitní výrobky nebo služby za odpovídající cenu, rozvíjet je a vstřícně komunikovat se zákazníkem. Všechno ostatní jenom posiluje vyšinutí tohoto světa pryč od zdravého rozumu.