paja-> Tak to jo Covece nazev netusim, je to cestou z Usghuli do Lentekhi v jakymsi bezejmennym sedle asi 2650m.n.n, takze tam klido napis neco jako Gruzie - Svaneti, nebo Cesta z Usghuli do Lentekhi, nebo jen Svaneti, jak chces...
vojta napsal:
paja-> Tak to jo Covece nazev netusim, je to cestou z Usghuli do Lentekhi v jakymsi bezejmennym sedle asi 2650m.n.n, takze tam klido napis neco jako Gruzie - Svaneti, nebo Cesta z Usghuli do Lentekhi, nebo jen Svaneti, jak chces...
Díky Vojto
Všichni autoři fotek dostanou jeden kalendář i s poštovným zdarma.
--kdo z autorů už objednal toho sám kontaktuji a domluvím úpravu objednávky.
--kdo ještě neobjednal tak prosím o zaslání objednávky abych měl adresu. Do poznámky napište autor fotky, pomůže mi to při zpracování.
Konečný a definitivní výběr je tento:
Úv.list BMW R1200 GSA zelenac/Transfagarasan
1 BMW R1150 GS morabo/Erzberg
2 BMW F800 GSA machcomp/Col de l'Iseran
3 BMW R1200 GS LC&R800GS&R1150GS Pertla/Setkání generací
4 BMW R1150 GS Vojta/Gruzie–Svaneti
5 BMW R1200 GSA bluesbery/Ráno na Kavkaze
6 BMW R100 GS Eman/zahrádkáři Kersko
7 BMW R1200GSA&R1100GS Paul/karkulky
8 BMW R1200 GS Sete/Západ slunce v Tyrolsku
9 BMW R1150 GSA Vikec/Grossglockner
10 BMW R1100 GS starosta/Podzimní Vysočina
11 BMW F650 GS machcomp/maroko
12 BMW R1100 GS Olda85/Dukovany[/quote]
paja1 přiložený následující obrázek:
[108.65Kb]
Upravil paja1 dne 05.11.2013 07:34
Pája
Dva ks beru,ale jeste se pozeptam,jestli nekdo nebude chtit.....
Jde to do 10.12. za běžnou cenu, ale před vánocema má tiskárna děsné fofry, takže pokud bys objednal dřív tak budou jen rádi.
Fakt ke konci roku nestíhají a nemuselo by to přijít před vánoci včas.
Jinak tisková data jsou hotová a večer je pošlu do tiskárny aby na ně koukli ještě oni a snad zvládneme i zkušební tisk.
Po víkendu pak dám linku na definitivní konečné náhledy na všechny měsíce.
Pája
nerikejte, ze jste nedali dohromady foto od nekoho, kdo s LCckem opravdu jezdi. Nemusim to bejt ja, ale co treba Progranit?
nemusi to byt odemne, to je mi egal, ale tohle mi prijde jako fakt traparna.
vzdyt ten clovek ani k ty motorce nema zadnej vztah, na forum sem uz chodi minimalne... no proste... palec dolu.
Upravil hicks dne 13.11.2013 16:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
paja1 napsal:
Pertla poslal pěknou a použitelnou fotku, ty jsi čtvrt roku jen sliboval a komunikoval a skutek utek.
pastnul jsem sem nekolik fotek (imho nic extra zazracnyho), pokud by nejaka postoupila dal, poslal bych ji v hi-res. Protoze jsem nemel dojem, ze je kdokoliv jakkoliv resi, nevenoval jsem tomu moc pozornost.
Kazdopadne je to fakt trapny.. ale co, moravaci, co dodat honte si vocasy navzajem.
Ale ze novy model nema ani vlastni fotku, ani fotku od majitele, povazuju fakt za traparnu nad traparny.
Vedet, ze tam date tohle tak snad neco vypacim z Progranita, ten urcite neco ma.
17 cm
paja1 napsal:
Pertla poslal pěknou a použitelnou fotku, ty jsi čtvrt roku jen sliboval a komunikoval a skutek utek.
pastnul jsem sem nekolik fotek (imho nic extra zazracnyho), pokud by nejaka postoupila dal, poslal bych ji v hi-res. Protoze jsem nemel dojem, ze je kdokoliv jakkoliv resi, nevenoval jsem tomu moc pozornost.
Kazdopadne je to fakt trapny.. ale co, moravaci, co dodat honte si vocasy navzajem.
Ale ze novy model nema ani vlastni fotku, ani fotku od majitele, povazuju fakt za traparnu nad traparny.
Vedet, ze tam date tohle tak snad neco vypacim z Progranita, ten urcite neco ma.
Nevím proč se rozčiluješ.
Podmínky byly pro všechny stejné. A že LC nemá svou vlastní fotku a ani fotku od majitele, komu to vadí? Tedy kromě tebe? Myslím že Pája vybral dobře.
paja1 napsal:
Ježiš pražáku....nebuď k0k0t !!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Hicksi opět ses projevil jako namachrovanej floutek.Měl si dodat lepší fotku a nemusiš kritizovat.Nehledě na to,že pokud se dobře pamatuju tak sám si nebyl schopnej ani ten kalendář dokončit.A musel to dělat za tebe ten,jak sám říkáš moravák.Tak si toho vocáska hon sám.
starosta napsal:
Hicksi opět ses projevil jako namachrovanej floutek.Měl si dodat lepší fotku a nemusiš kritizovat.Nehledě na to,že pokud se dobře pamatuju tak sám si nebyl schopnej ani ten kalendář dokončit.A musel to dělat za tebe ten,jak sám říkáš moravák.Tak si toho vocáska hon sám.
ja tam nepotrebuju mit vlastni fotku, mne staci, ze tam je Boris
ale to LC mi fakt nasralo. Proc tam neni LCcko nejakyho mistniho jezdce? Jeste bych pochopil Tondovo foto.
No co, povesim kalendar BMW Motorrad jako kazdej rok a na mahrenkalendar merdam.
Upravil hicks dne 13.11.2013 18:59
17 cm
Nikdo tě nenutí si ho kupovat, a pokuď se ti to nezdá tak to neřeš a už toho nech. můžem být rádi za to že Paja si stím dává takovou starost a dotáhne to už po několikáte do konce