Tak teď tam není ani noha. Viděli jste někdo už krmiče? Někdo tam musí dodávat potravu Jo a opravdu je vedle toho vpravo cesta. Minimálně lesní. Včera po ní večer prohučel tahač. Přišel jsem na něj podle rámusu, co dělal Ovšem ta frajeřina, kdyby se tam někdo od nás ukázal a zamával
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
všechny tyhle webky jsou na této adrese : http://www.loodus...
Upravil Medik dne 05.03.2013 13:50
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Divočácí právě začli s večeří... (mám to v jiném panelu a najednou mlaskot)
btw. ráno jsem se v práci kolegovi co je mj. myslivec chtěl pochlubit, jaká je tam pěkná srnka ... tak se zblízka podíval na to "zvíře" a oznámil mi, že to je mládě od daňka, a určitě ne srna. Při pohledu z boku to má bílý chuchvalec pod zadkem.
povedz svojmu kolegovi co je mj. myslivec, že v Estonii určite daňky nežijú
je to moc severná a studená krajina na daňky
Upravil zelenac dne 05.03.2013 18:13
zelenac napsal:
povedz svojmu kolegovi co je mj. myslivec, že v Estonii určite daňky nežijú
je to moc severná a studená krajina na daňky
Já sem mu neřekl, že je to Estonsko, každopádně vyřídím, ikdyž pak je otázka co to vlastně bylo, protože srna/srnec obecný určitě ne.
Vypadalo to přibližně takhle (co do barvy a toho "ocasu"
Ikdyž úplně nejblíž tomu je mládě "jelena sika", ale jestli ten může v takových končinách žít, to netuším.
Heeej co to sem dáváte, teď sem to objevil a je to lepší než televiza!A hlavně silně návykovééé.. Čumím na to už asi půl hodiny a furt nic :-(
Upravil ALF-gs dne 05.03.2013 21:11