možná je to trošku mimo téma, ale docela mě překvapilo, když jsem se dozvěděl od jednoho Ukrajince a nezávisle na sobě také od Turka, oba v ČR pracují, nejspíš i legálně protože, oba tvrdili, že jsme jediná země v EU ve které stačí žít jen 5let a dostanou automaticky naše občanství.... ví o tom někdo něco bližšího?
katarina napsal:
Všetkých Vás srdečne zdravím, dnes mi napisal jeden motorkar, a opytal sa ma čo sa deje, či pokračujem.. ako sa cítim a čo sa vlastne stalo, pretože je zmatený z grcov, ktoré sa dočítal na foru..
Má moj velký rešpekt, pretože si našiel čas a guráž opýtať sa to priamo mna, namiesto toho aby si utieral topanky a nafukoval svoje ego skrytý pod nickom niekde na internete.. diskusiu vyšie som si užila s kávou v ruke..
Vážim si ludi, ktorí použili pri písaní svoj mozog, a kusok citu.. ostatných odmietam rešpektovať, pretože rasistické narážky a hlboké upadnutie, ktoré sa daju lahko cítiť su niekde za hranicou ludskosti.. pre mna..
Potvrdene že je Moslim..?? a viete aké náboženské vyznanie mám ja..? že súdite najprv druhu stranu? vidite moje tetovania?? budhu a hinduistického ganesha..?
vidite aj to čo mam pod koselou??
Sudia sa ludia podla srdca a toho ako sa spravaju alebo podla papierov, rodičov či toho aký model BMW maju..??
Ak má niekto z vás pocit, že ma može súdiť.. ako tu vidim..
Neh si najprv obuje moje topanky.. aby zo seba nerobil ****a.. sam pred sebou..
Zijem svoj zivot, najlepsie ako viem.. pouzivam srdce, robim chyby, posuvam sa a bojujem za svoje sny a pocity, ktoré jedine sa jedneho dna premenia a vezmem si ich so sebou..
Neubližujem ľudom, ak oni neublizuju mne.. a ak aj.. vzdy sa otočím a radšej odídem.. Tak ma to učili..
Ak som aj niekomu ublizila je to medzi mnou Bohom a tretím človekom..
A najhoršie je že s tým musím žiť ja.. Tak budte v klidku..
Plytkost ktorá sa ku mne dostáva tieto dni ma núti grcať, sračkovať, neschopnosť dať do huby nejaké jedlo.. moj život nabral iný rozmer, keď sa Vám ludia otočia chrbtom, oserú Vás ako najlepšie vedia.. a pritom ani nevedia kto ste a na ulici by Vás nikdy nespoznali..
Dakujem za krásnu skusenosť.. oslobodzuje ma.. svojim sposobom..
Jazde zdar!
Ten motorkar jsem já a myslím , že to bylo férové aby se vyjádřil člověk , kterého se to týká
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Moje vyjadrenie nikoho nezaujma Pallfy tak to už chodí na forach..
potom ta ludia stretnu a su schopní podať Ti ruku a pozrieť sa ti do oči..
To ale už nieje moj problem.
Hnusu je tu vela.. preto som sa v urcitom bode svojho zivota rozhodla vidiet len krásu..
Ciernu farbu vieme vidieť všetci.. ale farby.. sa treba rozhodnut vidiet..
katarina napsal:
Moje vyjadrenie nikoho nezaujma Pallfy tak to už chodí na forach..
potom ta ludia stretnu a su schopní podať Ti ruku a pozrieť sa ti do oči..
To ale už nieje moj problem.
Hnusu je tu vela.. preto som sa v urcitom bode svojho zivota rozhodla vidiet len krásu..
Ciernu farbu vieme vidieť všetci.. ale farby.. sa treba rozhodnut vidiet..
Ale zajímá :-)
Do této diskuze jsem se předtím nezapojil, přišla mi zbytečná...
Ale zajímá mě jediná věc a to jestli budeš pokračovat v cestě?
Keksíku - pokud máš na to koule, sedni na svého nového vodníka, vydej se za Katarínou a můžete si to "rozdat" z očí do očí. Obávám se ovšem, že bys tam nedojel... a vodníkem to nebude.
katarina napsal:
Potvrdene že je Moslim..?? a viete aké náboženské vyznanie mám ja..? že súdite najprv druhu stranu? vidite moje tetovania?? budhu a hinduistického ganesha..?
vidite aj to čo mam pod koselou??
Sudia sa ludia podla srdca a toho ako sa spravaju alebo podla papierov, rodičov či toho aký model BMW maju..??
hele Katarino. Ja ti drzim palce at z toho vybruslis co nejlip, NICMENE...
tvuj hrdličkoun sunnita, ze? nevadi ti, ze si tebe sice vezme, ale svoji sestru by ateistickemu/krestanskemu slovakovi nebo cechovi nedal? nechces se ho na to zeptat?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a jeste dodatek.. pokud budes fakt husta a odislamujes ho, mas u mne 100 éček
ale fakt proper odislamujes, az ke korinkum.
Upravil hicks dne 18.06.2013 21:35
17 cm
Hicks vieš hovno o Islame a Moslimoch tvojich 1OO ečiek Ti dám, keď začneš písať niečo čo má hodnotu, myslím tú zažitú na vlastnej koži, vlastnými očami..
Hicks opytala som sa ho.. odkazuje Ti že nemá sestru.. LOL
Pitbull jasne čakam na pečiatku a pohyňam sa dalej.. určite urobim svoje maximum dokončiť čo som začala..
katarina napsal:
Hicks vieš hovno o Islame a Moslimoch tvojich 1OO ečiek Ti dám, keď začneš písať niečo čo má hodnotu, myslím tú zažitú na vlastnej koži, vlastnými očami..
Hicks opytala som sa ho.. odkazuje Ti že nemá sestru.. LOL
katarino je to jednoduche. Bud nevis, ze islam o clenech zdejsiho fora rika, ze jsou SPINA.
NEBO
ti to NEVADI... a pak jses pí...
End of story.
Upravil hicks dne 18.06.2013 21:50
17 cm
hicksi aale tobě do toho s kým Katarína žije nic není a to cos napsal je fak pěkná prasárna. Máš vůbec soudnost. Víš co to je slušnost ? Zamysli se nad tím trochu !!!!Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
hicksi aale tobě do toho s kým Katarína žije nic není a to cos napsal je fak pěkná prasárna. Máš vůbec soudnost. Víš co to je slušnost ? Zamysli se nad tím trochu !!!!
slusnost je, nerikat o nas, ze jsme špína.
17 cm
hicksi aale tobě do toho s kým Katarína žije nic není a to cos napsal je fak pěkná prasárna. Máš vůbec soudnost. Víš co to je slušnost ? Zamysli se nad tím trochu !!!!
To bylo o tobě ne o nás
Já jsem čistej jako slovo boží
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Kdo o Tobě řekl, že jsi špína? Ikdyby, měl pravdu...
| BMW F650GS | 2000 |
Ona ti ale nerekla ze jsi spina. Muzes to rict tedy primo panu Katarinovi az te tak nazve. Ne ji, ktera sem jen prisla vyjadrit svoji stranku veci...