LukyGs napsal:
Nechci byt rypal, ty linky to sice ozivuji ale vypada to pak jako celek diky nim LACINE.
jo.. vypada to jak rucnik na otirani semene z bordelu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jo mel taky ty neonovy prouzky
17 cm
xHackerM napsal:
OK, znamenám si a zítra obešlu všechny, kteří si již objednali.
Takže hobr, Hicks a LukyGS už si taky objednají?
jj.. ten novej motiv urcite ojebnavam.
17 cm
Hodím sem ještě jedno vlákno s anketkou (o přestávce). A doufám, že pokud vyhraje druhá varianta od té Vaší (mluvím ke každému z Vás), tak se nešprajcnete, ale prostě uznáte porážku a tak či tak si objednáte.
xHackerM napsal:
Hodím sem ještě jedno vlákno s anketkou (o přestávce). A doufám, že pokud vyhraje druhá varianta od té Vaší (mluvím ke každému z Vás), tak se nešprajcnete, ale prostě uznáte porážku a tak či tak si objednáte.
xHackere neblbni... kdyby bylo po mne, je tam JEN to bmwgs.cz logo a nic jineho. Zadne BMW logo ani unstoppable.
To uz radsi fotku Bohumyla z GA-PA
17 cm
xHackerM napsal:
xHackere neblbni... kdyby bylo po mne, je tam JEN to bmwgs.cz logo a nic jineho. Zadne BMW logo ani unstoppable.
To uz radsi fotku Bohumyla z GA-PA
JJ, čistý, jednoduchý a výstižný. Na zbytečnosti na tom ručníku není místo
Mě je to vcelku jedno jestli ta verze nebo ona.No a jestli má někdo problém se vzhledem ,no tak ať si to neobjednává.Vždyť to není povinný,nebo snad jo?
Das ist BMW
brozkin napsal:
Mě je to vcelku jedno jestli ta verze nebo ona.No a jestli má někdo problém se vzhledem ,no tak ať si to neobjednává.Vždyť to není povinný,nebo snad jo?
Michale, za mě 2 i 1, žádnej problém.
Je to Tvoje akce, "každej" se už vyjádřil, "každej" to vidí/cítí jinak, ale zařizuješ to Ty, takže držím palce, uzavři to a objednávej. Jo a vzhledem ke Tvému zimnímu srazu nějakou vyšší gramáž toho froťáku, do sněhu se bude hodit ;o))
držím palce, aby to klaplo, ať už varianta 1, 2 a nebo 3. ;p www.jantruhlar.cz