Tak zatím žádné info, jestli je jen verze stanového ubytování, krátké info pro Ty, co jako my nejsou se spaním ve stanu friendly
5,5 km od dědinky Sv. Jiří je městečko Choceň, je tam možnost zajistit ubytování v penzionu nebo hotelu, chceme si udělat rezervaci, tak pokud byste měl ještě někdo zájem, napište, pošlu podrobnosti.
O víkendu u nas nešel net. Asi něco spravovali, takže jsem nemohl napsat žadné další info. Ubytování v hospodě je zatím jen teoretické. Na sále, kde bude dvd projekce. Takže taková velká místnost. Pak tam je ještě taková bouda, ale v tý nevim co je. Spíš se to dozvíme v den srazu, nebo možná nějak do začátku, když tam pojedu doladovat ještě nějaké věci. P0rozatim platí ubytování ve vlasních stanech.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Stan je ok. ;-)
Přecijen je málo těch, co si kupujou GS a cestujou jen s kreditkou, čili hádám,že to bude většně lidí vyhovovat.
Návrat z dovči jsem přesunul na pátek,čili v sobotu qwečeru bych měl bejt na sraze jako na koni. (Pokud mě ta stará hydra nenechá někde za Alpama). H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Vevis napsal: ...treba hospoda pojede non stop a budem popijet az do rana a spani nemusime resit.Akorat na vyjizdku budem muset trochu dyl...
No, na tu vyjíždku si pojedete každej sám. Je připravený orientační závod. Návrat mezi 17 -18 hodinou a odjezd podle vašich úvah. Já budu na telefonu kdyby někdo bloudil.
Upravil Cycli dne 02.09.2008 12:31
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio napsal:
Vevis,oprav tu chybu ve jméně Cycli.....
Jinak ta fotka co sis tam dal,je fakt super,jen ti chybí tmavé brejle a loket z okénka a seš jak emeričan....
Budes se divit,ale opravil bych to sam.Ale uz jsem byl venku,kdyz mi doslo,ze cyklistika je cizi slovo.Tu fotku jsem tam musel dat pres Milose,protoze mi tam nevim proc nesla,i kdyz vse splnovala.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hrabě přijed, kvuli tobě vezmu jufaru a přezdívka Cycli není od cyklistiky, ale má trofu jinej význam. To je na delší psaní, takže mohu vysvětlit na všebaworským sletu.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Jasný, snad se tam dostanu, pokud se toho dožiju. Nyní je v kurzu dovolená, na kterou se zodpovědně připravuju. ;-)
Včera jsem si "lehce" podrtil článek ukazováčku pomocí 1,5kilového kladiva na stavbě, a dneska na mě leze chřipka - prostě sobotní odjezd se blíží a já musím ještě zamakat na baráku, přihodit pár šárů, zrepasovat tělesnou schránku a dát do kupy ten svůj máslostroj. Standartní příprava na dovolenou - servis motorky a balení v noci před odjezdem.
Tolik chuti a tak málo času.... A pak že nejde po Evropě jezdit Adventůůůre.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Emilio napsal:
Sem se minulý týden ptal pana Hraběte,proč Cycli je Cycli???To co napsal bylo legrační......
A co řikal? Je možný, že jsme se o tom bavili na Přežití.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Vevis napsal: ...treba hospoda pojede non stop a budem popijet az do rana a spani nemusime resit.Akorat na vyjizdku budem muset trochu dyl...
No, na tu vyjíždku si pojedete každej sám. Je připravený orientační závod. Návrat mezi 17 -18 hodinou a odjezd podle vašich úvah. Já budu na telefonu kdyby někdo bloudil.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Jééjej, já se tam dostanu asi až v sobotu odpolko, tak přijdu o zábavičku Takové vypečené vyjížďky mám rád.
Ale asi budu projetej dost. V pátek si dám možná přes 900km.
Od včera zastavuju krvácení z toho prstu a furt pod nehtem teče má modrá, šlechická krev. Ale dochtora nééé, by mi dal sádru a já nemohl jet v sobotu na dovču. Rozhýbu to dneska na stavbě a vypotím tu skřipku.
H.
Jo a že mluvíte o kompasu. BUZOLY sebou, bude ještě jedna soutěž na místě. Teda taky podle počasí. Já to pak sepíšu na úvodní stranu až budu doma a bude čas.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Včera jsem to tam byl nafotit abych vás seznámil trochu s prostředím. Když dneska dorazím domů dřív než předešlé dny, tak to vystavím na net a dopíšu nějaké info i ohledně jídla.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Včera jsem to tam byl nafotit abych vás seznámil trochu s prostředím. Když dneska dorazím domů dřív než předešlé dny, tak to vystavím na net a dopíšu nějaké info i ohledně jídla.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Emilio napsal:
Tak to abych vyhrábnul RAMBO NŮŽ......
Myslíš škrabku na bRAMBOry? Na ohni jsou nejlepší ve slupce.
(A škrábat brambory na srazu BMW je docela risk.) *pissed*
Cyclíku bude tam ohňostroj s grilem, že bych cestou vyvrhnul a naložil nějaké zviřátko a tam si ho slavnostně usmahl?
Upravil Hrabe_X dne 04.09.2008 11:07
H.
to Emilio:raději zajedu koupit zase ty luxusní krůtí klobásy at je máme po ruce k ohni, minule se po nich jenom zaprášilo,no a láhev tulamore to už snad patří automaicky do toho malého bmw topcasu na adventuře víc se tam toho nevejde.Už se na Vás těším pardálové