Tak jsem zase zpět. Vevisi díky, že jsi se chopil akce. Prašule poslány. Těším se na další pozitivní zprávy typu: Tak jsme mu to předali, měl hroznou radost, už se těší na motorku, výsledky dopadli dobře,....
Ještě by mu každý mohl nahrát krátké video-pozdrav(třeba foťákem) a poslat to někomu kdo se s tím bude chtít pohrát a hodit mu to pak na Flašku/flashku,nebo DVD aby se měl i později čemu smát až zase bude moct chlemtat fšecko co teče a přežvachovat f tlamě klobáskyAle to je asi moc,tak zvostaňte u toho daru,to je fajn nápad
Upravil Milan V dne 04.09.2013 22:44
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Model objednán a zaplacen.Poslat jsem to nechal k Milanovi V,ktery bydli kousek a dostane se k nemu asi nejdriv.
Vyslo to s postou na 2735Kc.Mohl jsem to nechat poslat zdarma na nemeckou adresu a nechat si to zdarma dovezt,ale takhle je to asi jednodussi.Jeste jsem uvazoval nad tim samym modelem od Schuco,ktery se da sehnat levneji a ty modely jsou taky pekne.Ale tohle jestli jsem dobre cetl je model primo od BMW,tak doufam,ze jsme vybrali to nejlepsi a Bohumil bude mit radost.
Samozrejme dam vedet kolik penez doslo(do zpravy pro prijemce napiste jmeno nebo nick)a co bude navic,tak domluvim s Tondou at za to Bohumilovi nakoupi oleje,filtry atd.
Tady vypis z paypalu.
COLLECTORS MODELL 1:10 WERBEMODELL BMW R80G/S R 80 G/S
Item# 160559513191 €89.90 EUR 1 €89.90 EUR
Shipping and handling €11.95 EUR
Insurance - not offered ----
Total €101.85 EUR
Payment €101.85 EUR
This charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *FRANKHARTUN"
Payment sent to frank_hartung@hotmail.com
From amount 2,734.90 CZK
To amount €101.85 EUR
Exchange rate: 1 Czech Koruna = 0.0372409 Euros
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!