L napsal:
čistě náhodně, jen tak ve spěchu: http://stranky-so...bliky.html (opomíjím nedůvěryhodný zdroj) ale hlavně si přečti knihu HOVORY S T.G.M. Tam najdeš všechno co Tě zajímá
Si delas kozy.... stupidnejsi zdroj jsi uz ani nemohl uvest...
Ten odkaz jsem si otevřel a přečet ten seznam.Střelbu v Duchcově objasňoval historik.Celá akce začala po projevu poslance nebo funkcionáře Ksč.Po nějaký výzvě četnictva ,k rozpuštění nepovoleného pochodu(demonstrace)velitel četnictva nezvládl situaci a skončilo to tragickou střelbou.Druhý den si TGM nechal předvolat velitela četnictva a ten okamžitě odvolal nějakýho velitele který zato byl zodpovědný.Už si to přesně nepamatuju.Dalo by se to někde dohledat.Jinak ten seznam je dlouhej,ta stránka o něčem svědčí jak to bude zabarvený.Ale vzpomínám si docela dobře jak na zdš běžně v hodinách dějepisu se používal slogan TGM střílel do dělníků.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
L napsal:
Přečti si to celý, možná to potřebuješ aby ji pochopil v souvislostech. A možná by si to mělo přečíst víc lidí aby pochopili co je to demokracie...
Máš v lecčems pravdu, ale chybí ti vulgární slovník, to aby to jako byla víc pravda a nejsi registrovanej, takže se s nima nepři a mysli si svý.
L : neodpovedel jsi mi na zadnou otazku... to svedci o vsem... ale tak to delali i soudruzi, na kladeni otazek meli monopol, jinak to povazovali za provokaci. Takze tu zustavas s nalepkou lhare ?
bluesbery napsal:
L : neodpovedel jsi mi na zadnou otazku... to svedci o vsem... ale tak to delali i soudruzi, na kladeni otazek meli monopol, jinak to povazovali za provokaci. Takze tu zustavas s nalepkou lhare ?
Možná jsem jen malinko vytíženější než jsi Ty a nemám na to tolik času tu sedět, ale nezapomněl jsem neboj. Kdyby jsi tu tolik nedychtil, tak jsi už mohl mít pár stránek přečtenejch
Bob napsal:
L ty jseš kdo?v profilu tajemnej jak hrad v karpatech nic.
Se nám trochu představ známe tě z radarky,třpytky apod?
Eman ty už nechceš jezdit s 330d nebo 1200 gsa do Garmiše?
Tak Emil už jezdí do Ga-Pa vlakem Bobe, ze by začal s treninkem na světlé zítřky?
Pokud si dobre pamatuju,tak drive Lubos.A ted nevim jestli se nepletu,ale kdysi kupoval od Remuse za super prachy tu rozebranou 1100gs.
Timto se nijak nezapojiji do vasi diskuze,jenom zkousim svoji pamet.Pokud se pletu,tak se L omlouvam.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
L : ja si jen myslim, ze driv nez nekoho z neceho takoveho osocim, tak vim proc... O nic jineho nejde, na zaneprazdnenost se nevymlouvejj.
Upravil bluesbery dne 20.10.2013 21:37
bobGS napsal:
A čo si představujete pod tým pojmom absurdní, Kefalín.
No to je to pak těžké, já už taky musím.
Zkus si něco přečíst a myslet hlavou - svoji. Zapomeň na klišé za všechno můžou komunisti. Přemýšlej komu je tohle všechno ku prospěchu. Třeba k něčemu dojdeš. Mě nezblbli hlavu komouši, ani dnešní zloději - a ti to umí mnohem líp. S tou cenzurou co dneska je...
Čau.
Nezlob se, ale za zdevastovanou morálku komunisti ve velké míře můžou. Jakou morálku může mít bývalý snaživý svazáček Nečas? Jakou morálku můžou mít lidé, kteří si za komančů dovolili "přilepšit" z podnikového, ze státního dle hesla "kdo nekrade, okrádá svou rodinu!"?
Když se takovýhle človíček pak dostal k miliardám, proč by se najednou měl chovat jinak?
Vzpomeň si na Formanův film Hoří, má panenko! a scénu z plesové tomboly- lepší charakteristiku Čecha nenajdeš.
Proč měl pro Čechy Masaryk heslo "Nebát se a nekrást"? - znal svůj národ jak svý boty a komunisti tuto naši neblahou vlastnost vyšlechtili k dokonalosti.
Takže, měli bychom vybírat ty, kteří nám spíše naše peníze ponechají (bude málo co k rozkrádání) než ty, kteří slibují, že hodně dají (bude moc peněz k rozdělování a na nějakou tu malou domů se vždycky najde).
Proto dám šanci Svobodným, a nejen pro to.
Ani Masaryk není na 100% čistej. I on nechal střílet do lidí. Jistě to víte. Ale nemám mu to za zlý, možná v tom byly jiný souvislosti. Přesto si ho vážím...
Bylo to za Masaryka, ale Masaryk to nebyl, rozkaz dal tehdejší ministr vnitra, Slovák od H....., jméno mi vypadlo, i přes přísný Masarykův zákaz. Stálo ho to funkci - byli to stávkující, převážně Němci z Duchcova.
červenej Elf
L napsal:
Přečti si to celý, možná to potřebuješ aby ji pochopil v souvislostech. A možná by si to mělo přečíst víc lidí aby pochopili co je to demokracie...
me o demkracii poucovat nemusis, nase vzajemna diskuse se odviji od toho, ze jsem po tobe chtel dolozit hist.informacemi, ze TGM nechal do nekoho strilet.. poslal jsi akorat naprosty blabol.. tak pockam s cim jeste prijdes, ale je
mozne, ze jsi jen obycejny lhar... dokaz,ze tomu tak neni.
To že komunisti neměli TGM v lásce se všeobecně ví.Proto ta jednoduchá a lživá zkratka že TGM střílel do dělníků.TGM byl svým založením především humanista.Po roce 1989 někdo z bývalého stranického vedení vyprávěl ,jak se vážně zabývali otázkou jak důstojně oslavit 7O výročí vzniku republiky v roce 1988 a přitom nezmínit jméno Masaryk.Co k tomu dodat...
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Do dneška "L" nepřinesl jediný důkaz o svém osočení TGM.. co si mám o tom myslet ? Je to totéž, jako bych " L " bez důkazů obvinil ze zabití..ne-li vraždy.. Demagogie podobných lidí i některých politiků se podepsala na stavu společnosti. Přeju všem DOBROU VOLBU ve prospěch všech slušných lidí.. !!!
Upravil bluesbery dne 24.10.2013 22:00
bobGS napsal:
A čo si představujete pod tým pojmom absurdní, Kefalín.
No to je to pak těžké, já už taky musím.
Zkus si něco přečíst a myslet hlavou - svoji. Zapomeň na klišé za všechno můžou komunisti. Přemýšlej komu je tohle všechno ku prospěchu. Třeba k něčemu dojdeš. Mě nezblbli hlavu komouši, ani dnešní zloději - a ti to umí mnohem líp. S tou cenzurou co dneska je...
Čau.
Nezlob se, ale za zdevastovanou morálku komunisti ve velké míře můžou. Jakou morálku může mít bývalý snaživý svazáček Nečas? Jakou morálku můžou mít lidé, kteří si za komančů dovolili "přilepšit" z podnikového, ze státního dle hesla "kdo nekrade, okrádá svou rodinu!"?
Když se takovýhle človíček pak dostal k miliardám, proč by se najednou měl chovat jinak?
Vzpomeň si na Formanův film Hoří, má panenko! a scénu z plesové tomboly- lepší charakteristiku Čecha nenajdeš.
Proč měl pro Čechy Masaryk heslo "Nebát se a nekrást"? - znal svůj národ jak svý boty a komunisti tuto naši neblahou vlastnost vyšlechtili k dokonalosti.
Takže, měli bychom vybírat ty, kteří nám spíše naše peníze ponechají (bude málo co k rozkrádání) než ty, kteří slibují, že hodně dají (bude moc peněz k rozdělování a na nějakou tu malou domů se vždycky najde).
Ani Masaryk není na 100% čistej. I on nechal střílet do lidí. Jistě to víte. Ale nemám mu to za zlý, možná v tom byly jiný souvislosti. Přesto si ho vážím...
Bylo to za Masaryka, ale Masaryk to nebyl, rozkaz dal tehdejší ministr vnitra, Slovák od H....., jméno mi vypadlo, i přes přísný Masarykův zákaz. Stálo ho to funkci - byli to stávkující, převážně Němci z Duchcova.
Ahoj. Chtěl jsem nereagovat, ale prostě mi to nedá......
Ten ministr od H byl Slávik Juraj...
Z těch převážně Němců z Duchcova byli 4 mrtví, 3 Češi a 1 Němec...
TGM nic přísně nezakazoval, ale dozvěděl se to večer z rádia, Slávikovi telefonoval a vyslovil mu své rozhořčení...
Slávika to funkci nestálo, stávka byla v únoru 31 a on byl ministr ještě v roce 32....
Stávku mělo "pod palcem" Duchcovské hejtmanství, ne TGM, ne Slávik...
Prostě lži, stejně jako ta, že TGM nechal střílet do dělníků. Samozřejmě, že nestál se šavlí v ruce a neřval "pal", byl "jen" prezident země, kde četníci stříleli do demonstrantů, možná nezvladatelných, ale jistě frustrovaných z bezvýchodné situace, ostatně jako všude na světě, krize byla totiž fakt krize, ne jako teď )
Koho to zajímá, jistě si to ověří, koho ne, tak ten je na tom líp
Dej hlas komu chceš, to už můžem, ale k dokonalosti to vyšlechtil třeba
Kárl - při privatizaci Becherovky zadarmo,
Kalous - padáky, PRŘS nefunkční modernizace T72, CASA, atd
Promopro
atd.
komunisti stáli za starou belu ale rozkrádání státu na to jsou jiní čímani
Tak kdopak jste se včera koukal na pořad "168 hodin"?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Tak kdopak jste se včera koukal na pořad "168 hodin"?
bohužel jsem to viděl, sice dneska ze záznamu, ale.... to je snad zbytečný o tom vubec mluvit
tady je link, ať si udělá každej obrázek dle libosti... https://www.faceb...8839147260In pivo veritas!