V prve rade bych chtel vsem podekovat za ucast a vytvoreni super atmosfery.
Dale urcite nesmim zapomenout podekovat vsem co pridali ruku k dilu a pomohli uklidit chalupu, diky Vam muzu uz byt dnes, tak brzo doma. Diky
Dale bych chtel podekovat Geofremu za vytvoreni trasy a vedeni vyjizdky ON, vsichni si to pochvalovali a taky Tomikovi od Cyrila co se pripojil na konci vyjizdky OFF a prevzal odemem vedeni, a navrhl, ze si to protahneme jete kousek a tak jsme stravili dve hodin y na 839m dlouhem kousku lesa
A take je potreba podekovat vsem co dali dary do tomboly. Diky
Doufam, ze jste si to vsichni uzili a pripraveny program Vas uspokojil. Jinak pocitejte vsichni se Slezinou #3. Jen bude asi tezssi zas vymyslet novy program na dopoledne, ale mam na to dost casu
PS: co me jen trocha mrzi je to, ze nekteri, kteri 100% potvrdili ucas a to nekolikrat vubec nedorazili, vim, ze se muze neco posrat i na posldni chvili, ale staci napsat SMS nebo PM a je to vpohode, nekolikrat sem kvuli nim byl na signalu jestli nekde nebloudi a kontrolovat web ci SMS zda nenapsali ze nedorazi a nic
Upravil schrek dne 07.09.2014 14:58
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahojte. Diky Schrekovi a vsem za super akci. Sesla se moc fajn parta.... nejen na vyjizdku a vecerni slezinu....Pokud to bude v nasich silach, pristi rok urcite dorazime. Asi zvolim jine obuti na hrocha protoze off byl proste trosku necekany, ale super
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor: nahodou chlape zvladnul jsi to v klidu a tech poslednich 100 metru bylo opravdu hnusnych a navic malo kdo se muze pochlubit ze ma na svym svodu kus kalhot kamarada ,co me stve je to ze mi dosla baterka v kamere na konci toho brutal OFF kopce
Upravil schrek dne 07.09.2014 19:44
Čeština můj koníček
hned jak to setridim tak to sme hodim, jinak az ted me zacina vsechno bolet z toho OFFu
Čeština můj koníček
Díky Šreku, pro tebe snad není nic nemožné. Dík i všem ostatním co přijeli a pozvedli zábavu. Není co vytknout, počasí ideální, prostředí jaké se hned tak někde nenajde a výborná sajtna. Smekám před těma co to na těch mastodontech dávali na E07.
A pro ty co se nahlásily a nepřijeli: uvědomte si že jste nadělali problémy nejen Šrekovi, ale i všem ostatním co by rádi přijeli a bylo obsazeno. Mohl jsem vzít 2 kluky od nás, kteří sice nemají báwo ale určitě lepší srdíčko a více slušnosti než vy.
Aron: diky , jinak me jen mrzi jak jsi napsla, ze mohli jet lide, kteri meli zajem, ale pro naplnenou kapacitu nemohli. Jinak z tech 11 co neprijeli se nakonec ozvali 4 nasel jsem SMS jak jsem dojel na signal a to, ze nemohli dojet opravdu v techto pripadech proste ovlivnit nemohli . Diky ze jste napsali.
Jinak vse je vyreseny maso i nealko si bere bracha s kolegou na oslavu narozeni jejich prirustku do rodiny. Jo a priste musim vzit vic tech Delis, zase vsechny zmizli 36 kusu a tycinky , chipsy a buraky brat uz nebudu .
Jeste jednou diky vsem co dorazili , treba jen na cumendu a zas jeli domu bylo to s Vama super a tohel je nejdulezitejsi. A sledujte forum za chvilku skoci fotky a datum nove akce
Čeština můj koníček
Nejhorsi je na tom ale to ze pokdu tu kameru nedas dolu k zemi tak si clovek neudela vubec obrazek o tom jak ten kopec byl masakr , ALE diky za tohel video je to super
Pokud mas jeste neco hod to na ulozto v plen kvalite ja to sestriham a pak to hodim cely
Upravil schrek dne 07.09.2014 21:34
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Nejhorsi je na tom ale to ze pokdu tu kameru nedas dolu k zemi tak si clovek neudela vubec obrazek o tom jak ten kopec byl masakr , ALE diky za tohel video je to super
Pokud mas jeste neco hod to na ulozto v plen kvalite ja to sestriham a pak to hodim cely
Neboj to už jsme taky skoušely dávat kameru co nejníž a nakonec bezvýsledně
BMW GS 1200 adventure