Touratech Travel Event & Adventure Days CZECH 2014
Přidané 02.06.2014 12:19
Nene, fakt měli silnou propagaci - na výstavách měli letáčky všude, celostránková inzerce v časopisech... Myslím že chyba byla v tom konfliktním termínu - pokud mířili na komunitu těch lidí, kteří na takové srazy jezdí. Těžko říct. Ale propagaci fakt měli.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 02.06.2014 12:58
V Motohousu měli reklamu, jinak jsem to zahlídl akorát na facebooku, když mě Toli poslal pozvánku. Bohužel termín zvolili nešťastně.
Upravil Paul dne 02.06.2014 12:59
Přidané 02.06.2014 12:59
Pasohlávky byly letos tuším po šesté. A to loni tam bylo ještě více lidí. Letos to udělali o týden později z důvodu počasí a docela jim to vyšlo, fakt pecka sraz...
Přidané 02.06.2014 13:24
zetor napsal:
Čtu o velký propagaci, ale poprvé jsem o tom slyšel od Toliho, nebo MrGS na TTE...
A to na všemožný tránky o motorkách chodím několikrát denně...
Tak, tak. Kdyby mi o Motoemotion cca před měsícem neřekl Přemek Švanda z Renocaru, a pak jsem to neviděl tady na webu na titulní straně, tak bych to ani nezaregistroval.
Za to Euro Bike Fest na mě poslední měsíc "bafnul" za každým rohem. Každodenně několik reklam na Rádio Beat, na netu, v časopisech.....
Taky to tam má už tradici. Já v pátek "mizel" od Brna směrem na Jeseníky na jinou "komornější" akcičku (na které v tom případě, podle toho co jste napsali výše, bylo víc lidí než na Motoemotion). Těch motorek co jsem potkával do protisměru, mířících do Pasohlávek fakt bylo (nejvíc všemožných chopperů, ale i spousta jiných typů moto - i spousta GS). Pár mých známých tam jezdí už několik ročníků a pochvalují si to - kapely, organizace, zábava.....prý vše na úrovni. Osobně jsem tam ale nebyl, tak nemůžu hodnotit.
Upravil Tonda dne 02.06.2014 13:31
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přidané 02.06.2014 13:35
Já volal kamarádovi ze Starých Splavů, což je asi kilometr od toho kempu na Mácháči, jestli se nepřijede podívat na sraz, on že jo, že už se balí a vyjíždějí ale myslel tím pochopitelně ten sraz Euro bike fest, o srazu "u nich" pochopitelně vůbec nevěděl. Rádio Beat by mělo být dokonce oficiální partner akce, takže to asi nějak nefungovalo.
A co jsem slyšel, tak další sraz byl ještě v Harrachově.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 13.06.2014 12:03
Mno... tak jsem to omylem šoupla do TT akce 2013, tak ještě tedy cpu sem
Splácnuto video zejména z prvního bahenního výjezdu, tak kdyby se chtěl někdo pokochat, jak mu to "pěkně" šlo, třeba se najde tu:YouTube Video
Přidané 16.06.2014 16:34
Jen pro zajímavost - byli jsme od pátku do neděle na německém Travel Eventu v Niedereschachu s partou novinářů (Motoroute, Motohouse, Motocykl) a viděli jsme a vyzkoušeli spoustu nových věcí. Rozhodli jsme se sestříhat takové amatérské video s tím, co nám na akci přišlo zajímavé z pohledu českých motorkářů. Somík to komentoval, bohužel byl blbě nastavený gain na mikrofonu a je to trošku zkreslené ale snad to půjde použít.
Na srazu jsme odhadli tak 5 tisíc lidí, všechno ABSOLUTNĚ na pohodu, žádné stresy a celkem na nic ani fronty (jídlo, pití, demo ride...). Nával byl na výprodej různých krámů a fronta stála na stánek s palačinkama. Jinak klid.
Co tam bylo? Především se jezdilo, Touratech letos uspořádal spoustu organizovaných silničních projížděk s průvodci a enduroškoly různých úrovní a zájem o to byl obrovský. Víc než 1000 lidí se registrovalo na projížďky před začátkem akce.
Na srazu pak byly stánky různých partnerů a obrovská krytá plocha na promítání a besedy apod. Byla tam i malá enduškola vedená instruktory z BMW enduroškoly.
Demo jízdy byly možné na motorkách značek Honda, Suzuki, Triumph, BMW, Ducati a KTM. Jediný kdo chyběl z velkých cestovních endur byla asi Yamaha. Kromě Hondy měli všichni roadshow kamiony a desítky motorek na půjčování. Suzuki mělo pět V-Stromů 1000 plus asi 10 dalších motorek. KTM tak 20 motorek všech typů atd. Prostě na naše poměry neuvěřitelné. Zájem o projížďky byl docela malý, i v sobotu odpoledne šlo půjčit nějaké stroje - asi s vyjímkou těch nejžádanějších. Novináři mohli jezdit ještě asi na deseti dalších testovacích motorkách, takže jsme si projeli na půldenní projížďce on-off road všechny demo motorky vybavené podvozky Touratech Suspension (klasické konstrukce i elektrické v obou verzích). Jako úplně první na světě jsme měli na sobotu dopoledne nachystané i dvě motorky vybavené novými vidlemi (resp. cartridgemi) F800GS od Touratech Suspension. Cartridge jsou zavřené (olej neprotéká kolem cartridge), jsou vybavené progresivním dorazem PDS, mají štelování předpětí (nahoře) a na jedné trubce se nastavuje komprese a na druhé útlum. Jízdní vlastnosti - shodli jsme se všichni, že naprosto vynikající. Jedna z těch motorek byla navíc vybavená elektrickým tlumičem s ACE řízením vzadu, druhá klasický tlumič řady Extreme. Jezdili jsme fakt docela na solidním offroad hřišti - byly tam pekelný muldy, výjezdy se skoky, různé terénní překážky i celkem rychlá šotolinová trať, kamení atd. Docela jsme si to užili a bylo příjemné vidět novináře, jak tam jezdili docela hardcore výjezdy a suverénně.
Během dne byly spousty prezentací a workshopů (některé anglicky, některé německy). My jsme třeba byli na workshopu zakladatelů Horizons Unlimited (takové cestovatelské forum s 45 tisíci uživateli - není asi cestovatel, který by o tom neslyšel) a bylo to zajímavé a vtipné. Kolega z Motocyklu byl na přednášce o fotografování na cestách (Andreas Hülsmann), byli jsme na hodinovém workshopu tlumičů atd. Ženský z Niedereschachu na akci prodávaly skvělé koláče, celá vesnice byla vyzdobená vlajkami Touratech... Prostě to tam srazem žilo. Takže za nás naprosto skvělá akce v nádherném počasí a úplně na pohodu. Je to trošku daleko a trošku mimo atraktivní alpské oblasti ale kdyby tam někdo někdy přijel, nebude litovat.
Než sestřihneme naše video tak tady je takový hudební klip kde je představená celá akce...