Tak já asi taky budu moc potvrdit účast, povolení od paní domu se mi už tiskne... akorát zvažuji, jestli si troufnu na školičku... nemáte někdo fotky, co mně tam eventuálně čeká?
Slivovice je fajn, jen má potíž - většinou smrdí málem. Ale myslím, že těch 20 litrů na motorku dáš, aby byla první večer krapet zábava Pak se holt otočíš pro další, přinejhorším.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Slivovice je fajn, jen má potíž - většinou smrdí málem. Ale myslím, že těch 20 litrů na motorku dáš, aby byla první večer krapet zábava Pak se holt otočíš pro další, přinejhorším.
Pro vás Pražáky bude stačit Pedrova samohonka
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Víš prd, co se pálí v Praze a okolí. Leckterý Moravan by se hanbou propadl při porovnání. To víš, když se něco dělá s láskou.......a hlavně ze švestek to udělá snad každej trouba. Je to jedna z nejjednodušších kořalek. Nemusíš hlídat kvas a stačí nepřipálit.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pertla napsal:
20 litrů? Si upadl ... to je pro Vás škoda
Zase budeme mít misi a milostiv buh jeho duši kdo bude vybrán ..
Škoda je mladý holky, když umře panna.