Výborně. Zrovna řeším co se bude jíst a kolik toho mít připraveno, tak jsem rád za každýho člověka navíc. Vezmi s sebou kolemjdoucí. Kdyžtak mi to ještě finálně potvrď...
V pátek bude guláš. V sobotu možná zase a nebo řízek. Uvidíme kolik bude lidí.
I když ta předpověď počasí vypadá podle meteorologů nehezky, tak jsme se s Joem rozhodli, že dorazíme (nakonec asi jen my dva) - stejně mě přijde, že letos kam jsem jel, tam jsem zmoknul, takže o jeden "vodní výlet" navíc............ Chceme tedy prosím komplet jídlo a chatku (spacáky si bereme svoje). Kdyby si to nakonec ještě někdo s našich kamarádů rozmyslel a přidal se, tak ho vezmeme sebou. Peníze za sebe a Rudy posílám.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tvl a já se těšil, že se svezu na nový 1200ce pak 800kilu a nakonec niiic. no škoda, hlavně ať se uzdraví. Já ne dneska probudil taky s bolenim v krku, lezu v práci jak matoha, ale snad to přejde...
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Přesně, zkušenost. Já bych si rád taky jednu vyzkoušel, i když není problém si půjčit na půl den za cenu dotankované nádrže motorku přímo v Harleyi na Borských Polích. Když mají nějakou akci, tak nám jezdí celý den pod oknama v práci skupiny seeem a taaaam.
xHackerM napsal:
Přesně, zkušenost. Já bych si rád taky jednu vyzkoušel, i když není problém si půjčit na půl den za cenu dotankované nádrže motorku přímo v Harleyi na Borských Polích. Když mají nějakou akci, tak nám jezdí celý den pod oknama v práci skupiny seeem a taaaam.
Myslím, že pravidlem v HD je před zapůjčením motorky složit nějakou finanční jistinu.
-----
Jinak se mnou prosím počítej na sobotu. Zítřek se vyvrbí zítra v práci. Za světla to ale asi zítra nedám, trasa kterou jsem si vymyslel mi ukazuje 236km a skoro 5 hodin (= kančíma stezkama) .
Rebelové určitě vzhledem k počasí vyměknou a tak přijedu na 90% sám.
Pokud mohu tedy prostit o místo v chatce s vlastním spacákem a snídani na neděli. Můžu platbu vyřešit až na místě?
Děkuji převelice.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
2 Carlos: V deset už bych chtěl vyrážet. Jestli pojedeš ON, tak hromadně a pokud orienťák (až už po silnici nebo offově), tak určíme nějaký čas a nebo každý vyrazí jak chce a napíše si čas odjezdu. To se uvidí.
2 Hrabě: Není problém. A předpokládám, že si v sobotu večer dáš i večeři, že... Dorazíš zajisté vyčerpaný a vyprahlý po tom Tvém pětihodinovém výletu.
xHackerM napsal:
2 Hrabě: Není problém. A předpokládám, že si v sobotu večer dáš i večeři, že... Dorazíš zajisté vyčerpaný a vyprahlý po tom Tvém pětihodinovém výletu.
Vyprahlý nevím, spíš to vidím pěkně proc*caný a špinavý.
qečeři si dám pívo. Ale jo, počítám tedy i se sobotní večerní hostinou.
Když bych to náhodou zvládl zítra, tak bez večeře a sobotní snídaně.
Cestou určitě něco srazím u pangejtu, ohřeju to na válci a ráno to dojím.
Upravil Hrabe_X dne 11.09.2014 10:32
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
xHackerM napsal:
I když dorazíš nečekaně už v sobotu někdy kolem půlnoci jako dobytek zadělanej, stejně se jídlo i ubytování najde.
Super... ale plánuju to pojmout po 3tích třídách po asfaltu, takže bych měl dorazit v lidské podobě.
H.