MirekNej napsal:
necerstvejsi info po vizite. zitra operace nohou a kdyz to pujde jak s rukama, tak jdu za tyden domu
Hlavne at si pohlidaji delku :-))
To mas ty nohy jeste zlomeny od nehody a teprve zitra ti to budou davat do cajku?
Asi velka bolistka.....
Emile, neboj, nechám si je tak dlouhý, abych ho v zimě netahal ve sněhu
na to, co tady odvádí za práci jim rád sakra věřím
Upravil MirekNej dne 16.04.2014 09:23
Konečně jeden s velkou motorkou
Držím ti palce. Kosti srostou, svaly se obnoví a přidáš se k početné skupině předpovídačů počasí. Vloni si ta moje zlomila nohu a byla to pakárna a ještě je. Do té doby jsem si myslel, že je to sranda na 3, max. 6 týdnů. A ono houby. V září jí budou vyndávat zbylé železo. No a ty jsi na tom nepoměrně hůř. Takže ti přeji brzké vlastnoruční umytí, použítí WC a úspěšné zdolávání dalších překážek při návratu do běžného života.
Jak co bylo stejně neovlivníš, můžeš ovlivnít jen teď a budoucnost.
Místo táhni a srůstej u nás bylo spíš sklapni a srůstej
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
schrek napsal:
Pekny jinak moooc pekne foto na Facebooku
jaky?? uz vidim.. uf.
Upravil hicks dne 16.04.2014 10:06
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schrek napsal:
Pekny jinak moooc pekne foto na Facebooku
jaky?? uz vidim.. uf.
Hod nam to tu "bezvercum" co nemaj FB...
uz jsem se ptal Miry, ale zatim bez odpovedi. Tj. jak s babou... MLCI = SOUHLASI!
mmch vceraj sem si s nim telefonoval.. do tel. pusobi zdrave jak rybicka... dokonce byl drzej B|... tj. same dobre zpravy!
17 cm
AUuu, no potěš, taky samozřejmě přeji rychlé hojení VŠEM. A Mirkovi- tak jak už psal Medik co nejrychlejší samoobsluhu. Hodně štěstí
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Eman_ napsal:
Fuj tajbl,sem se na to koukl pred obedem.....
Uz ty velky rany koukam sijou na Singrovce....
na Singrovce bych to vzal raději entlem, ať to pořádně drží
Jinak slušný železářství v hnátě, to se musí nechat.
No Míro, letos jsi vyhrál soutěž o Iron Mana. Jsi první.
Doufejme, že i poslední.
A né aby jsi kutil z nudy něco na tom rámu, ten nevylepší ani klucí z TT
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ruka vypadá celkem dobře,ale to železářství na noze,to je mazec.Rychle srůstej a hlavně nezanevři na motorku,ta za to určitě nemohla.Znám pár lidí co po velkých bouračkách,tady hned po nich,hlásili,že už jezdit nebudou,ale nikdo z nich to nedodržel.Tak ať jsi tak co nejdřív na stroji.Spojil jsi se už s osádkou auta,jak na tom jsou?Doufám,že už jen líp a líp jako ty.Držte se všichni,ať jste co nejdřív fit.Mrzí mě,že jsi se nestavil,když jsi byl na Advíkovi ve Znojmě.Teď už nevypadá moc pěkně.Věřím,že se s Advíkem ještě jednou přijedeš ukázat.
.
ježdění na kole po chodníku na Václaváku musí být fakt adrenalin...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
MirekNej napsal:
necerstvejsi info po vizite. zitra operace nohou a kdyz to pujde jak s rukama, tak jdu za tyden domu
Hlavne at si pohlidaji delku :-))
To mas ty nohy jeste zlomeny od nehody a teprve zitra ti to budou davat do cajku?
Asi velka bolistka.....
Emile, neboj, nechám si je tak dlouhý, abych ho v zimě netahal ve sněhu
na to, co tady odvádí za práci jim rád sakra věřím
Vo pade,ze nevyfotis a nedas sem to tvoje brko....
myslim, ze za pade dneska honit nebudes...
17 cm
barokar napsal:
Baví mě jezdit rychle na kole po chodníku, s rukama na brzdách si užívám adrenalinu, baví mě pozorovat, jak lidi reagují na kolo třeba na václavským Václaváku.
Téměř vždycky špatně, snaží se mně totiž vyhnout a pak je to loterie, skočí mi do dráhy nebo ne? Místo aby pokračovali v chůzi, vyhýbají se mně.
Člověče, ty máš opravdu kliku, že na Vencr nechodím. Já tyhle kolomr dy, když mastí po chodníku a ještě k tomu rychle z těch kol sundávám. To je zase adrenalin a zábava pro mě Vždycky to tak krásně žuchne
Jinak Míro ve Vinohradské na ortopedii i chíře jsou dobří. Nemít ženská pár jizviček a nepředpovídat počasí, tak není poznat, že tam taky byla.
Slabší je až ta následná péče, kdy půjdeš na obyčejné oddělení. A panelák hrůzy u spodní brány, kde je LDNka a jedno patro jako že rehabilitační, tak to je opravdu brrrrrr.
Bydlíme v baráku kousek od spodní brány, takže jsme se na ženskou mohli šklebit z okna, když na tom oddělení byla. O to víc chtěla domů, když si viděla do bytu.
Kdyby jsi něco akutně potřeboval, můžu ti to v týdnu večer dovalit. Přes den jsem v kalupu.
MirekNej napsal:
Zdar Mirku tak jak dopadla operace nepokrátili ti ty nohy jak psal Eman jinak já sem slyšel že ta babička s toho auta leží snad ve stejné nemocnici jako ty a také mě pořád hlodá jak se vám to tam přihodilo protože já tam jezdím deně okolo ale jen poslouchám dohady všech možných chytrolínů ale co třeba nám to jednou povíš někde u piva jinak brzké uzdravení bez následků a to nejen tobě
tak jsem byl vcera za Mirou a vypada skoro zdrave. Horno pazoury laicky bez naznaku zanetu, ani zarudly okolo... v hnate zatim leseni, ale to by dnes meli resit. Takze drzime palce.
Za tyden udajne domu... NEUVERITELNE.
akorat je na homopokoji asi se 4 dalsima expertama a je tam sileny vedro.
17 cm