Brnak Jim> Nevim jak jses inteligentni, ale asi neznas vyrobni radu KTM. Kazda motorka co to dojela si rozhodne zaslouzi obdiv. A ze se takhle jmenuje neznamena nic. A ze vyhral Hajnej na Africe znaci hlavne to, ze je sakra dobrej!
Ten marast dojeli jen ti co to měli v ruce a bylo jedno jestli jeli na starej vráně nebo nový HP2. Terén byl tak náročnej že smazal výhody výkonnejch motorek a ulehčení byla snad jen hmotnost. Každej kdo do toho šel a nevzdal po 20 km je dobrej . Zvlášť obdivuju ty hrochy - pro ně to bylo obzvlášť těžký .
V cíli to byly všechno superendura, 1) vzhledem, 2) že se nerozsypali cestou.
Dakar 650, HusaberG
no já ktomu musím dodat ještě to že to není sice v motorce,ale třeba v obutí to tak trochu bylo,já sem to jel na hrochovi a měl sem na předku karooT a na zadku mitas09,ten zadek mě fakt dostačoval a všude kde sem potřeboval tak se to prohrabalo,ale ten předek to byla katastrofa,to moje přední karooT má najeto něcelejch 5000km ale myslim že ani nový by tam nic nedokázalo,nejvíc problémů mi dělalo se udržet na lesních cestách,ta přední guma ani malinko nevedla tam kam sem chtěl já ale jela si tam kde to bylo nejníž,opravdu to na předek chtělo dát něco motokrosovýho a bylo by to o hodně lepší,když to vepředu ani trochu nedrží je to předem stracený,já osobně sem skončil na čísle 100 v iteneráři a vtu chvíli sem měl zasebou 97km tim strašnym marastem,místy to byl vážně brutus,tak těžký sem to nečekal ale čekat sem to blbec měl po těch deštích co byli tejden před tím,ale i přesto mě to hodně dalo a sem strašně rád že sem to skusil a příště jedu zase,ale asi zase až na podzim jelikož je dobrý že je po sezoně a přes zimu se dá zase motorka v kludu opravit,ještě jednou Miloši dííík
To máš pravdu, v úterý jsem jel 333 s Paji vepředu na TKC a dalo se to přirovnat jízdě v koleji na rozbředlým sněhu. Na sobotu jsem dal jetou krosovku a bylo to OK - i když jsem padnul taky - A vovovotom to je .
Dakar 650, HusaberG
Kurnik jak čitam ťie vaše postrehy,tak lutujem že som tam nebol.Nechcelo by sa mi motorku dat do takeho bahna,ale ako divak by som mohol trošku povzbudzovat.Keby to bolo nekedy cez leto tak by som aj tu moju lešťenku dal do toho.Bahnu by som sa vyhibal.Dali ste mi trochu napad to take niečo spravyt aj tu na Záhori.Len tie povolenia by asi bolo neurekom.*.
bude rxl letos na jaře? Nikde nemůžu najít žádný informace a chystám se přezouvat na silnici a nerad bych to uspěchal
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com