Páteční večer byl šílenej šmelc sobota už byla komorní povídací. Radarka prostě drží vysokej standart a není co vytknout. Díky všem zůčastněným a zejména těm co pomáhali při snaze o otevření vozu bez klíčku .Po tomhle víkendu jsem zase dobitej jak Dukla
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Všem kdo se zúčastnili děkuji a doufám, že se líbilo. Bohužel jsem musel v sobotu večer dohlížet na zdárný průběh koncertu Katapultů a nemohl se zúčastnit i v sobotu. Páteční večer byl mazec a někteří odpadali po hodinové účasti zmoženi rumovým odérem a to tak, že se jim podařilo Radarku vypít a na sobotu se muselo zavážet nové zboží včetně piva a rumu.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
starosta napsal:
Taky se musím přidat,bylo to super.Ví se kolik bylo lidí?
Organizátorům velké díky.
V pátek kolem 50 a v sobotu se to prostřídalo. Myslím si, že konečné číslo všech zúčastněných nebude daleko od čísla 70. Myslel jsem si původně, že podzimní Radarka bude komorní a jsem rád, že jsem se mýlil. Bohužel je možné, že byla poslední. O všem se rozhodne někdy v zimě
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Joe napsal:
Všem kdo se zúčastnili děkuji a doufám, že se líbilo. Bohužel jsem musel v sobotu večer dohlížet na zdárný průběh koncertu Katapultů a nemohl se zúčastnit i v sobotu. Páteční večer byl mazec a někteří odpadali po hodinové účasti zmoženi rumovým odérem a to tak, že se jim podařilo Radarku vypít a na sobotu se muselo zavážet nové zboží včetně piva a rumu.
Patek to byla smrst jak KRAVA, stacilo videl tu naloz lahvi co byla v patek, tedy vlastne to uz byla sobota v cca 1:20 pod barem na vyhozeni a predtim tam nebylo nic .
Jinak by si dotycnemu krivdil odpadl asi az po dvou hodinach po rumovem sprintu
Jo a prosim priste vybagrovat trocha ten rybnicek bylo tam bahna jak krava
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
pavelgsxrv napsal:
Tak jsem také doma po peknejch 750 víkendových km v Asii a poděkování pořadatelům i všem účastníkům zase jeden super víkend
Pavle ještě jednou dík za super vyjížďku. Nakonec jsem s sebou stejně plesknul - i když jen na louce a v minimální rychlosti..v zatáčce na tom štěrku by to bylo horší :-)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
pavelgsxrv napsal:
Tak jsem také doma po peknejch 750 víkendových km v Asii a poděkování pořadatelům i všem účastníkům zase jeden super víkend
Pavle ještě jednou dík za super vyjížďku. Nakonec jsem s sebou stejně plesknul - i když jen na louce a v minimální rychlosti..v zatáčce na tom štěrku by to bylo horší :-)
Zdar také dík všem za sobotní rally bílých značek sám bych toasi nedal tolik peněz na pokuty ssebou nevozím někdy někde na nějaké akcičce
Upravil pavelgsxrv dne 19.10.2014 20:08
Tak já dnes dojel kolem 16h. Bylo to super super super. Díky organizátorům.
A speciální díky Tolimu za půjčení hodné věci:-)
Otevírání pasika bylo takovou bojovkou na sobotní odpoledne. Ale že se bránil.
Bude to velká škoda pokud by už radarka nebyla otevřená.
Splněný sen moje 1100GS