Vjetrnik napsal:
A ještě,pokud bys hledal něco levnějšího, slusne se vozí z Anglie, najdu kontakt na člověka, co je vozí... to jsou karavany okolo 100 tis. Kč, nabízel mi nějaké, ale mě se více líbí německé modely...
...doplňuji odkaz na fota, jaké karavany sem z Anglie vozí:
...mezi tím ještě Šumava, tu ale nemám na foto...a zítra míříme do Českosaského Švýcarska...a potom ke guru českého karavaningu do České Lípy na tuning trošku jej poladit k obrazu mému...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ty jsi se do toho ale dal. Nemá někdo tip na slušný kemp ve středních Čechách s rybníkem ? Nechci tam poslouchat ale techno celý víkend a čmuchat trávu
všude dobře.....doma GSA
Jeď do Příhraz - tam to je opravdu v poho. Teď jsem byl s rodinkou v Sedmihorkách a nějak furt nemůžu přijít na to, proč to je nejlepší kemp - na počet lidí malá pláž, koupání v rybníce, stání pro karavany docela v kopci - nemluvím o stanech, za teplou vodu ve sprchách se doplácí 20,-. Na druhou stranu - naplánovaný program na celý týden, čistý sociálky. Kurzy lezení po skalách, opékání s kytarou, procházky po geologických, historických a jiných pičičmundách, střílení z luku .. Hodně kinderů a vcelku pěkných a samotných maminek večerka ve 23:00.
R 1100 GS
rusak napsal:
Jeď do Příhraz - tam to je opravdu v poho. Teď jsem byl s rodinkou v Sedmihorkách a nějak furt nemůžu přijít na to, proč to je nejlepší kemp - na počet lidí malá pláž, koupání v rybníce, stání pro karavany docela v kopci - nemluvím o stanech, za teplou vodu ve sprchách se doplácí 20,-. Na druhou stranu - naplánovaný program na celý týden, čistý sociálky. Kurzy lezení po skalách, opékání s kytarou, procházky po geologických, historických a jiných pičičmundách, střílení z luku .. Hodně kinderů a vcelku pěkných a samotných maminek večerka ve 23:00.
lol do Sedmihorek jezdi pravidelne nas praseci klub...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
rusak napsal:
jo tak to zní dobře...díky, rád bych někam vyvezl dva malé kluky karavanem ( rybářským ), který není nijak výstavní
jen tam nevidím rybník
Upravil pepanek1150 dne 30.07.2015 13:16
všude dobře.....doma GSA
V Příhrazech rybník bohužel není - jenom kousek za kempem u restaurace je bývalé koupaliště - betonová vana vybudovaná v akci "Z" s vodou bez filtrace.
R 1100 GS
pepanek1150 napsal:
jo tak to zní dobře...díky, rád bych někam vyvezl dva malé kluky karavanem ( rybářským ), který není nijak výstavní
jen tam nevidím rybník
...pojed do Prihraz, u nás změna a budeme s kamarády tento víkend právě tam...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."