V Nishue som absolvoval balkán , 4000,- km , teplota od + 36 v Hu až po 200 km brutál búrku v Gr.
Zopár postrehov :
1 - je úžasne ľahká , stará Uvexa je oproti nej kovadlina.
2 - Výhľad perfektný, Pinlock funguje 100 % ( na Uvexe bola jazda v daždi ...no zážitok ) vetranie pocitovo dobré - napriek čiernej farbe bola jazda aj v + 35 relat. pohodová.
3 - Šilt napriek jeho relat. mäkkosti nevybruje ani pri 160 km/h - pár krát som ale musel doťahovať skrutku jeho nastavenia ! ( asi poistim Loct. )
4 - vadilo občasné vŕzganie zadného odvetrávania ( plast na temene ) dá sa to ale prežiť, možno len chyba môjho kusu.
Celková spokojnosť !!!
Glock-plastik fantastik :-)
glock7 napsal:
V Nishue som absolvoval balkán , 4000,- km , teplota od + 36 v Hu až po 200 km brutál búrku v Gr.
Zopár postrehov :
2 - Výhľad perfektný, Pinlock funguje 100 % ( na Uvexe bola jazda v daždi ...no zážitok ) vetranie pocitovo dobré - napriek čiernej farbe bola jazda aj v + 35 relat. pohodová.
3 - Šilt napriek jeho relat. mäkkosti nevybruje ani pri 160 km/h - pár krát som ale musel doťahovať skrutku jeho nastavenia ! ( asi poistim Loct. )
4 - vadilo občasné vŕzganie zadného odvetrávania ( plast na temene ) dá sa to ale prežiť, možno len chyba môjho kusu.
Celková spokojnosť !!!
Podepisuju v plnem rozsahu. Az teda na bod 4. tam nepocituju zadne vrzani.
Ventilace opravdu funguje a i v vedrech mam hlavu v pohode.
Jedine co, tak jsem si musel sestelovat zamky na plexisklu aby se mi poryvem vetru nepriotviralo. Ted je to cajk.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
HonzaTA: mi chces rict, ze se do stareho modelu ENDURO dekor WAVE od BMW se vlezou nejky brejle ? me se teda do velikosti L (59/60) PROGRIP nevlezou
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
HonzaTA: mi chces rict, ze se do stareho modelu ENDURO dekor WAVE od BMW se vlezou nejky brejle ? me se teda do velikosti L (59/60) PROGRIP nevlezou
Jsem teď na dovolené, ale až se po neděli vrátím, tak se kouknu jakou velikost mám a třeba to i nafotím. Ale jezdil jsem s brýlema po Alpách, takže vím 100%, že mi tam vlezou.
Do Nishui dostanu bez problému MX Thory, aniž bych musel demontovat plexi Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A co nejaky vojensky brejle ? Nejsou tak mohutný
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
A co nejaky vojensky brejle ? Nejsou tak mohutný
Používam http://www.wileyx...Black.html a úplna spokojnosť.
Možno by som vedel zohnať 2-3 ks. za rozumnú cenu ...ak by bol záujem.
Glock-plastik fantastik :-)
schrek napsal:
Jsem teď na dovolené, ale až se po neděli vrátím, tak se kouknu jakou velikost mám a třeba to i nafotím. Ale jezdil jsem s brýlema po Alpách, takže vím 100%, že mi tam vlezou.
.. velikost přilby 57/58, brýle Scott OTG .. vlezou v pohodě
moja vyklapacka uz asi konci a rozmyslam skusit daku enduro prilbu. ale zas vela penazi do toho vrazit nechcem ked som to nemal este. na tuto som ceital celkom dobre referencie za tu cenu https://www.inspo...bilo-cerna
niekto konkretna skusenost? este som to nemal na hlave tak neviem ci mi to sadne.
vdaka
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
glock7 napsal:
Zopár postrehov :
Celková spokojnosť !!!
Jedine co, tak jsem si musel sestelovat zamky na plexisklu aby se mi poryvem vetru nepriotviralo. Ted je to cajk.
Tak konečně jsem se dočkal. Prvních 600 km v Nishue bez výhrad. Ten rozdíl ve váze oproti Uvx Emduro je neskutečně poznat.
říkám si hurikán
glock7 napsal:
Zopár postrehov :
Celková spokojnosť !!!
Tak konečně jsem se dočkal. Prvních 600 km v Nishue bez výhrad. Ten rozdíl ve váze oproti Uvx Emduro je neskutečně poznat.
Predevcirem jsem na kousek provetral bejvalou mx uvexku (carbon) a taky je tezsi nez Nishua Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
xNOKIAx napsal:
moja vyklapacka uz asi konci a rozmyslam skusit daku enduro prilbu. ale zas vela penazi do toho vrazit nechcem ked som to nemal este. na tuto som ceital celkom dobre referencie za tu cenu https://www.inspo...bilo-cerna
niekto konkretna skusenost? este som to nemal na hlave tak neviem ci mi to sadne.
vdaka
Mam ji uz tri mesice a za ty kacky super. Kamarad si ji taky kupoval a taky spokojeny. Nikde nic nevrza,nikde nic neklepe a stitek se ani nehne a to ani pri vyssi rychlosti. Vetra suprove
Upravil LukyGs dne 17.07.2015 15:50
http://www.zednic... http://luky2.rajc...